NYX DEWY FINISH LONG LASTING SETTING SPRAY.

Ik moet jullie heel eerlijk bekennen, ik gebruik nog maar pas dagelijks een setting spray (shame on me!). Ik had dit al een hele lange tijd tussen mijn make-up producten liggen, maar steeds schoof ik het product aan de kant. Tot ik het product herontdekte en ik het nu tot één van mijn favoriete producten kan toekennen. Ik heb ingezien wat voor een meerwaarde het product geeft aan mijn make-up en dat mede dankzij de NYX Dewy Finish Long Lasting Setting Spray. Een betaalbare setting spray die mij heeft doen inzien dat ik het toch echt wel dagelijks nodig heb voor mijn make-up er beter en minder “poederig” te doen laten uitzien. Een lange tijd heb ik dit product aan de kant geschoven, tot ik er wat meer over begon te lezen en het mijn nieuwsgierigheid aanwakkerden, ik gaf het een tijdje de kans om het product wat beter te leren kennen en ik moet toegeven dat ik er nu niet meer zonder kan. Een product dat mijn make-up routine een enorme boost heeft gegeven en een product waar ik jullie vandaag met veel plezier wat meer wil over vertellen. Benieuwd wat ik van de NYX Dewy Finish Long Lasting Setting Spray vond? Lees dan zeker even verder.

Demand perfection! For that fresh dewy glow that lasts, the NYX Professional Makeup Setting Spray – Dewy is lightweight and comfortable while working hard to make sure your makeup stays put.

Een setting spray gebruik je nadat je, je make-up hebt op gedaan. Voor alles een wat langere tijd op zijn plaats te behouden en het wat meer een egalere, niet “poeder-achtige” look te geven. De meeste setting spray’s zijn bedoeld voor het gezicht te matteren, maar eerlijk is eerlijk wie houd er nu niet van een gezonde dewy glow die van binnenuit lijkt te komen? Ik in ieder geval wel, en daarom koos ik ook voor de NYX Dewy Finish Long Lasting Setting Spray.

De NYX Dewy Finish Setting Spray zit verpakt in een zwart plastieken flesje met een sticker er opgeplakt met wat meer informatie over het product en hoe je het moet gebruiken. Het flesje heeft een doorzichtige dop die je er kan af nemen waardoor dat dan de spray pomp tevoorschijn komt. De verpakking is niet zo heel erg bijzonder en ziet er best nog wel simpel en redelijk goedkoop uit maar voor een betaalbare setting spray vind ik dit ook helemaal niet nodig. Het flesje heeft een inhoud van 60 ml (waar je wel een behoorlijk lange tijd mee toekomt) en heeft een houdbaarheidsdatum van 6 maanden. Ook kan je op de sticker de ingrediënten van het product er op terug vinden.

Hoe gebruik je het product?

Benevel het gezicht gelijkmatig, waarbij u de fles 25 tot 30 cm van het gezicht houdt.

De gebruiksaanwijzing is simpel, je sprayt het product met een afstand van 25 tot 30 cm gelijkmatig over het gezicht nadat je je make-up hebt aangebracht. Daarna laat je het even drogen. Om te beginnen kan ik jullie al gelijk vertellen dat de spray zeer fijn aanbrengt, de spray is zeer gelijkmatig en er komt ook al gelijk veel product uit het flesje waardoor dat je niet veel ervan hoeft te gebruiken. 2 a 3 keer sprayen is meer dan voldoende. De spray voelt zeer verfrissend aan op het gelaat en droogt zeer snel op. Nadat het product is opgedroogd ziet mijn make-up er meteen een stuk minder “poederig” uit en mijn gelaat heeft meteen een gezonde gloed die mijn make-up er veel beter laat uitzien. Een typische glow die vanbinnen uit lijkt te komen, en daar hou ik wel van.

Voor de rest van de dag bleef mijn make-up zeer goed op zijn plaats zitten, je kan het product dus zeker en vast wel gebruiken voor dagen wanneer je wil dat je make-up er lang en goed blijft uitzien en niet begint te schuiven. Ik heb snel last van een wat vettere zone op mijn voorhoofd en neus, die tijdens een paar uur toch wel snel tevoorschijn komt. Wanneer ik deze setting spray gebruik, heb ik hier nauwelijks of geen last meer van. Wat ik zeker en vast een pluspunt vind. Voor mij is dit product zeker en vast geslaagd.

De ingrediënten van de NYX Dewy Finish Long Lasting Setting Spray.

INGREDIENTEN:

Water/Aqua/Eau, Alcohol, VP/VA Copolymer, Propylene Glycol, Disodium EDTA, Niacinamide, Sodium Salicylate, Plantago Lanceolata Leaf Extract, Mahonia Aquifolium Flower/Leaf/Stem Extract, Phenoxyethanol.

Conclusie:

Ondanks dat ik het product al een wat langere tijd tussen mijn make-up producten had liggen, ben ik toch wel blij dat ik het product heb herontdekt. Het heeft voor mij veel deuren geopend en het is een product geworden dat ik nu dagelijks gebruik. Het zorgt ervoor dat mijn make-up er minder “poederig” uitziet en het zorgt ook nog eens voor een glow die lijkt alsof die van binnenuit komt. Een glow die je er laat uitzien alsof je net van het sporten terug komt, en dat is een gezonde glow die iedereen wel zou willen. Bovendien zorgt het product er ook nog eens echt voor dat mijn make-up er langer op blijft zitten en zorgt het product er ook voor dat mijn T-zone minder rap er “vettig” begint uit te zien. Voor mij heeft dit product dus zeker en vast veel pluspunten. En hier houd het ook niet bij op want het product is ook nog eens heel betaalbaar en kan je gewoon bij een NYX winkel in de buurt kopen. Ik kan het product voor iedereen aanraden die wel van een dewy finish houd en die ervoor wil zorgen dat zijn make-up er heel de dag vlekkeloos op blijft zitten, zonder te schuiven en zonder uit te lopen.

De NYX Dexy Finish Long Lasting Setting Spray is online te koop op Nyxcosmetics.com voor de prijs van $ 8,00 of je kan hem gewoon bij een NYX winkel in de buurt kopen.

Wat vinden jullie van het merk NYX? Hebben jullie er al veel producten van geprobeerd? Gebruiken jullie elke dag een setting spray? Welk product van het merk NYX moet ik zeker eens testen voor een review over te schrijven op mijn blog? Laat het me zeker even weten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *