Percy & Reed Wonder Overnight Recovery.

Ik merkte dat ik nog geen enkele blog geschreven had over een haarproduct dus ik dacht ik zal er gelijk één maken.

Dit product zat overlaatst bij de Elle UK magazine, en was er toch wel benieuwd naar. Een merk dat ik nog niet kende dat van Londen komt en het was een haarproduct! Ik heb het magazine dan ook meteen gekocht.

PERCY & REED WONDER OVERNIGHT RECOVERY

img_1103

Wordt onmiddellijk geabsorbeerd in droog haar (geen gesmodder). Helpt elke haar streng bij het voeden en hydrateren. Natuurlijke proteïnen helpen je haar ‘s eigenschap, voor het behouden van vocht in het haar, terwijl potente conditioning agents de vochtigheid verweren te boosten, helpt pluis tegen gaan en glans te behouden en te boosten. De leave-in treatment promoot je haarkracht en flexibiliteit, bevecht broosheid, breken en tekenen van dagelijkse schade.

Percy & Reed is een haar salon in Londen (Engeland) die hun eigen producten maakt, waaronder deze Wonder Overnight Recovery.

Waneer ik dit voor het eerst gebruikte, en het dopje opendeed had ik meteen een kappers gevoel het heeft een overheerlijke geur, precies alsof je net van de kapper komt. De verpakking ziet er ook best wel oké uit, een peachy nude kleur en het heeft een mooie uitstraling met een getekend meisje op de voorkant die klaar is om naar bed te gaan het heeft ook een sierlijke tekst, ook staat er een kleine quote op het product waarop staat “What do I wear in bed? Percy & Reed of course!”

Ik volgde de instructies die achteraan op het product staat beschreven en brengde een kleine hoeveelheid aan voor het slapen gaan, ik masseerde een deel op de wortels van het haar en een deel over de haarlengte met mijn vingers (je kan ook een kam gebruiken) Daarna moest ik een paar seconden wachten en je zou dan merken dat het product intrekt in het haar, dat gebeurde dan ook heel snel, na een paar seconden wachten was het product ook gelijk ingetrokken en zag je er helemaal niets meer van, het enige wat achterblijft is de heerlijke kappersgeur. Toen ik mijn handen waste om het overtollige product er af te doen merkte ik meteen dat mijn handen super zacht werden van het product, ik was erg benieuwd naar hoe mijn haar er morgenochtend er ging uitzien.

img_1099

Daarna ging ik naar bed, toen ik s’ochtends opstond moest ik volgens de instructies mijn haar wassen zonder conditioner, dit heb ik nu wel niet gedaan aangezien ik het een beetje raar vond om mijn haar te wassen zonder conditioner aangezien ik dit elke wasbeurt gebruik. Daarna droog je het met een haardroger of je stijlt het met een stijltang, naargelang je wens natuurlijk.

Toen ik opstond zag ik eigenlijk nog niet echt een verschil in mijn haar maar toen ik daarna in de douche stapte en mijn haar nat maakte voelde ik meteen bij het wassen dat mijn haar zacht aanvoelde en merkte ook dat mijn haar minder droog aanvoelde als ervoor en voor mij was het ook gemakkelijker om te stijlen, er zat wat meer glans in en vooral, mijn haar voelde heel zacht aan ook na het drogen. Ik had ook geen pluis meer want daar heb ik best wel veel last van. Ook voelde ik dat mijn haar gehydrateerd was. Ik ben blij dat ik dit product heb leren kennen en ben zeker benieuwd naar meerdere producten van dit merk. Ook raden ze aan om Percy & Reed Wonder Balm, of Wonder Prime Light te gebruiken voor het drogen van je haar.

Je kan dit product 1 keer in de week gebruiken of zoveel je wil voor je haar in tip-top conditie te behouden maar ik raad het jullie aan om het vooral te gebruiken de avond voor dat je s’ochtends je haar gaat wassen, dan merk je na het wassen duidelijk een verschil.

img_1097

De ingrediënten van dit product zijn:

INGREDIENTS: Aqua (water), Propylene glycol, C13-16 Isoparaffin, Dimethicone, , Sodium polyacrylate, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, Behentrimonium chloride, Cyclopentasiloxane, Hydrolyzed pea protein, Amodimethicone, C10-13 Isoparaffin, Trideceth-6, Carbomer, Hydroxyethylcellulose, Isopropyl alcohol, Panthenol, PEG/PPG-18/18 dimethicone, Sodium hydroxide, Cetrimonium chloride, Trideceth-12, Potassium sorbate.

Ik heb geen idee of je dit merk in ons land kan verkrijgen, zoals ik al eerder vermeldt had heb ik dit product gratis bij een UK magazine gekregen maar van zodra ik het in ons land spot zal ik het jullie zeker laten weten.

Voor diegene die het product toch al in huis wil halen je kan het online bestellen bij de webshop van Percy & Reed voor de prijs van $20,00, de prijs kan een beetje verschillen in euro en daarvoor heb je een tube van 75ml. Je kan hem volgens mij ook in een grotere formaat kopen.

Hebben jullie ooit al eens van Percy & Reed gehoord, of al eens producten van hun getest? Laat het me dan zeker even weten.

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *