Over Mij

Welkom!

foto-op-8-10-16-om-13-43

Hallo iedereen! Welkom op mijn Beauty blog, leuk dat je even de tijd neemt om eens een kijkje te nemen op mijn pagina, ik zal mij even in het kort voorstellen.

Mijn naam is Tatjana Deferme, ik ben 22 jaar oud en ik ben de eigenares van deze Beauty blog, ik heb deze blog opgestart in September 2016 omdat ik graag met beauty bezig ben, ik schrijf ook heel graag, lees graag, en mijn ervaringen en weetjes wil ik graag allemaal delen met jullie.

ik woon in Sint-Truiden (België) Ik heb op school publiciteit en illustratie gevolgd maar heb daar verder nooit iets mee gedaan, wat nu voor mijn website wel handig is, ik heb ook bijna 6 jaar paard gereden waaronder ook competitieve wedstrijden maar daar ben ik al een langere tijd mee gestopt, nu werk ik al bijna 3 jaar fulltime in een magazijn van StanleyBlack&Decker.

Mijn doel van deze Beauty blog is om andere mensen op de hoogte te houden van de laatste nieuwe beauty producten, fashion items en de laatste nieuwe beauty geheimen! want natuurlijk verdient iedereen het om ze te weten! Beauty is ook al heel lang een passie van mij en op deze manier kan ik dit ook naar jullie toe delen. Mijn andere passies zijn shoppen, magazine’s lezen, films en series kijken en social media in de gaten houden.

Er zal iedere dag een nieuwe blog voor jullie verschijnen en deze zal elke ochtend om 06:00 gepubliceerd worden, elke dag kan je een andere soort artikel verwachten dat kan onder andere low budget producten zijn zoals: lipsticks, parfums, nagellakkjes, huidverzorging, haarverzorging enz … zijn, Maar ook luxere high end producten gaan er aan bod komen.

Dit was een korte omschrijving van wie ik ben en wat mijn doel is van deze Beauty blog, ik hoop dat jullie er wat aan gaan hebben en dat jullie veel plezier op mijn blog mogen beleven!

Heb je nog vragen? dan kan je mij gerust even contacteren. Ik geef jullie zo snel mogelijk een antwoord terug!

Mail: Info@beautysecrets.be of vul hieronder even het formulier in.

0