Natuurlijke DIY huidverzorgingsproducten voor elke moeder!

Zondag 14 mei is het weer zover, moederdag. Op moederdag worden alle moeders wel eens even in de watten gelegd. Iedereen gaat daarom op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor hun moeder. Daarom biedt DIY Soap een heel leuk en nieuw concept aan. DIY Soap biedt ready to make pakketten aan van huid- en haarverzorging waar elke moeder van zal houden. De producten zitten boordevol natuurlijke ingrediënten en worden aangeboden in een duurzame, herbruikbare verpakking.

NATUURLIJKE DIY HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN VOOR ELKE MOEDER!

Erica Linger is de oprichtster van dit concept, door DIY pakketten aan te bieden speelt zij in op twee belangrijke trends: de stijgende populariteit van het do it yourself-principe en de toenemende vraag naar natuurlijke huidverzorging. Zij gelooft dat huidverzorging eerlijker en transparanter kan. De producten van DIY Soap zijn 100% natuurlijk, vegan en biologisch. Het is naturel, fresh en fun! Ze zijn bovendien snel en makkelijk thuis te maken. Ideaal voor elke moeder die niet veel tijd heeft, maar toch even haar aandacht wil schenken aan een natuurlijke huidverzorging, die snel klaar is en ook nog eens helemaal 100% natuurlijk en vers is. Het DIY soap assortiment bestaat o.a. uit oliën, body scrubs en body creams met ingrediënten zoals kokosolie, lavendel en shea-boter.

       

De start van DIY Soap.

Het idee voor DIY Soap in de zomer van 2015 ontstaan. De dochter van Erica had een zeer moeilijke, gevoelige en droge huid. Geen enkel product was geschikt voor haar wegens de chemische ingrediënten, en de kunstmatige toevoegingen die in elk product te vinden was. De chemische ingrediënten en de kunstmatige toevoegingen waren ook nog eens slecht voor het lichaam en ook nog eens slecht voor het milieu. Noodgedwongen was Erica op zoek gegaan naar (betaalbare) natuurlijke huid- en haarverzorgingsproducten. Aangezien dat natuurlijke huidverzorgingsproducten niet zo goedkoop zijn, is ze al snel uitgekomen op het idee om dit allemaal zelf te maken. Maar dit was al snel een heel gedoe, het was tijdrovend, aangezien je alle ingrediënten en de hoeveelheden moet verzamelen. Dit bracht haar op een idee. Namelijk het aanbieden van de juiste ingrediënten in de juiste porties, zodat je deze zelf thuis alleen nog maar hoeft af te maken. Naast aandacht voor de juiste ingrediënten en verpakkingsmateriaal, besteedt DIY Soap ook veel aandacht aan de mensen die achter dit product zitten. DIY Soap wordt gemaakt in dagbesteding door mensen met een verstandelijke beperking. Zo helpt ook zij deze mensen aan werk.

Uit wat bestaat het assortiment?

DIY Soap Seaside Skin Dead Sea Body Scrub (225gr).

De Seaside Skin Dead Sea Body Scrub heeft een ontspannende en verzorgende werking, is rijk aan mineralen en is ook geschikt voor de droge, schilferige en/of probleemhuid.

  • Dode Zeezout kalmeert de huid, geeft een diepe reiniging en stimuleert de afvoer van afvalstoffen.
  • De amandelolie verzorgt en voedt de huid.
  • De lavendelbloemen en lavendelolie zorgen voor een kalmerende en ontspannende werking.

DIY Soap Face Mask Kitchen Mudfest (4-5 maskers). 

Face Mask Kitchen Mudfest is een diep reinigend masker, het absorbeert vet en vuil uit de huid. Een kalmerend gezichtsmasker met biologische honing en bentoniet klei. Na gebruik voelt je gezicht glad en zijdezacht aan.

  • Bentoniet is een zacht mineraal klei dat wordt gewonnen uit vulkanische as en is geschikt voor alle huidtypen.
  • Rauwe honing is van nature antibacterieel en helpt de huid op een natuurlijke manier helen. De gebruikte biologische, rauwe honing komt rechtstreeks van de imker en heeft daardoor alle natuurlijke werkzame stoffen behouden.

DIY Soap Rich Body Cream Shea Butter en kokosolie (250ml).

Deze Rich Body Cream is extreem verzorgend, hij is vet en romig. Is weldadig voor je huid en ruikt naar kokos.

  • Verricht wonderen voor de droge en gevoelige huid.
  • Maakt een einde aan de jeukende, geïrriteerde en droge huid.
  • Boordevol biologische shea butter en biologische kokos- en amandelolie.

 

 

Speciaal voor moederdag heeft DIY Soap, naast haar vaste assortiment aan producten die een goed cadeau vormen, een verwenpakket van €45.00 samengesteld. Dit pakket bestaat uit een Dode Zeezout scrub, een gezichtsmasker met biologische honing en een rijke body cream.

Het DIY Soap pakket voor moederdag is binnenkort verkrijgbaar. Meer informatie volgt nog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *