Naobay Orange Juice Foot Cream.

Ik heb al eerder een review geschreven over een product van het merk Naobay, Ik was heel enthousiast over dit merk en heb daarom nog een product van hun in huis gehaald. Deze keer gaat het gaan over een voeten crème. Want onze voeten hebben ook nood aan verzorging.

Naobay Orange Juice Foot Cream.

We vergeten vaak onze voeten te verzorgen, maar eigenlijk hebben onze voeten ook verzorging nodig. We lopen er dagelijks op en onze voeten zijn het lichaamsdeel dat het meest gebruikt wordt daarom is het belangrijk om ook zij eens in de watten te leggen.

Daarom dat ik gekozen heb voor een product van het merk Naobay. Naobay is een merk dat alleen maar natuurlijke ingrediënten gebruikt en daarom dat het merk mij aanspreekt, ik hou van producten die enkel en alleen maar van natuurlijk materiaal gemaakt wordt en dit merk kan er aardig wat van.

De verpakking vind ik erg netjes gedaan, het is een simpele witte tube maar door de houten dop die ze gebruikt hebben vind ik dat dit toch wel een beetje luxe uitstraalt, je ziet meteen dat het hier gaat om een product dat erg bezig is met het milieu en vind de dop dus ook erg goed passen bij dit product en merk. Het is een product dat je maar al te graag wilt showen in je badkamer. Het heeft een luxe uitstraling en is ook nog eens volledig gemaakt met natuurlijke ingrediënten, wat wil je nog meer?

Zoals de titel al vertelt, hebben ze gewerkt met fruitsappen en dit ruik je ook wel aan het product, je merkt heel duidelijk sinaasappelen er in zitten, ook ruik ik een beetje munt. Het ruikt ook best wel sterk. De geur is uniek en fris en zelfs een beetje medisch achtig. Het is een aparte geur die best wel past bij een voeten crème. Ik ben er niet heel erg wild van maar aangezien het voor je voeten is vind ik dit niet zo erg.

De textuur van deze crème is niet heel dik en smeert heel gemakkelijk uit, je hebt ook niet heel veel nodig, ook voelt het helemaal niet vettig aan. De crème trekt snel in, in de voeten en ik heb ook het gevoel alsof ze mijn voeten hydrateren. Het geeft een fris gevoel en mijn voeten worden verzorgt. Mijn voeten worden soepel en zacht. Voor dit effect te behouden zou je toch bijna dagelijks een voeten crème moeten gebruiken. Je hoeft niet heel lang te wachten voordat je sokken kan aandoen want de crème trekt zeer snel in, het liefste gebruik ik deze voeten crème s’avonds en dan loop ik meestal graag op blote voeten zodat mijn voeten kunnen ademen.

De ingrediënten van dit product zijn:

Ingredientes: Aqua, Aloe barbadensis leaf juice*, Caprylic/Capric triglycerides, Coco-Caprylate/Caprate, Olea europaea fruit oil*, Propanediol, Stearyl alcohol, Glyceryl stearate, Methyl glucose Sesquistearate, Butirospermun parkii butter*, Persea gratissima oil*, Glycerin, Rosa moschata oil*, Melaleuca alternifolia leaf oil, Citrus auratium dulcis Fruit extract, Dehydroacetic acid, Benzyl alcohol, potassium sorbate, Sodium benzoate, Acid citric.

Zoals je ziet zijn bijna alle ingrediënten dus van natuurlijke afkomst.

Ik ben heel tevreden over dit product en is ideaal voor personen die hun voeten bijna nooit verzorgen, je krijgt meteen een zacht en soepel gevoel en het hydrateert en verzorgt je voeten, je hoeft het niet dagelijks te gebruiken maar dit raad ik wel aan als je je voeten zacht en soepel wil blijven behouden.

Dit product is te verkrijgen in de webshop van Naobay en kan je kopen voor € 7,95. Hier krijg je een tube van 100 ml voor. En hier kom je toch best wel een tijdje mee toe.

Wat vinden jullie van de producten van Naobay? Hebben jullie hier al andere producten van gebruikt? Zoja welke?

Delen:

3 Reacties

  1. 18 februari 2017 / 10:40

    Ik heb onlangs de cleanser voor droge en gevoelige huid geprobeerd. Dit is een superproduct ! Als je het gebruikt hebt, voelt het aan alsof er op je huid al een verzorgende crème zit. Ik kan dit Naobay product alleen maar aanbevelen !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *