Ontdek de nieuwe Hello, Good Stuff! lijn van Essence.

Het is al weer een hele tijd geleden dat ik nog eens een artikel geschreven heb over de producten van Essence. Er zij tal van assortiment vernieuwingen geweest, en een heel deel daarvan heb ik helaas niet aan jullie getoond. Hoogtijd om daar verandering in te brengen, want Essence komt met een geheel nieuwe Hello, Good Stuff! lijn. De lijn bevat een aantal huidverzorgingsproducten die perfect aansluiten op het motto “Clean Beauty”.  Ze bevatten dus geen schadelijke ingrediënten die slecht zijn voor onze gezondheid, en hebben daarnaast altijd een transparant label. Alle ingrediënten worden duidelijk vermeld, in plaats van ze te verstoppen in samenstellingen. Alle zes producten uit de Hello, Good Stuff! lijn bevatten minstens 90% natuurlijke ingrediënten, zijn vegan en zijn gecreëerd zonder microplastics, parabenen, PEG’s en minerale oliën. Ik vertel je er in dit artikel graag wat meer over.

essence hello, good stuff!

Essence – Hello, Good Stuff!

We verwelkomen graag de goede dingen: HELLO, GOOD STUFF! van Essence is de perfecte match voor elke beautyaddict die er op een eenvoudige, natuurlijke en effectieve manier prachtig uit wil zien. De zes producten in de nieuwe lijn verwennen de huid met minimaal 90% natuurlijke ingrediënten en geven deze een prachtige natuurlijke uitstraling. De nieuwe lijn van Essence bevat een aantal huidverzorgingsproducten die perfect aansluiten op het motto “Clean Beauty”. Alle Essence “clean beauty“-producten zijn vegan, bevatten een hoog gehalte aan natuurlijke ingrediënten en ondersteunen de productie van duurzame palmolie. Zeg dus “vaarwel” tegen: PEG’s, microplastic deeltjes en parabenen. En zeg “Hallo” tegen “clean beauty” @ Essence.

Binnen deze nieuwe lijn vind je zes unieke producten terug waaronder 4 huidverzorgingsproducten en twee make-up producten. In dit artikel laat ik jullie kennismaken met vier huidverzorgingsproducten waar ik jullie graag wat meer over ga vertellen.

hello, good stuff!

essence 3in1 face mist

Hello, Good Stuff! 3in1 Face Mist

Essence Hello, Good Stuff! 3in1 Face Mist is een heerlijke spray die hydrateert, fixeert en verfrist. De huid op je gezicht zal deze face mist met natuurlijk watermeloenextract niet willen missen: met slechts één pompje spray hydrateert de fruitig geurende formule met 90% natuurlijke ingrediënten, fixeert de make-up en verfrist de huid. En dat allemaal zonder siliconen!

De Essence Hello, Good Stuff! 3in1 Face Mist is verkrijgbaar bij Boozyshop voor de prijs van € 2,99.

hello, good stuff! face primer

Hello, Good Stuff! Face Primer

Essence Hello, Good Stuff! Face Primer is een primer die absoluut niet aan jouw stash mag ontbreken. Deze primer bestaat voor wel liefst 98% uit natuurlijke ingrediënten, die de huid intensief voeden en de houdbaarheid van je make-up verlengen. De siliconenvrije formule met natuurlijke hennepzaadolie, aloë vera-extract, glycerine en hyaluronzuur geeft de huid optimaal vocht en wordt snel opgenomen. Het eindresultaat, een perfect verzorgde en verfriste huid met een zachte gloed.

De Essence Hello, Good Stuff! Face Primer is verkrijgbaar bij Boozyshop voor de prijs van € 3,89.

hello, good stuff! face serum

Hello, Good Stuff! Face Serum

Essence Hello, Good Stuff! Face Serum is een gezichtsserum dat absoluut niet aan jouw stash mag ontbreken. Dit serum garandeert je op een prachtige en stralende teint. De formule is siliconenvrij met ananasextract. Verder bestaat dit serum voor 97% uit natuurlijke ingrediënten en geeft deze een intense hydratatie. Met als eindresultaat een prachtige glans en een heerlijke ananasgeur.

De Essence Hello, Good Stuff! Face Serum is verkrijgbaar bij Boozyshop voor de prijs van € 4,59.

essence tinted beauty cream

Hello, Good Stuff! Tinted Beauty Cream

Essence Hello, Good Stuff! Tinted Beauty Cream is een dagcrème die absoluut niet aan jouw stash mag ontbreken. Deze zacht getinte, voedende dagcrème heeft een natuurlijk cactussenbloesem extract. De crème bestaat voor wel 90% uit natuurlijke ingrediënten. Verder geeft deze crème 24 uur lang vocht, laat lichte bultjes verdwijnen en is makkelijk te blenden. De textuur is siliconenvrij en voelt ultrazacht en licht aan op de huid.

De Essence Hello, Good Stuff! Tinted Beauty Cream is verkrijgbaar bij Boozyshop voor de prijs van € 3,99.

essence hello, good stuff!

Tot slot

Ik vind de nieuwe “Clean Beauty” lijn van Essence er veelbelovend uitzien. De producten zien er stuk voor stuk leuk uit, en passen perfect binnen het gamma van Essence. Bovendien vind ik de producten er allemaal heel erg kleurrijk uitzien, en dat spreekt me ook meteen heel erg aan. Het is ook ontzettend gaaf dat de producten geen schadelijke ingrediënten bevatten voor onze gezondheid, en dat er rekening is gehouden met het milieu. Ik ben er dan ook volop van overtuigd dat de nieuwe lijn van Essence een schot in de roos gaat zijn. Ik ben dan ook heel erg benieuwd naar de werking van deze producten, en ga ze in de komende tijd een tijdje uitproberen. Wil je graag de volledige reviews van de producten lezen? Hou dan zeker mijn blog de komende tijd in de gaten!

Heb jij de nieuwe Essence producten al in de rekken zien liggen?

beauty secrets

 

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *