Moschino Fresh Couture Eau De Toilette.

Wat een gekke verpakking dacht ik, toen ik voor het eerst het flesje zag verschijnen. Ik vond het speciaal en anders dan wat men gewoon is, het sprak mij aan.

Moschino Fresh Couture Eau De Toilette

img_1110

Een verrassend en ironisch parfum dat met frisse en vrolijke accenten speelt, en een verleidelijke vrouwelijkheid bevat. De sprankelende en onweerstaanbare topnoten, bestaande uit een helder mandarijn- en bergamotakkoord, worden verrijkt met het intense en exotische karakter van ylang-ylang. Het fruitige en uitnodigende accent van frambozen voegt een kleurrijk en amusant contrast toe aan het bloemige hart, dat bestaat uit een elegant en fluweelachtig akkoord van witte pioenroezen en osmanthus. De basisnoten benadrukken het verfijnde en moderne karakter van het parfum dankzij een sprankelend en sensueel spoor van lichte houtsoorten, witte patchouli en ambroxan. 

img_1111

Deze geur sprak mij dus aan omwille van het uiterlijk van het flesje, een product wat dagelijks gebruikt wordt in het huishouden en wat nu gelanceerd wordt als een parfum dat dagelijks gedragen kan worden. Ik was natuurlijk ook heel benieuwd naar de geur en heb hem daarom ook aangeschaft, ik heb hem niet eerst getest in de winkel ik heb hem gewoon gelijk gekocht.

De verpakking waar het flesje in verpakt is straalt pure luxe uit, een strak wit doosje met een gouden randje rondom echt iets wat aanspreekt. Wanneer je dan het doosje opent zie je meteen een sprayfles met schoonmaakmiddel erin zitten, maar dat is het niet.. Waneer je dan goed kijkt dan zie je meteen dat het hier om parfum gaat, het flesje is van glas gemaakt en het valt meteen op, vergeten zal je hem ook zeker niet doen. Ik dacht in eerste instantie dat de flacon ook op dezelfde manier gebruikt moest worden als het schoonmaakmiddel, maar dat blijkt niet het geval. Bij Moschino Fresh Couture haal je gewoon de complete dop van de flacon, en hij is klaar voor gebruik. Ook hebben ze heel veel met humor gewerkt want aan de achterkant van het flesje staat er geschreven: Deze geur werkt op: het werk, een date, een formeel evenement en nog veel meer! Humor.

img_1108

De geur van deze Eau De Toilette ruikt fris maar is toch vrij sterk voor een Eau De Toilette te zijn, De geur is speels, vrouwelijk, krachtig en fris. Het is een aanwezige geur maar die toch niet bedwelmend overkomt, voor een Eau De Toilette vind ik dat hij best wel lang blijft hangen, maar dat is alleen maar een voordeel.

Ik vind de verpakking heel leuk, echt een topper. Daar zouden ze er veel meer van mogen maken. Maar voor mij vind ik de geur iets wat minder bij mij passen, maar ik ben er zeker van dat veel mensen dit wel een geschikte parfum vinden.

Deze parfum is verkrijgbaar bij de luxe parfumerie winkels, in verschillende formaten: 30 ml (€ 39,95), 50 ml (€ 59,95) en 100 ml (€ 79,95).

Spreekt Moschino Fresh Couture jou aan? Wat vind jij van de verpakking?

 

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *