OH K! PANDA FACE FIBRE FACE MASK.

Ik kan het niet laten om telkens weer een artikel over een masker te schrijven, ik schrijf er heel graag over en ik gebruik het ook heel graag, vooral wanneer dat het maskers zijn die ook nog eens een enorm fun gehalte hebben! Kijk maar eens naar het Bioaqua Skincare Carbonated Bubble Clay Mask die ik overlaatst uit testte en die enorm fijn was om te proberen, ik heb er vooral heel erg om gelachen en ook deze keer heb ik een masker uitgekozen die dat fun gehalte heeft. Namelijk het OH K! Panda Face Fibre Face Mask. Een sheet masker waar een panda hoofd op geprint staat, ziet er toch lachwekkend uit niet? Het Fibre Face Mask zit boordevol met Koreaanse ingrediënten maar het masker zelf is gemaakt in China. Het merk geeft aan een grote liefde te hebben voor de Koreaanse skincare en dat zie je ook wel aan hun verpakkingen. Ik sta te popelen om het masker uit te testen en er een grondig review over te schrijven. Benieuwd wat ik van het OH K! Panda Face Fibre Face Mask vond? Lees dan zeker even verder.

Het OH K! Panda Face Fibre Face Mask met groene thee en appel is bedoeld om de huid een frisse oppepper te geven, het masker hydrateerd je huid, laat het stralen en zou de huid een fluweel zacht gevoel moeten geven.

Het masker zit verpakt in een plastic doorzichtig hoesje waarin het masker zit, het masker zelf zit nogmaals verpakt in een sachet die je kan openscheuren. Op de achterkant van de plastieken doorzichtig hoesje kan je lezen hoe het product moet gebruikt worden. Helaas is er nergens Nederland op te bespeuren maar ik zal het zometeen even voor jullie uitleggen. Je kan op het plastieken hoesje ook nog eens de ingrediënten en de houdbaarheidsdatum er op terug vinden. Voor de inhoud van het masker moet je even kijken op de tweede verpakking, daar kan je evenals nog meer uitleg op terug vinden.

Wanneer ik het plastieken doorzichtig hoesje opendoe en de sachet eruit haal voelt deze best wel zwaar aan, je voelt meteen dat het product goed doordrenkt is. De sachet heeft een blauwe kleur en in het midden staat er een grote panda op afgebeeld. Het sheet mask heeft een inhoud van maar liefst 25ml wat volgens mijn weten toch behoorlijk wat is. Wanneer ik de sachet opendoe komt er een heerlijke frisse geur tevoorschijn die heerlijk ruikt naar appeltjes. Ik ben dol op deze geur! Het sheet masker voelt zeer nat aan, wat wil zeggen dat hij echt wel goed doorweekt is.

Hoe gebruik je het masker?

– Reinig je huid alvorens men het masker aanbrengt.

– Haal de sheet mask uit de sachet en plaats hem op je gezicht, probeer de vorm zo goed mogelijk aan te houden en druk hem stevig aan.

– Relax en laat het masker zo een 15 – 20 minuutjes op het gezicht zitten.

– Nadat de tijd er op zit haal je het masker van het gezicht af en wrijf je het overtollige product in op het gelaat tot het volledig ingetrokken is, neem ook gelijk je hals en decolleté mee.

– Wrijf daarna nog even je gezicht droog met een droge handdoek.

Wanneer je het masker aanbrengt voelt het gelijk zeer fris en hydraterend aan, helaas is de pasvorm van het masker net iets te groot voor mij en is het een beetje moeilijk om het masker aan te brengen, maar hé, moeilijk gaat ook toch? Ik zette mij voor zo een 20 minuutjes neer in de zetel en relaxte, de heerlijke geur van appeltjes doordrong mijn neus en ik was dan ook helemaal zen. Natuurlijk nam ik ook nog even een selfie want een panda masker zie je natuurlijk niet elke dag.

 

Nadat ik het masker verwijderd had en het overtollige product in mijn gezicht had gesmeerd voelde mijn gezicht heel fris, gehydrateerd en fluweelzacht aan. Helaas plakte en blinkte mijn huid ook heel erg nadat ik het masker had verwijderd. Het masker kan ik dus echt alleen maar aanraden voor s’avonds te gebruiken, maar opzich vind ik dit geen probleem aangezien ik meestal wel een maskertje s’avonds gebruik. Het masker doet wat het belooft, het hydrateerd mijn huid en mijn huid voelde ook enorm fris en zacht aan. Het fun gehalte was er zeker ook wel maar desondanks zou ik het masker toch niet meer gebruiken. Het masker is vooral heel erg fijn voor samen met vriendinnen te gebruiken maar voor het wekelijks te gebruiken, nee daar weet ik wel andere maskertjes voor. Toch kan ik het iedereen aanraden die een masker zoekt die de huid goed hydrateert en zacht maakt. En euh.. natuurlijk is dit masker ook heel fijn voor wanneer je leuke selfie’s wilt maken.

De ingrediënten van de Panda Face Fibre Face Mask.

INGREDIENTEN:

Aqua (Water), Glycerin, Butylene Glycol, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Betaine, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Carbomer, Allantoin, Triethanolamine, Propylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Vaccinium Myrtillus (Bilberry) Fruit/ Leaf Extract, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Styrene/ Acrylates Copolymer, Imperata Cylindrica Root Extract, Nelumbo Nucifera (Lotus) Flower Extract, Lactobacillus/ Soybean Ferment Extract, Viscum Album (Mistletoe) Leaf Extract, Glyrrcyhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Sodium Benzoate, Methylparaben, Sorbic Acid, Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract, Usnea Barbata (Lichen) Extract, Pulsatilla Koreana Extract, Sodium Hyaluronate, Malus Domestica Fruit Extract, Xanthan Gum, Lecithin, Parfum (Fragrance).

Conclusie:

Yep, deze Panda Face Fibre Face Mask heeft echt wel een groot fun gehalte. Bovendien doet het masker ook nog eens waarvoor hij dient, hij hydrateerd het gezicht, laat het fris aanvoelen en je krijgt er een zachte huid van. Het masker is bovendien heel erg leuk voor selfie’s te nemen en het is ook nog eens heel betaalbaar. Ik vond het heel erg leuk om het masker te testen maar ik ga hem niet nog eens kopen, het masker is enkel goed voor s’avonds te gebruiken aangezien het je gezicht plakkerig laat aanvoelen en het je huid ook laat blinken. Opzich geen probleem maar ik vond éénmalig gebruik meer dan voldoende. Ik heb dan ook al wel voldoende selfie’s kunnen nemen zodat ik het masker zeker en vast niet zou vergeten. Een masker dat erg geschikt is wanneer je een leuk avondje samen met je vriendinnen bent en je leuke en grappige selfie’s wilt maken en eens goed met elkaar wilt lachen.

Het Panda Face Fibre Face Mask kan je online bestellen op Beautybay.com voor de prijs van € 5,80.

Wat vinden jullie van sheet maskers? Bestellen jullie ook wel eens maskers voor hun fun gehalte? Welk masker vonden jullie het leukste om te gebruiken? Wat vinden jullie van het OH K! Panda Face Fibre Face Mask? Zouden jullie hem bestellen? Laat een leuke selfie achter met een grappig masker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *