Narciso Rodriguez – Fleur Musc.

Ondanks dat we tot nu toe nog niet zo een strenge winter hebben gehad, kijk ik wel al echt uit naar de lente. Iedereen is in de lente en in de zomer meteen een stuk vrolijker wanneer het wat warmer weer buiten is, en wanneer de bloemen weer volop beginnen te bloeien, en heerlijk beginnen te ruiken. Helaas zitten we nog maar halfweg in de winter en gaan we toch nog even moeten wachten op de lente. We moeten nog even wachten tot het weer lente wordt, maar dat wil niet zeggen dat we de lente niet zelf in huis kunnen halen. Ik heb namelijk onlangs een nieuwe geur ontdekt, die me heerlijk doet wegdromen naar het voorjaar. Fleur Musc van Narciso Rodriguez, is een zachte en vrouwelijke eau de parfum die heerlijk ruikt naar bloemen. Het is een heel zachte geur, maar aan de andere kant toch een tikkeltje kruidig. Wat maakt dat Fleur Musc van Narciso Rodriguez een heel interessante geur is. Het is één van mijn huidige favorieten, waar ik jullie graag wat meer over wil vertellen. Ben je benieuwd geworden? Lees het artikel dan zeker even verder.

Narciso Rodriguez Fleur Musc

“Fleur Musc is het resultaat van mijn wens om een geur met een musk-hart uit te brengen vermengd met een warme roze bloem, zodat een unieke roze compositie ontstaat. Fleur Musc staat voor moedige en gepassioneerde vrouwelijkheid. Het is een geur die charme en sierlijkheid uitstraalt.” – Narciso Rodriguez.”

Al vanaf de eerste spray, ben je gelijk om. Fleur Musc van Narciso Rodriguez bevat een heerlijk bloemenboeket van rozen, pioenrozen en viooltjes. Hij opent verrassend pittig, maar verandert op de huid al snel in een heerlijke zachte, vrouwelijke en romantische geur. Een geur die je doet wegdromen naar de lente, en een geur die charme en sierlijkheid uitstraalt. De flacon van Fleur Musc heeft een krachtige tint van roze gekregen die strak en minimalistisch te omschrijven is. En die het hartstochtelijke karakter van deze bloemige geur weergeeft.

Topnoten: boeket van rozen en roze peperkorrels
Hartnoot: muskus
Basisnoten: amber en patchouli

Narciso Rodriguez Fleur Musc

Één keer sprayen is voldoende om de geur de hele dag door te laten schitteren. Warm, sensueel en met een vleugje romantiek. Je ruikt de kenmerkende Rodriguez Musk die verstrengeld is met licht gepeperde rozen op een basis van lichte patchouli en amber. De peperige roos heeft een sensuele afgifte die niet in overdaad aanwezig is. Hierdoor kan Fleur Musc altijd en overal gedragen worden, en je het heerlijk lente gevoel in huis geeft. Fleur Musc is op dit moment één van mijn meest favoriete geur. Een geur waar je moet van houden en een geur die liefde en sensatie uitstraalt.

Fleur Musc van Narciso Rodriguez is verkrijgbaar in drie verschillende formaten:

30 ml – € 56,50

50 ml – € 84,50

100 ml – € 112,50

Narciso Rodriguez Fleur Musc

Conclusie:

Ik koop niet zo heel vaak zelf een parfum, ze zijn namelijk best wel prijzig, en de geur moet ook bij je matchen. Toch had ik een nieuwe parfum nodig en kwam ik al vrij snel uit op Fleur Musc van Narciso Rodriguez. Ik was vrijwel meteen aangenaam verrast van de geur, en dat heeft de doorslag gegeven voor deze parfum uiteindelijk aan te kopen. Het is een heel interessante geur, met een bloemenboeket van rozen, pioenrozen en viooltjes. Een geur die heel zacht en vrouwelijk is, maar die verassend pittig opent. Een geur die goed bij me past, en die heel veel vrouwen wel goed vinden ruiken. Ik ben zeer tevreden over deze parfum, en kan hem dan ook absoluut aanraden.

Fleur Musc van Narciso Rodriguez is verkrijgbaar bij Iciparisxl.be.

Wat is op dit moment je favoriete parfum?

beauty secrets

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *