NYX Bare With Me Tinted Skin Veil.

Tijdens de warme zomermaanden draag ik niet zo graag een heel dekkende foundation. Ik heb het gevoel alsof mijn huid dan door de zware dekking te weinig kan ademen, en door het zweten glijd de foundation toch al wel vrij snel van je gezicht af. Ik draag dan het liefs een zo min mogelijke dekking en een BB cream vind ik daar ideaal voor. Aangezien mijn BB cream van vorige zomer op was, ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe en kwam ik tijdens mijn zoektocht de NYX Bare With Me Tinted Skin Veil tegen. De Tinted Skin Veil van NYX is te vergelijken met een BB cream en heeft een ademende en gewichtsloze formule die tot wel 8 uur lang de huid blijft hydrateren. Klinkt toch ideaal, niet? Ik testte het product een aantal weken voor jullie uit en wil jullie er vandaag wat meer over gaan vertellen. Ben jij benieuwd geworden? Lees het artikel dan zeker even verder.

nyx bare with me tinted skin veil

“Laat je van je meest frisse kant zien, met onze Bare With Me Tinted Skin Veil! Smeer deze vederlichte formule op je teint uit voor een licht, ademend laagje met een satijnzachte finish. Twaalf gulle kleurschakeringen die bij een breed scala aan teints passen. Elke soepele kleur voelt aan als een tweede huid en hydrateert tot acht uur lang.”

nyx bare with me tinted skin veil

De NYX Bare With Me Tinted Skin Veil zit verpakt in een roze/beige tube. Het handige aan de verpakking is dat je meteen een afbeelding erop ziet staan met de kleur van het product, zo kan je alleen al aan de verpakking zien of dit de juiste kleur/tint is voor jou. Op de achterkant van de verpakking kan je wat meer informatie over het product terug vinden, de inhoud ervan (27 ml), de volledige ingrediëntenlijst en de houdbaarheidsdatum van 6 maanden na opening is er ook op terug te vinden. De Tinted Skin Veil heeft een ademende en gewichtsloze formule, die een fris uiterlijk biedt en de teint egaliseert. De huid ziet er stralend en fris uit en het lijkt alsof je geen make-up draagt. Een formule die tot wel 8 uur lang houdt en die er niet cakey uitziet op de huid.

Pale Light is de kleur die ik gekozen heb, een heel lichte kleur met een koele ondertoon. In totaal zijn er 12 tinten te verkrijgen: Beige Camel, Cinnamon Mahogany, Deep Espresso, Deep Mocha, Deep Rich, Deep Sable, Golden Camel, Natural Soft Beige, Nutmeg Sienna, True Beige Buff, Vanilla Nude en Pale Light. Er zit dus zeker wel voor iedereen een tint tussen, en je kan ze natuurlijk ook altijd wel met elkaar mengen. De Tinted Skin Veil heeft een zeer lichte formule, en een zeer lichte dekking, die gemakkelijk te blenden valt en die ook makkelijk op te bouwen is.

nyx bare with me tinted skin veil

nyx bare with me tinted skin veil

De Tinted Skin Veil heeft geen matte finish maar eerder een glanzende finish die je huid een gezonde en natuurlijke glans geeft. Wanneer je hier niet van houdt kan je natuurlijk altijd je gezicht nadien nog afpoederen met een setting powder zodat de glans wordt verminderd en zodat de cream beter en langer blijft zitten. Persoonlijk vind ik de glans bij deze BB cream heel erg mooi en natuurlijk staan en hoef ik dus ook geen setting powder te gebruiken. De Tinted Skin Veil voelt ook heel aangenaam aan op het gelaat, je voelt het nauwelijks zitten en gedurende de dag hydrateert hij je huid tot wel 8 uur lang.

nyx bare with me tinted skin veil nyx bare with me tinted skin veil

Met de Tinted Skin Veil van NYX lijkt het wel alsof je geen make-up draagt, je ziet de cream helemaal niet zitten op de huid en van zodra je hem aangebracht hebt blijft hij ook goed en stevig zitten, zonder te verschuiven of zonder te vegen. Je hoeft de cream gedurende de dag dan ook nauwelijks bij te werken, en je hoeft je ook geen zorgen te maken dat hij er na een aantal uur er cakey begint uit te zien. De Tinted Skin Veil is makkelijk eraf te halen en doordat er geen comedogene stoffen in het product zitten verwerkt  kan de cream je poriën en talgklieren niet verstoppen waardoor je van dit product geen puistjes of mee-eters kan krijgen.

nyx bare with me tinted skin veil

De ingrediënten van de NYX Bare With Me Tinted Skin Veil.

INGREDIËNTEN:

Water/Aqua/Eau, Cyclopentasiloxane, Propylene Glycol, Glycerin, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Isododecane, Trimethylsiloxysilicate, Caprylyl Methicone, Polymethylsilsesquioxane, Vinyl Dimethicone/Methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Bis-PEG/PPG-14/14 Dimethicone, Propylene Carbonate, Disteardimonium Hectorite, Silica Dimethyl Silylate [Nano], Magnesium Sulfate, Cucumis Sativus Fruit Extract/Cucumber Fruit Extract, PEG-10 Dimethicone, Bis-Isobutyl PEG/PPG-10/7/Dimethicone Copolymer, Triethoxycaprylylsilane, Dimethicone, Dimethiconol, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Maltodextrin, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Phenoxyethanol. MAY CONTAIN / PEUT CONTENIR (+/-): Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891). <6148 2>.

nyx bare with me tinted skin veil

Conclusie:

Ik denk dat jullie het al wel uit mijn artikel konden afleiden, maar ik ben heel erg tevreden over dit product. Het product is exact waar ik naar op zoek was en zelfs nog meer dan dat. Het heeft een zeer lichte dekking, en zorgt ervoor dat mijn roodheden en onzuiverheden niet meer zichtbaar zijn. Je ziet het product niet zitten op de huid, waardoor dat het lijkt alsof je geen make-up draagt. Het product bevat geen comedogene stoffen waardoor dat het je poriën en talgklieren niet kan verstoppen. Wat natuurlijk een zeer grote pluspunt is. En het product blijft ook nog eens zeer goed op de huid zitten zonder te verschuiven of zonder te vegen, bovendien zorgt het product er ook nog eens voor dat het je huid tot wel 8 uur lang hydrateert en je hoeft het product gedurende de dag niet of bijna nauwelijks bij te werken. Zoals jullie kunnen horen, ben ik dus enorm tevreden over dit product en kan ik het aan iedereen aanraden die net zoals mij tijdens de warme zomermaanden graag een wat lichtere dekking wil aanbrengen op het gelaat.

De NYX Bare With Me Tinted Skin Veil is verkrijgbaar in de NYX winkels bij jou in de buurt of online op Nyxcosmetics.com voor de prijs van $ 13,00.

Dragen jullie wel eens een BB cream? Wat is jullie favoriete BB cream op dit moment?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *