NYX Soft Matte Lip Cream.

Eindelijk heb ik eens een product van NYX kunnen kopen, ik ben hier altijd al heel erg benieuwd naar geweest maar had nog nooit de kans gehad om een NYX product te kopen, tot ik eindelijk dit merk tegen kwam in de winkel.

NYX Soft Matte Lip Cream

img_1805 img_1800

“De Soft Matte Lipcream van NYX is geen lipgloss en ook geen lipstick, deze matte lipcream is een nieuwe soort lipkleur die zijdezacht aan te brengen is en een matte finish geeft. De Soft Matte Lip Cream blijft lang zitten en is, in tegenstelling tot sommige andere matte lipstick formules ook nog eens hydraterend.”

Deze welbekende matte Lip Cream’s zijn heel populair geworden, waarom? Ze zouden goed zijn, ze hebben mooie kleuren in hun assortiment en ze zijn tegen een heel betaalbare prijs te verkrijgen. Ik was benieuwd en daarom kocht ik deze Soft matte lip cream in de kleur 19 Cannes.

De verpakking van deze lip cream ziet er niet heel echt chic uit, maar toch vind ik het er wel leuk uitzien. Ze zijn klein van formaat en de zwarte matte doppen vind ik namelijk erg leuk en de kleur van de huls is hetzelfde als de kleur van de lip cream daardoor vind ik toch dat het er niet zo goedkoop er uit ziet.

Er zijn veel kleur varianten te koop in de winkel maar ik heb gekozen voor de kleur 19 Cannes, omdat ik dit een mooie kleur vindt en deze ook goed bij mij past, de kleuren zijn allemaal vernoemd naar bekende steden. En zijn makkelijk te mengen met elkaar wanneer je een nieuwe look wilt creëren.

Deze kleur is een wat donkerde kleur en is wat bordeaux/bruin achtig, een heel mooie kleur met een roze warme ondertoon die perfect past bij deze winterperiode. En die ook perfect is voor een alledaagse look. Wanneer je de verpakking opent ruikt de kleur een beetje naar vanille maar deze kleur verdwijnt nadat je het hebt aangebracht op je lippen.

img_1802

De textuur van deze lip cream is heel erg dekkend en er zit veel pigment in, ik weet niet of dit bij alle kleuren zo het geval is maar bij deze (19 Cannes) dus wel. het is inderdaad een matte cream en hij voelt heel zacht aan, het geeft een egale en dekkend resultaat.

Het borsteltje is heel zacht en soepel en brengt het product gemakkelijk aan op mijn lippen, er komt niet te veel of te weinig op te zitten. Gewoon net genoeg.

Het enige minpunt is dat deze lip cream lang duurt voor dat het opdroogt, ik vind dit zelf niet zo heel erg, maar als je van plan bent om direct na het aanbrengen iets te eten of te drinken kan je toch best nog wel even wachter hiervoor. Eenmaal de lip cream is opgedroogd geeft dit wel geen problemen meer. Ook droogt hij ook volledig mat op. De lip cream geeft nauwelijks af en blijft heel lang op mijn lippen zitten. Ook droogt het mijn lippen helemaal niet uit. Het voelt zelfs alsof ze een beetje mijn lippen hydrateren.

Voor een goed resultaat heb ik toch 2 lagen gebruikt, ik vind dit persoonlijk mooier maar 1 laag is eigenlijk al wel voldoende.

img_1818

img_1809

Ik ben heel blij met deze Soft lip cream. De Lip Cream droogt mooi mat op maar blijft gelukkig comfortabel voor de lippen. En het hydrateert zelfs een beetje. De lip cream slijt geleidelijk en ‘even bijwerken’ is geen probleem. Het aanbrengen gaat soepel en brengt heel zacht aan, je krijgt de kleur mooi egaal op je lippen en het is heel dekkend. Ook de houdbaarheid is prima, want het blijft zeker 3 à 4 uur goed zitten. Ik kan heel eerlijk gezegd geen negatief punt ontdekken.

De Lip cream van NYX kan je vinden in de Douglas, of in de NYX store’s ook kan je ze online bestellen via de webshop van Douglas voor de betaalbare prijs van € 7,65.

Heb jij weleens een lipproduct van NYX geprobeerd? Zoja welke kleur? 

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *