Musthave skincare producten bij huidproblemen.

Een tijd geleden was ik aanwezig bij een persevent in Nederland, waar ik kennis maakte met het skincare merk Salcura. Een natuurlijk skincare merk van uit de UK. Het merk focust zich vooral op het ontwikkelen van effectieve en natuurlijke huidverzorgingsproducten voor iedereen die last heeft van allergische huidaandoeningen. Ik kende voorheen het merk nog niet, maar na het persevent en de bijbehorende uitleg over de producten was ik heel erg benieuwd geworden naar de werking hiervan. Ik kreeg een aantal producten van dit merk mee naar huis, en begon ze gelijk uit te testten. We zijn nu ongeveer een maand verder, en in tussen tijd heb ik de producten grondig voor de loep kunnen nemen. Ik ga jullie dus vandaag wat meer vertellen over de producten van Salcura, en wat mijn ervaringen hiermee zijn. Ben jij benieuwd geworden? Lees het artikel dan zeker even verder.

Salcura

Over Salcura

Salcura ontwikkelt huidverzorging van hoge kwaliteit op basis van natuurlijke ingrediënten en wetenschap. Op deze wijze ontvang je het beste van de natuur en wetenschappelijke kennis middels je huidverzorging. Salcura producten zijn niet enkel geschikt voor de normale huid. Maar ook voor de gevoelige huid. Tevens biedt Salcura ook oplossingen voor diverse huidproblemen zoals eczeem. Iedereen is welkom bij Salcura. Volwassenen en kinderen kunnen gebruik maken van dit mooie merk. Voor elke huid is er een oplossing. Zo is er BióSkin Junior voor kinderen. Antiac voor puistjes en acne en Bioskin voor de gevoelige huid.

Salcura

Salcura – Antiac Activ Liquid Spray

Het eerste product waar ik jullie vandaag mee ga laten kennis maken is de Antiac Activ Liquid Spray. Deze spray gebruik je als intensieve reiniging bij een onzuivere huid. Waarbij de natuurlijke oliën van het product tot wel diep in de huid dringt. Deze oliën dragen bij aan het verminderen van onzuiverheden, oneffenheden en bacteriën op de huid. Volgens Salcura zorgt de spray dus voor een diepe reiniging van de huid, die de dieper gelegen huidcellen goed bereiken. Door het gebruiksgemak van de spray, kun je deze ook ideaal gebruiken voor de lastig te bereiken plekken. Denk bijvoorbeeld aan acne op de rug.

Je kan de spray zowel in de ochtend als in de avond gebruiken. Het gebruik hiervan is simpel. Spray het product op je gezicht of lichaam en reinig het door met een wattenschijfje de overgebleven vloeistof van de huid te wrijven. Wanneer je onzuiverheden vrij heftig zijn, dan kun je de spray nogmaals aanbrengen en langer laten intrekken voor je het verwijdert met een wattenschijfje. Je kunt het product ook eerst inmasseren in de huid. Let dan wel op dat je handen schoon zijn, zodat je niet nog eens extra bacteriën in de huid masseert.

Zelf vind ik het niet zo heel erg fijn om een spray op mijn gezicht te spuiten. Ik spray het product dan ook liever rechtstreeks op een wattenschijfje, en wrijf het dan over mijn gezicht. Het fijne aan het product is dat je meteen nadat je het hebt aangebracht een fris en hydraterend gevoel hebt. Ondanks dat ik mijn gezicht elke dag grondig reinig alvorens ik de Salcura Antiac Activ Luiq Spray gebruik, bespeur ik telkens toch nog wat vuiligheid op mijn wattenschijfje. Het product maakt je huid dus wel echt grondig maar dan ook echt grondig schoon.

Zelf heb ik niet zo snel last van acne, maar omdat ik een gemengde huid heb, heb ik wel regelmatig last van een glimmende en vette voorhoofd. Na dat ik het product een 2-tal weken aan het uittesten was, merkte ik een aanzienlijk verschil. Mijn voorhoofd voelde niet meer zo vettig aan, en het glimmen was ook als sneeuw voor de zon verdwenen. Ik was dan ook aangenaam verrast, aangezien dit probleem mij toch wel behoorlijk stoorde. Wanneer er dan zich toch een puistje dreigde te ontwikkelen. Sprayde ik het product een aantal dagen over mijn gezicht heen, en liet ik het zitten. Ik wreef het dan ook niet af met een wattenschijfje, en merkte op dat het puistje zich niet meer verder ontwikkelden, en na 2 dagen al weer volledig verdwenen was. Sins ik kennis heb gemaakt met de Antiac Activ Liquid Spray van Salcura, gebruik ik het dagelijks en ben ik er erg over te spreken.

Salcura

Salcura – Antiac Activ Gel Serum

Zoals ik al zei heb ik niet zo snel last van acne, maar heel af en toe komt er dan toch eens een puistje tevoorschijn, en wil ik er het liefst zo snel mogelijk vanaf. In combinatie met de Salcura Antiac Activ Liquid Spray gebruik ik af en toe ook de Antiac Activ Gel Serum. Dit serum is speciaal ontworpen om hulp te bieden bij een vettige en acne-gevoelige huid. De krachtige combinatie van klinisch bewezen ingrediënten met andere natuurlijke oliën en extracten, maakt dat de gel serum effectief roodheid, oneffenheden, puistjes en pukkeltjes vermindert in maar liefst minder dan 4 uur!

De Antiac Activ Gel Serum is dus een effectieve en gerichte serum om roodheden, oneffenheden, puistjes en pukkeltjes te verminderen in maar liefst minder dan 4 uur. Het gebruik hiervan is heel makkelijk. Je brengt de Activ Gel Serum met een kleine hoeveelheid aan op de plaats waar dat het puistje of de pukkel zich bevind. Je spoelt het serum niet af, maar laat het gewoon op de huid zitten. Je brengt het serum net zolang aan tot het te bestrijden probleem is verholpen, en volledig is verdwenen. Je kan het serum dus meerdere keren per dag aanbrengen, maar in principe is 1x per dag meer dan voldoende. Voor het maximale resultaat gebruik je de Antiac Gel Serum samen met de Antiac Liquid Spray van Salcura. Zo kan het probleem nog sneller verholpen worden, en haal je er het maximale resultaat uit.

Ik gebruik de Antiac Activ Gel Serum vooral voor puistjes te bestrijden. Van zodra ik er één spot, neem ik het serum er meteen bij, en breng ik het met een zeer kleine hoeveelheid aan op het te bestrijden gebied. Het fijne aan deze serum is dat hij niet zichtbaar is op de huid, en dat je hem dus ook gewoon overdag kan gebruiken onder je make-up of bovenop je gezichtsverzorging. Je voelt het serum niet zitten, en doordat er gebruik is gemaakt van natuurlijke ingrediënten, irriteert het product ook niet op de huid. Volgens Salcura zou het serum een puistje of een pukkeltje in maar liefst 4 uur tijd kunnen verminderen. En ik kon het haast niet geloven, maar het is ook daadwerkelijk zo. Na 4 uur tijd begon mijn puistje wat minder rood te zien, en het leek wel alsof hij al een stuk kleiner was geworden. De dag erna was het puistje haast niet meer te zien en de dag later was hij volledig verdwenen. De Salcura Antiac Activ Gel Serum is voor mij dan ook een echte musthave geworden, waar ik altijd wel op kan vertrouwen.

Salcura

Salcura – Bioskin DermaSerum

Omdat ik een gemengde huid heb (vette T-zone, droge wangen), heb ik regelmatig wel eens last van droge en schrale plekken op mijn wangen en mijn nek. De Bioskin DermaSerum van Salcura zou dan ook het ideaal product zijn om mijn droge wangen weer in balans te krijgen. De Salcura BioSkin DermaSerum is namelijk een lichte en zachte gezichtsserum voor dagelijks gebruik, dat de huid voedt en hydrateert. Het serum is speciaal ontworpen voor de droge tot zeer droge en gevoelige huid en kan zelfs gebruikt worden op de kwetsbare huid rond de ogen en de mond. Een serum vol met voedingsstoffen, dat zorgt voor een gezonde huid die in balans is.

De Bioskin DermaSerum kan je zowel in de ochtend als in de avond gebruiken als een dag of nachtcrème. Je brengt het met een kleine hoeveelheid aan op de huid. Omdat ik enkel en alleen last heb van een droge huid op mijn wangen en nek, breng ik het ook alleen aan op deze delen van mijn gezicht aan. Je masseert het product lichtjes in, en laat het daarna intrekken. De Bioskin DermaSerum kan ook zeer geschikt zijn voor de eczeem-, psoriasis-, dermatitis- en rosacea-gevoelige huid. Het serum bevat Eucalyptusolie, waardoor het serum een pijnstillende en antibacteriële werking heeft. Bovendien werkt het ook verlichtend bij huidirritatie en ondersteund het natuurlijk herstellend vermogen van de huid.

Al meteen na het eerste gebruik voelde ik al dat mijn wangen minder droog en schraal aan voelde. Mijn huid voelde zacht en glad aan, en mijn roodheid en oneffenheden (waar ik af en toe weleens last van heb) waren meteen al een stuk minder. Na het product een aantal weken gebruikt te hebben, voelde mijn huid een stuk elastischer en gezonder aan. Het voelde niet alleen gezonder aan, maar het zag er ook gewoon gezonder uit. Ik gebruik de Bioskin DermaSerum het liefst in de avond, voor ik ga slapen. Zo kan het product optimaal zijn werk doen, en zo worden de actieve ingrediënten het beste opgenomen door de huid. Wanneer je dan in de ochtend opstaat word je wakker met een stralende en gezonde huid. Zonder nog maar enige droge plekjes te bespeuren. Ik ben dus enorm tevreden en ga het product zeker en vast nog eens opnieuw aanschaffen.

6

Conclusie:

Ik vind de producten van Salcura oprecht heel erg fijn. Ze bevatten alleen maar natuurlijke ingrediënten, ze zijn cruelty free, vegan friendly en ze geven je geen valse beloftes. Bovendien zijn ze naar mijn mening ook best wel betaalbaar en krijg je ook echt waar voor je geld. Het is lastig om een favoriet te kiezen, maar ik moet toch wel zeggen dat ik heel erg verrast was over de Antiac Activ Gel Serum. Salcura beloofde ons dat het serum in minder dan 4 uur tijd een puistje kan verminderen, en geloof het of niet maar dat doet hij ook daadwerkelijk. Ik vind het product dan ook echt een musthave voor iedereen, en ga er haast niet meer zonder kunnen. Ook ben ik heel erg te spreken over de Antiac Activ Liquid Spray. Het geeft je huid een heel diepe reiniging, en het zorgt voor een fris en gehydrateerd gevoel. Breng daarna de Bioskin DermaSerum aan, en het plaatje is compleet. Zoals jullie kunnen horen ben ik dus erg te spreken over de producten van Salcura, en ben ik heel erg blij dat ik hiermee kennis heb mogen maken. Ik kan deze producten dan ook aan iedereen aanraden, die een huidprobleem heeft, of gewoon eens graag de producten wil uitproberen.

De producten van Salcura kosten tussen de €14,- en €20,- en zijn verkrijgbaar via hun online webshop Salcura.nl. Tevens zijn de producten ook verkrijgbaar bij Holland & Barrett.

Had jij al van dit merk gehoord?

*De producten uit dit artikel zijn gesponsord en veranderen mijn uiteindelijke mening hierover niet.

beauty secrets

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *