MUA LUXE VELVET LIP LACQUER.

MUA LUXE VELVET LIP LACQUER.

Aangezien ik nog nooit eerder een product van het make-up merk MUA geprobeerd had en ik hier toch wel erg benieuwd naar was vond ik het eens tijd om daar verandering in te brengen. Ik plaatste onlangs een grote bestelling met verschillende merken en daarbij zat een Luxe Velvet Lip Lacquer van het merk MUA in de kleur HARMONY. Ik heb de Luxe lip lacquer voor jullie uitgetest en er een leuke review over geschreven. Benieuwd naar deze review hierover? Lees dan zeker snel verder.

“De MUA Luxe velvet lip lacquer geeft een fluweel matte look. De lip lacquer is een sterk gepigmenteerde zijde-achtige lipgloss en heeft een sneldrogend formule. De lip lacquer glijdt moeiteloos over je lippen en geeft een vlekvrije en langdurige afwerking.”

De verpakking straalt net zoals de naam al zegt luxe uit. De Luxe Velvet lip lacquer is verpakt in een prachtige doorzichtige plastieken matte huls en de dop heeft een matte gouden kleur. Jammer genoeg beschadigd de matte huls wel zeer snel, en komen er allemaal kleine krasjes op te zitten. Goed veilig opbergen is hierbij zeker de boodschap. De tekst op de huls is in het zwart en past mooi bij het totaal plaatje.

Doordat de huls van de lip lacquer doorzichtig is kan je al gelijk zien welke kleur er in de lip lacquer zit. Wat natuurlijk erg handig is wanneer je hier meerdere kleuren van hebt. Ik heb voor de kleur Harmony gekozen. Dit is een prachtige nude kleur die beige, oranje en zacht bruine tinten bevat. Een kleur die momenteel erg gewild is en in de mode is.

Als je de dop van de lip lacquer opendraait lijkt deze heel erg op een lipgloss aangezien de applicator er net hetzelfde uitziet. De lip lacquer heeft een zachte en korte spons applicator waar veel product op komt te zitten en die erg goed aanbrengt op de lippen. De lip lacquer heeft een fruitige geur die je meteen aan lekkere fruit snoepjes doet laten denken.

Waneer ik de lip lacquer op mijn arm swatch valt het mij meteen op dat deze snel opdroogt en goed sterk gepigmenteerd is. De formule is zeer romig en intens van kleur. Wanneer ik de lip lacquer aanbreng op de lippen droogt deze ook weer zeer snel op. Door de zachte applicator kan je de lip lacquer zeer gemakkelijk aanbrengen op de lippen. De lip lacquer droogt mijn lippen niet uit en gaf doorheen de dag niet af, ook gaf de lip lacquer een zeer goede dekking en bleef deze zeer lang op de lippen zitten. Wanneer je toch even moet bijwerken kan dit zonder problemen en de lip lacquer geeft tijdens het bijwerken geen kleurverschil.

Omdat dit een nude kleur is wil ik je wel even waarschuwen om alvorens je de lacquer aanbrengt, je lippen eerst goed te hydrateren en alle losse velletjes van de lippen even weg te scrubben. Want doordat deze lacquer een vrij zachte kleur heeft zie je dus ook veel sneller oneffenheden, droogheid en losse velletjes zitten. Wanneer de lippen goed zijn gehydrateerd en alle losse velletjes van je lippen verdwenen zijn geeft deze lip lacquer geen problemen meer en kan het goed worden aangebracht zonder dat je oneffenheden en losse velletjes ziet zitten op de lippen.

Waar ik enorm tevreden over ben is dat de lacquer een volledige matte finish gaf en dat de kleur goed intens is. Ook bleef de lacquer erg lang, en mooi op de lippen zitten.

Conclusie:

Ik denk dat ik wel een fan geworden ben van het merk MUA. De MUA luxe velvet lip lacquer is een prima budget lip lacquer en de verpakking hiervan ziet er prachtig en heel luxueus uit. De lip lacquer heeft een prachtige matte finish en droogt zeer snel op. Ook bleef hij gedurende de dag zeer goed zitten en bijwerken ging moeiteloos. De spons applicator is zeer fijn om de lacquer mee aan te brengen en er kwam goed veel product op de applicator te zitten. De kleur is zeer intens en is goed gepigmenteerd. Ik ben enorm tevreden over dit product, het product is budget vriendelijk en doet wat hij moet doen. Een echte aanrader voor iemand die van een matte finish houdt!

De MUA luxe velvet lip lacquer kan je kopen in de kruidvat voor de prijs van € 4,99.

Wat vinden jullie van het merk MUA? Zijn jullie er al bekend mee? Welke producten kunnen jullie mij nog aanraden van dit merk? Willen jullie hier meer reviews over lezen? Laat het me zeker weten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *