Paula’s Choice 10% Azelaic Acid Booster.

Ik mag dan wel een beauty blogger zijn, en het geluk hebben dat ik veel producten kan en mag uitproberen. Maar ook ik heb wel eens last van een aantal huidproblemen. Zo heb ik net zoals jij hier en dan wel eens last van een puistje, en heb ik een aantal pigmentvlekken in mijn gezicht die zijn ontstaan door zonneschade. Ik heb een aantal huidverkleuringen, die zijn ontstaan na een puistje. En ik heb vaak last van wat roodheid op mijn wangen. Mijn huid voelt hier en daar wat minder egaal aan, en ziet er soms grauw en dof uit. Gelukkig komt Paula to the rescue! Ik heb namelijk de 10% Azelaic Acid Booster van Paula’s Choice mogen ontvangen die al deze huidproblemen in een heel korte tijd kunnen oplossen. Uiteraard was ik hier dan ook heel erg benieuwd naar en kon ik niet wachten om het product uit te testen. Ik ben het product nu ongeveer een week aan het uittestten en zie al meteen resultaat! Wil jij meer weten over dit product en de resultaten ervan? Lees het artikel dan zeker even verder.

paula's choice 10% azelaic acid booster

“De Azelaic Acid Booster is een echt multitasker. De krachtige combinatie van azelaïnezuur, salicylzuur en plantextracten kunnen je huid op verschillende manieren helpen. Deze booster vervaagt pigmentvlekjes die zijn ontstaan door zonneschade. Kalmerende eigenschappen brengen een rode huid tot rust en zorgen zo voor een egalere en stralende huid. Daarnaast gaat de booster het ontstaan van puistjes tegen en vermindert het huidverkleuringen na puistjes. Dit maakt het een ideaal alternatief voor mensen die overgevoelig zijn voor benzoylperoxide.”

paula's choice 10% azelaic acid booster

De 10% Azelaic Acid Booster van Paula’s Choice zit verpakt in een wit kartonnen doosje, dat afgewerkt wordt met groene en zwarte details. Op de zijkant van het kartonnen doosje staat er in het groot “Boost” op. Aangezien het een product is die uit de Boost-collectie van Paula’s Choice komt. Op de achterkant van het kartonnen doosje kan je wat meer informatie terug vinden over hoe je het product moet gebruiken. En kan je er ook de volledige ingrediëntenlijst, de inhoud (30 ml) en de houdbaarheidsdatum (12 maanden) er op terug vinden. Ik vind de verpakking er neutraal uitzien. Het ziet er niet heel erg speciaal uit, maar dat hoeft ook niet altijd zo te zijn.

paula's choice 10% azelaic acid booster

Het product zelf zit verpakt in een witte tube. Het is aan de tube makkelijk te herkennen dat dit product uit de Booster-collectie komt. Alle producten van Paula’s Choice uit de Booster-collectie zitten namelijk verpakt in een witte tube, waar op de zijkant in het groot “Boost” staat, zo kan je ze makkelijk herkennen. Iedere booster heeft zo zijn eigen kleur en de 10% Azelaic Acid Booster kan men herkennen aan zijn groene kleur. Op de achterkant van de verpakking kan je wat meer informatie over het gebruik ervan terug vinden. En kan je er ook de inhoud van 30 ml en de houdbaarheidsdatum van 12 maanden er op terug vinden. Verder is de verpakking heel erg praktisch. Je krijgt er makkelijk het product uit, ook als hij bijna op is.

Volgens Paula’s Choice is de 10% Azelaic Acid Booster een echte multitasker. De krachtige combinatie van azelaïnezuur, salicylzuur en plantenextracten helpen de huid op verschillende manieren. Pigmentvlekjes zouden vervagen en je rode huid komt tot rust waardoor je een egalere en stralendere teint hebt. Ook gaat de booster het ontstaan van puistjes tegen en vermindert het huidverkleuringen na puistjes.

paula's choice 10% azelaic acid booster

paula's choice 10% azelaic acid booster

De Azelaic Acid Booster heeft een witte kleur, en is licht van structuur. De geur van de Azelaic Acid Booster is moeilijk te beschrijven, maar ik vind het in ieder geval niet zo een prettige geur. Het ruikt een beetje chemisch en ruikt vrij sterk. Gelukkig vervaagt de geur vrij snel tijdens het aanbrengen ervan. Na het aanbrengen van de booster trekt hij vrij snel in de huid en laat hij geen residu achter. Per keer heb je ook maar een klein beetje van de booster nodig. Zo kom je lang toe met het product en hoef je deze niet snel opnieuw aan te schaffen.

paula's choice 10% azelaic acid booster

Zelf heb ik last van een aantal pigmentvlekken en huidverkleuringen van puistjes, op mijn wangen, voorhoofd en neus. Mijn huid voelt op sommige plaatsen wat minder egaal aan, en heb ik ook regelmatig last van wat roodheid in mijn gezicht. Ik ben de 10% Azelaic Acid Booster van Paula’s Choice nu ongeveer een week aan het uittestten en ik moet zeggen dat ik nu al resultaat zie. De pigmentvlekken en huidverkleuringen beginnen stilaan te vervagen, en mijn huid voelt egaler aan dan voorheen. De roodheid in mijn gezicht wordt meteen na het aanbrengen van het product minder zichtbaar, en mijn huid straalt meteen. Ik heb ook gemerkt dat ik sinds het product gebruik geen puistjes meer heb bijgekregen, en dat mijn huid een stuk zachter aanvoelt dan voorheen.

paula's choice 10% azelaic acid booster

De ingrediënten van de Paula’s Choice 10% Azelaic Acid Booster.

INGREDIËNTEN:

Aqua, Azelaic Acid (skin brightener/antioxidant), C12-15 Alkyl Benzoate (texture-enhancing), Caprylic/Capric Triglyceride (hydration/skin replenishing), Methyl Glucose Sesquistearate (texture-enhancing), Glycerine (hydration/skin replenishing), Cetearyl Alcohol (texture-enhancing), Glyceryl Stearate (texture-enhancing), Dimethicone (hydration), Salicylic Acid (Beta Hydroxy Acid, exfoliant), enisonedA (skin-restoring), Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract (skin-soothing), Boerhavia Diffusa Root Extract (antioxidant), Allantoin (skin-soothing), Bisabolol (skin-soothing), Cyclopentasiloxane (hydration), Xanthan Gum (texture-enhancing), Sclerotium Gum (texture-enhancing), Propanediol (hydration), Butylene Glycol (hydration), Phenoxyethanol (preservative).

paula's choice 10% azelaic acid booster

Conclusie:

Ik ben behoorlijk enthousiast over de 10% Azelaic Acid Booster van Paula’s Choice. Deze multitasker beloofde ons om pigmentvlekjes te vervagen, huidverkleuringen na puistjes te verminderen en de huid te kalmeren. Met als resultaat: een stralendere en egalere huid zonder roodheden en vlekjes. Ik ben de Azelaic Acid Booster zoals ik al eerder zei nu ongeveer een week aan het uittestten en ik zie nu al resultaat. Mijn pigmentvlekken en huidverkleuringen zijn aan het vervagen. Mijn roodheid in mijn gezicht verdwijnt vrijwel onmiddelijk na het aanbrengen van het product. En mijn huid voelt ook al een stuk egaler en gekalmeerd aan. Mijn huid is tot rust gekomen, straalt en heeft nog nooit zo zacht aangevoeld. Ik ben erg benieuwd naar de resultaten die ik over een maand bekom, maar ben nu al heel erg tevreden over dit product. Ik kan het dan ook aan iedereen aanraden, die net zoals mij last heeft van pigmentvlekken die zijn ontstaan door zonneschade, en huidverkleuringen door puistjes. Kortom: een top product met een zeer sterk resultaat!

De 10% Azelaic Acid Booster van Paula’s Choice is verkrijgbaar op Paulaschoice.nl voor de prijs van € 36,00.

Heb jij al wel eens een Booster gebruikt van Paula’s Choice? Wat is jou ervaring hiermee?

beauty secrets

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *