NIVEA PURIFYING MICELLAR SHAMPOO.

Mijn haar is heilig voor mij en ik probeer ze daarom ook zo goed mogelijk te voeden en te verzorgen zodat ze niet breekbaar worden en mijn haar zijn natuurlijke glans en zachtheid behoudt. Helaas is er wel één probleem, mijn haar wordt namelijk heel erg snel vet. Een vette hoofdhuid en droge puntjes, ik denk dat er wel meerdere vrouwen hier last van hebben. Gelukkig zijn er genoeg producten op de markt die deze problemen zouden moeten verhelpen (dat is wat dat de producenten ons beloven althans…). Toen ik onlangs hoorde dat Nivea een Micellar Shampoo voor normaal tot vet haar op de markt had gebracht, moest ik het product wel uit testen. Is dit de grote doorbraak waar iedereen op staat te wachten? Of niet? Ik wou niet langer wachten om het product uit te testten en ging het meteen in de winkel halen. Er waren twee soorten waar je uit kon kiezen: De Nivea Comforting Micellar Shampoo voor kwetsbaar en gevoelig haar en de Nivea Purifying Micellar Shampoo voor normaal tot vet haar. Aangezien mijn haar snel vet wordt koos ik voor de Nivea Purifying Micellar Shampoo. Een shampoo die geen siliconen bevat,  die het haar dus niet verzwaardt en de natuurlijke pH-balans behoud. De shampoo zorgt ervoor dat het haar zacht en mild gereinigd wordt en die je dagelijks kunt gebruiken. Aangezien ik jullie niet langer in spanning wil laten houden stel ik jullie voor om de rest van de review over de Nivea Purifying Micellar Shampoo te lezen.

“Zorg voor schoon haar en een optimale verzorging van je haar en hoofdhuid met Nivea Hair Care Purifying Micellar Shampoo.

De micellen trekken vuil aan waardoor je haar grondig maar zacht gereinigd wordt. De shampoo met citroenmelisse-extract reinigt effectief en geeft je haar een boost. Beschermt de natuurlijke pH-balans van de hoofdhuid.”

Wie een grote fan is van het merk Nivea en al langer het micellair water van dit merk gebruikt om het gezicht te reinigen en make-up te verwijderen, kan al gauw dit product gaan beschouwen als een micellair water. De fles doet je namelijk denken aan micellair water die je gebruikt voor het gezicht te reinigen, maar dan in een grote variant. Gelukkig kan je doormiddel van de tekst op de fles onmiddelijk lezen dat het om een micellar shampoo gaat en niet om micellair water. Het is een grote doorzichtige fles met een inhoud van 400 ml en met een turquoise kleurige dop. Op de achterkant van de fles kan je enorm veel informatie over het product terug vinden en hoe je het product moet gebruiken. Evenals kan je er de ingrediënten en de houdbaarheidsdatum (12m) er op terug vinden. Ik vind de fles er heel leuk en origineel uitzien aangezien het je meteen doet denken aan het micellair water van Nivea. Origineel en slim bedacht.

De shampoo zelf heeft een doorzichtige kleur en is verrijkt met Citrus Melissa Extract die de shampoo zeer fris en aangenaam doet ruiken. De geur wekt je meteen op en doet me een beetje denken aan een heerlijke mojito-cocktail op een warme zomer avond. De structuur van de shampoo is gel-achtig, je hebt er niet veel van nodig want nadat het in aanraking komt met wrijving begint het product onmiddelijk te schuimen. Neem dus zeker niet te veel van het product, de grootte van een euro muntstuk is al meer dan voldoende. Hierdoor is het product zuinig in gebruik en kom je met een fles van 400 ml erg lang mee toe. Zo blijft het product ook nog eens budget-vriendelijk en besparen we op afval.

Tijdens het aanbrengen van de shampoo waan ik me in een fris en opwekkend gevoel. De shampoo ruikt heerlijk en zorgt meteen voor een fris en schoon gevoel. Ik heb onmiddelijk het gevoel dat mijn haar schoon is en klaar is voor de dag. De shampoo spoelt snel en gemakkelijk uit en een conditioner is helemaal niet meer nodig. Na dat ik mijn haar heb droog geföhnd blijf ik het fris en schoon gevoel nog lang navoelen. Heerlijk! Mijn haar voelt zacht en glanzend aan en ruikt heerlijk. Het is net alsof je van de kapper komt.

Eerlijk is eerlijk, deze shampoo zorgt er niet voor dat ik mijn wasbeurten moet uitstellen en dat mijn haar minder vet wordt. Maar ik moet wel bekennen dat wanneer ik deze shampoo gebruik ik echt wel het gevoel heb dat mijn haar en hoofdhuid volledig schoon en proper is. Met een opwekkend fris gevoel die je nog lang blijft navoelen op het hoofdhuid. Alleen daarvoor zou ik de shampoo al gebruiken. Bovendien ziet mijn haar na gebruik van deze shampoo er glanzend en stralend uit en heb ik meteen een ”ik ben net naar de kapper geweest gevoel”. Ik was al een grote fan van de Nivea Micellaire water voor het gelaat te reinigen, maar ik ben nu ook een grote fan van de Nivea Micellar Shampoo.

De ingrediënten van de Nivea Purifying Micellar Shampoo.

INGREDIENTEN:

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Melissa Officinalis Leaf Extract, Lanolin Alcohol (Eucerit®), Macadamia Integrifolia Seed Oil, Polyquaternium-10, Glycerin, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid, Sodium Benzoate, Linalool, Limonene, Hexyl Cinnamal, Parfum.

De Nivea Purifying Micellar Shampoo bevat geen siliconen, kleurstoffen en parabenen.

Conclusie:

Ik ben best wel kieskeurig als het over het uitkiezen van een shampoo gaat, ik wil mijn haar zo goed mogelijk voeden en verzorgen zonder ze te beschadigen en kies daarom ook niet de eerste de beste shampoo eruit die ik tegen kom. Toen Nivea de Micellar Shampoo op de markt kwam twijfelde ik niet lang en besloot om het product in huis te halen aangezien ik al eerder tevreden ben geweest over de producten van Nivea. Gelukkig zonder een greintje spijt want de Nivea Purifying Micellar Shampoo heeft aan al mijn verwachtingen voldaan. Het is een heerlijk ruikende shampoo die zeer fris en opwekkend is voor het haar en die het haar zeer grondig reinigt zonder het te verzwaren en zonder het te beschadigen. Een shampoo die je dagelijks kunt gebruiken en die ideaal is voor normaal tot vet haar. Ik ben zeer te spreken over de shampoo aangezien het mijn hoofdhuid rust geeft en het fris laat aanvoelen. Helaas zorgt de shampoo er niet voor dat mijn haar minder snel vet wordt en dat ik mijn wasbeurten kan uitstellen maar dat had ik nu ook wel niet verwacht. Een groot wonder kan ik deze shampoo dan helaas ook niet noemen. Toch ben ik er zeer over te spreken en kan ik de shampoo alleen maar aanraden.

De Nivea Purifying Micellar Shampoo en de Nivea Comforting Micellar Shampoo zijn te verkrijgen in alle supermarkten en drogisterijen voor de prijs van € 4,99 per stuk.

Wat vinden jullie van de producten van Nivea? Hebben jullie de Micellar Shampoo’s van Nivea al eens geprobeerd? Wat vonden jullie ervan? Laat het me zeker even weten.

0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *