Moskinto: de eerste hulp bij muggenbeten.

Ik hou van de zomer! Ik vind de zomer het fijnste seizoen van het jaar, en kan er dan ook met volle teugen van genieten. Toch is er één ding wat ik niet zo prettig vind aan de zomer, en dat zijn muggen. Van zodra de zomer begint en de muggen hun weg weer naar ons land hebben gevonden, sta ik gelijk vol. Ik ben helaas blijkbaar lekker voor muggen, en ben daardoor altijd de sigaar. Met vervelende jeuk, en rode bulten tot gevolg. Gelukkig is dat voor mij verleden tijd. Ik kreeg namelijk een pakketje opgestuurd met daarin de nieuwe Moskinto pleisters! Deze pleisters zouden ervoor moeten zorgen dat de jeuk vermindert of verdwijnt. Je hebt dus geen zalfjes of andere middeltjes meer nodig! Aangezien ik dit zelf heel erg interessant vind, nam ik de pleisters voor de test en ga ik vandaag mijn ervaring met jullie hierover delen. Ben jij benieuwd of de intelligente pleisters van Moskinto echt werken? Lees mijn artikel dan zeker even verder.

intelligente pleister

“Niets is zo hinderlijk als jeuk als gevolg van een muggenbult. Nieuw zijn de intelligente pleisters bij jeuk door muggenbeten van Moskinto die snel verlichting bieden, voor zowel volwassenen als kinderen! Moskinto pleisters plak je direct over de muggenbult. Zo wordt de druk verminderd en neemt de jeuk snel af. Ervaring heeft aangetoond dat de jeuk vaak geheel verdwenen is binnen 20 minuten. Het voorkomt het open krabben waardoor er wondjes of infecties kunnen ontstaan. Vooral handig en prettig bij kleine kinderen of mensen met een gevoelige huid.”

muggenpleisters

Wat is Moskinto?

Moskinto is een intelligente pleister die gebruikt kan worden bij muggenbeten. De pleisters geven een langdurige verlichting binnen de 10-20 minuten na het aanbrengen van de pleister. De muggenpleisters van Moskinto zijn vrij van chemicaliën of hulpstoffen, waardoor ze ook geschikt zijn voor de gevoelige huid. De pleisters kunnen gebruikt worden door volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar. De pleisters zijn ook waterbestendig en latexvrij. Na 4-7 dagen laat de pleister vanzelf los en is de muggenbult zichtbaar vermindert. Het kleine handige plastic doosje bevat 24 pleisters, en kan je gemakkelijk overal mee naar toe nemen!

  • Na 4-7 dagen laat de pleister vanzelf los
  • Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar
  • Vrij van chemicaliën of hulpstoffen
  • Latexvrije, waterbestendige pleisters
  • CE gemarkeerd medisch hulpmiddel
  • Het kleine handige plastic doosje bevat 24 pleisters

muggenbulten

Wat gebeurt er als een mug je prikt?

Wanneer een mug ons bijt, boort ze met haar scherpe monddelen een gaatje in een bloedvat. Tegelijkertijd brengt ze speeksel met een antistollingsmiddel in de huid waardoor ons bloed vloeibaar blijft en op die manier kan de mug ons bloed blijven drinken. Het muggen speeksel zorgt voor een reactie in de huid, waardoor de muggenbult ontstaat. Na een muggenbeet komt in ons lichaam de stof histamine vrij om het muggen speeksel onschadelijk te maken, hetgeen de jeuk veroorzaakt. De jeuk die de muggenbeet veroorzaakt is dus een natuurlijke reactie van ons lichaam.

Hoe werken de pleisters van Moskinto?

Het gebruik van de Moskinto pleister is heel eenvoudig. Van zodra je merkt dat er een mug je gestoken heeft, plak je de pleister direct over de muggenbult heen, zonder vooraf te krabben. Je kan de pleister in zijn geheel op de muggenbeet plakken, of je kan er een stuk vanaf knippen. Door de pleister wordt de druk van de muggenbult verminderd, waardoor de jeuk na 10-20 minuten afneemt. Doordat de jeuk vermindert of zelfs verdwijnt, voorkom je het openkrabben van de muggenbult, met soms wondjes of infecties als gevolg. Na 4-7 dagen zou de pleister vanzelf moeten loslaten en is de jeuk en de muggenbult zichtbaar verdwenen.

muggenbeet

pleister

Mijn ervaring met de pleister

Toen ik de pleisters binnenkreeg moest ik uiteraard wachten tot ik een muggenbeet had. Al moet ik zeggen dat het wachten niet lang heeft geduurd. Een paar dagen na dat ik de pleisters ontvangen had kon ik ze al gelijk uitproberen. Ik voelde de jeuk opkomen en plakten er meteen een pleister van Moskinto op. Het viel me meteen op dat de pleisters erg dun waren, en dat ze nauwelijks voelbaar zijn op de huid. Met mijn enorm bleke huid viel de pleister wel wat op, maar dat vond ik op zich geen probleem. Zolang de jeuk maar verdwijnt denk ik dan. En dat gebeurde ook! Na een 20-tal minuten was de jeuk volledig verdwenen, en had ik er geen last meer van. Wat een opluchting!

Een pleister blijft bij mij nooit lang zitten, en al zeker niet wanneer ik er mee in de douche stap of een bad neem. De pleister van Moskinto bleef gelukkig wel goed zitten, zelfs wanneer ik een uur in bad bleef zitten. De pleister zou normaal na 4-7 dagen vanzelf moeten loslaten, maar dat gebeurde bij mij niet (zo goed zit hij vast). Na een week heb ik de pleister er dan zelf afgenomen en de muggenbult was zo goed als verdwenen. Ik had ook geen jeuk meer en de roodheid van de bult was ook volledig verdwenen. De intelligente muggenpleisters van Moskinto heeft voor mij dan ook zeker wel zijn dienst bewezen.

moskinto

Conclusie

Ik ben heel erg tevreden over de werking van de pleisters van Moskinto! Ze zijn erg makkelijk en prettig in gebruik, en blijven heel erg goed zitten. Wanneer je een wat getintere huid hebt dan mij, vallen de pleisters helemaal niet op. Maar wanneer je zo bleek bent als mij zie je ze helaas zitten. Dat moet je er dan wel bij nemen. De pleisters voel je helemaal niet zitten, en ze verlichten wel degelijk na 20 minuten de jeuk. Ik heb gemerkt dat de pleisters niet snel vanzelf loslaten, maar ze zijn wel erg makkelijk zelf te verwijderen. Wacht uiteraard dan wel een week, zodat je er zeker van bent dat de pleister zijn volledige werking heeft benut. Hoewel het principe van de Moskinto pleisters me eigenlijk te simpel in de oren klonk, kan ik niet anders dan concluderen dat het wel degelijk werkt! Ik zorg er dan ook voor dat ik voortaan altijd een doosje in huis heb!

De muggenpleisters van Moskinto zijn verkrijgbaar op de online webshop van Topgezondheidsproducten.nl voor de prijs van € 6,75 – (24 pleisters).

Heb jij snel last van muggenbeten in de zomer?

beauty secrets

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *