NYX Micro Brow Pencil.

Ik ben heel vaak op zoek naar een goed potlood voor de wenkbrauwen, ik ben er voor mijn eigen ook nog niet zo goed uit wat nu precies het beste is. Een wenkbrauwpotlood? Wenkbrauwpoeder of wenkbrauwgel? Er zijn zoveel verschillende manieren waarop je je wenkbrauwen kan bijtekenen en dat zal van persoon tot persoon ook anders zijn, maar hetgeen waar ik nu toch tevreden mee ben is een wenkbrauwpotlood. Ik heb er dan ook al heel veel uitgeprobeerd en was steeds op zoek naar de juiste kleur die bij mij past. Ik heb deze ook gevonden en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen.

NYX MICRO BROW PENCIL.

Met deze wenkbrauwpotlood van NYX kan je mooie vollere wenkbrauwen mee creëren. Het potlood is ultradun waardoor je zo nauwkeurig kan tekenen dat hij de fijnste haren bedekt met kleur – voor een meer natuurlijke look. Het is ideaal voor mensen met dunne wenkbrauwen en doordat de potlood niet te veel kleur in eens afgeeft kan je de intensiteit van de kleur zelf opbouwen.

  • Heel precies
  • Is uitsmeerbaar
  • Loopt niet uit

De wenkbrauwpotlood is verpakt in een lang, smal doosje die er redelijk simpel uitziet. Het doosje is zwart en aan één zijkant vind je de afbeelding terug van het wenkbrauwpotlood zelf. Ook hebben ze de tekst in een witte kleur gedaan. Wanneer ik het wenkbrauwpotlood eruit haal, haal je er een potlood uit die een lange, slanke vorm heeft met aan de ene kant een uitdraaibaar, fijn puntje en aan de andere kant een borsteltje waarmee je je wenkbrauwen kan door borstelen.

De wenkbrauwpotloden van NYX zijn verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren, met ook nog eens verschillende ondertonen, waaronder: Ash Brown, Auburn, Blonde, Brunette, Espresso, en de kleur Taupe. Ikzelf heb de kleur Brunette aangeschaft en ik vind dat deze het beste bij mij past. Omdat NYX zoveel verschillende kleuren en ondertonen in zijn assortiment heeft is het heel makkelijk om een wenkbrauwpotlood te vinden die het best bij je past.

Het potloodje is makkelijk draaibaar en er komt dan ook meteen een heel dun, fijn potloodje tevoorschijn. Ik draai mijn potloden nooit te ver open zodat ze niet kunnen gaan afbreken, wat bij de meeste potloden nog wel eens kan gebeuren. Ik nam dan ook mijn voorzorgen en ik draai bij dit wenkbrauw potloodje het niet te ver open. Het eerste wat ik merk wanneer ik mijn wenkbrauwen wil gaan bijtekenen is dat het puntje van het potlood toch wel best hard is en dat je er goed op moet drukken, hierdoor komt er ook niet veel kleur er van af, wat dan wel weer handig kan zijn voor op te bouwen.

Het lijntje op zich tekenen vind ik dat wel gemakkelijk gaat, alleen moet je wel meerdere keren over je wenkbrauwen heen gaan voor het gewenste resultaat te kunnen krijgen. Door het dunne lijntje kan je precies over je wenkbrauwen heen gaan.

Het werkt niet zo soepel als wat dat ik gehoopt had, maar ik kan met dit potlood mijn wenkbrauwen wel mooi in vorm tekenen.

De kleur past goed bij mij en ondanks dat het potloodje zo hard is gaat het toch nog vrij goed om de wenkbrauwen te kunnen bijtekenen. Natuurlijk was dit veel gemakkelijker geweest moest het potloodje iets zachter geweest zijn maar het is nu eenmaal zo en voor het geld dat je er aan betaalt vind ik dit ook niet zo heel erg. Moest dit een heel duur product geweest zijn dan was het natuurlijk wel wat minder geweest.

(Mijn excuses voor het niet epileren van de wenkbrauwen)

Het potloodje breekt ook niet te snel af, natuurlijk kan dit wel gebeuren wanneer je je potloodje veel te ver opendraait maar wanneer je het een beetje opendraait en je duwt toch al redelijk hard op het potloodje dan nog breekt het niet snel af dit is dan wel weer een pluspunt.

Het geeft een natuurlijk resultaat en mijn wenkbrauwen zijn mooi in vorm.

Conclusie:

Voor mij vind ik dit een geschikt wenkbrauwpotlood maar voor anderen kan dit dan weer helemaal niets zijn. Het potloodje is redelijk hard maar ik vind dit niet zo erg, ik heb dit eigenlijk veel liever dan wanneer het potloodje te zacht zou zijn en je al redelijk snel “buiten de lijntjes kunt tekenen”. Met dit potlood heb ik hier niet zo snel last van en wanneer je even buiten het lijntje komt is dit ook weer gemakkelijk weg te halen. De kleur past goed bij mij en wat natuurlijk heel handig is, is dat er meerdere kleuren te verkrijgen zijn. Voor ieder wat wils. Het geeft een natuurlijk resultaat en het blijft heel de dag zitten. Het veegt niet snel uit en je voelt het ook niet zitten. Voor mij is dit een leuk goedkoop wenkbrauwpotlood.

De Micro wenkbrauwpotloden van NYX zijn te verkrijgen bij de NYX store’s en je kan het online bestellen bij de Douglas voor € 9.44. Wat dus een heel betaalbare prijs is voor een wenkbrauwpotlood.

Wat vinden jullie van de producten van NYX? Hebben jullie het wenkbrauwpotlood al uitgeprobeerd en wat vinden jullie ervan? Welk wenkbrauwpotlood vinden jullie het beste?

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *