Naobay Hydraplus Face Toner.

Naobay staat voor Natural and Organic Beauty and You en voor natuurlijke biologische producten die niet alleen lief zijn voor mens, maar ook voor milieu. Bovendien gaat deze boodschap gepaard met stijlvolle, minimalistische verpakkingen waarbij steeds aan recycleren en duurzaamheid werd gedacht.

Mooi vanbinnen en vanbuiten dus, die Naobay.

NAOBAY HYDRAPLUS FACE TONER

img_1018

Deze toner is een echte aanrader voor de Beauty’s onder ons die houden van dat ‘ schoner dan schoon’ – gevoel. Bevat onder andere aloë vera en marshmallow, en weet als geen ander die allerlaatste sporen make-up en onzuiverheden te verwijderen. Zo fris en zacht was je huid in geen tijden meer, neem dat maar van mij aan.

Niet veel mensen onder ons kennen Naobay en ikzelf heb het ook nog maar pas leren kennen. Naobay is een merk dat parabenen vrij is, is niet op dieren getest, het bevat gecertificeerde organische ingrediënten, en het is gemaakt in Spanje.

Het eerste wat opvalt aan het flesje is dat het een vrij neutraal wit flesje is die makkelijk recycleerbaar is en je ziet duidelijk het logo van Naobay op de voorkant van het flesje ook zie je aan de tekst dat de ingrediënten in het flesje van natuurlijk en organisch materiaal gemaakt zijn. Het is ook niet getest op dieren.

img_1026

Het is een gemakkelijk dopje die je naar boven moet klikken om hem te openen. Ik was benieuwd naar de geur aangezien ze beloven dat het naar Aloë vera en marshmallow zou ruiken en wanneer je aan het product ruikt ruik je dus duidelijk de geur van marshmallow en Aloë vera, het is niet zo een overheersende geur en denk dat vrijwel iedereen het wel fijn vind ruiken.

Wanneer je het product op een watje doet is het een kleurloze water-achtige basis, en wanneer je het dan over je hele gezicht aanbrengt voel je meteen het frisse gevoel dat het achterlaat, het verwijdert inderdaad overtollige make-up resten en je ziet op het watje ook duidelijk het “vuil” dat op je gezicht zit, het maakt mijn huid heerlijk proper en het frisse gevoel dat het achterlaat is ook een pluspunt, voor mensen onder ons die een hele droge huid hebben, zouden hier zeker baat bij hebben want het maakt je huid heerlijk zacht en je merkt duidelijk een verschil na regelmatig gebruik.

Ik breng het 2x per dag aan op mijn gezicht, s’ochtends na het reinigen met een Cleansing gel en s’avonds ook na het reinigen met een gel, ook vind ik het fijn wanneer ik op de dag mijn make-up er zou afhalen dat ik erna ook nog eens over ga met de Naobay Hydraplus Face Toner, dan ben ik er zeker van dat al mijn make-up resten verwijdert zijn en dat ik een schoon, fris gevoel heb.

De ingrediënten van dit product zijn:

Ingrediënten: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Propanediol, Glycerin, Althaea Officinalis Root Extract*, Cellulose Gum, Salvia Sclarea Extract*, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum, Citral, D-Limonene, Linalool.

*99,10% van de totale ingrediënten zijn van natuurlijke afkomst.

* 12,50% van de totale ingrediënten zijn organisch gekweekt.

img_1022

Ik ben absoluut tevreden van dit product en ben blij dat ik het heb mogen leren kennen, ik ga zeker en vast meerdere producten van dit merk in huis halen en raad het zeker iedereen aan die van natuurlijke en organische producten houdt die ook nog eens niet getest op dieren is en parabeen vrij zijn.

Dit product kan je kopen aan de aanbevolen prijs van €13,00 en daar heb je een flesje van 200 ml voor.

Naobay kan je volgens mij enkel online bestellen via internet, maar ik zal jullie op de hoogte houden moest ik het ergens in een winkel tegenkomen.

Zijn jullie al bekend met Naobay? Hebben jullie er al producten van getest, en wat vonden jullie ervan?

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *