Physicians Formula Powder Palette, Mineral Glow Pearls.

Dit is het eerste product ooit dat ik van Physicians Formula heb gekocht en ik kan gelijk zeggen dat ik hier echt heel tevreden over was. Een echte aanrader!

Een uniek pallet met multi- gekleurde parels die samen een direct stralende egale teint creëren. Real Mineral Pearl Extract levert een luxe perfectionerende skin effect.

Physicians Formula Powder Palette, Mineral Glow Pearls

img_1655

Ik hou van een beetje glow op mijn gezicht vooral in de zomer en was daarom ook zeer benieuwd naar dit palet van Physicians Formula.

Ik vind de verpakking heel erg leuk en het sprak mij ook echt aan, het straalt luxe uit en ziet er ook duur uit. Het is een zilveren plastieken doosje met een doorzichtige dekseltje waardoor je de poeder goed kunt zien. Het dekseltje kan je open maken door aan de zijkant op het knopje te duwen en dan springt het dekseltje open, wat heel handig is want meestal zit ik toch wel te prutsen om dat soort dekseltje’s open te krijgen. Op het deksel zit ook een klein pareltje verwerkt, wat er goed bij past aangezien het hier gaat om een Glow Pearl Powder.

img_1646

img_1659

Wat ik nog niet wist en ik tijdens het researchen op het internet er ook pas achter kwam, is dat er een klein borsteltje onder het poeder zit verwerkt, (ik vond het al raar dat het doosje zo diep was) dit is heel onduidelijk en als je het niet weet zou je er denk ik ook niet achter gekomen zijn. Wanneer je het dekseltje openduwt zie je dat er nog een klein haakje verborgen zit waardoor je het poeder palet omhoog kan doen, wanneer je dit opent komt er een borsteltje tevoorschijn. Ook wanneer je het dekseltje helemaal naar achter zou doen komt het palet al een beetje omhoog waardoor je dan wel ziet dat er nog iets onder zit. Ook zit er niet alleen een borsteltje bij maar er zit ook nog eens een spiegeltje in verwerkt. Een leuke verassing maar die wel wat duidelijker mocht zijn.

img_1651

Het borsteltje is heel zacht en in is ook heel breed waardoor je de poeder goed kan aanbrengen.

img_1653

De poeder heeft een mooie structuur en er zitten kleine bolletjes in verwerkt die net dat extraatje geeft aan het structuur van de poeder, het heeft een mooie zalm rozige kleur en ziet er veelbelovend uit.

img_1650

Ik breng een klein beetje op mijn vinger aan om eens te testen en ik zag dat best wel veel pigment had maar  wanneer je het op je gezicht aanbrengt dat het echt een subtiele glow geeft, het geeft niet te veel af maar toch net genoeg. Voor net dat extraatje.

img_1663

Wanneer ik het dan op mijn gezicht aanbreng over mijn foundation heen ben ik toch wel verast, ik had niet veel nodig van dit poeder en het gaf een heel mooie glow-effect, niet te veel want dat vind ik echt niet mooi staan, het mag een beetje subtiel zijn. De poeder bleef ook heel de dag goed zitten.

img_1643

Wat erg goed is aan dit merk is dat het: Hypoallergenic. Fragrance Free. Paraben Free. Dermatologist Approved. Non-Comedogenic. 

Heel erg leuk dat het niet getest is op dieren en dat er geen parabenen inzitten, dit is voor veel mensen toch echt een must.

img_1657

Dit zijn de ingrediënten van het product:

Ingredients: Mica, Kaolin, Silica, Nylon-6, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Lauroyl Lysine, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Pearl Extract, Butyrospermum Parkii (Shea) Oil, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Bis-PEG-12 Dimethicone Beeswax, Caprylyl Glycol, Microcrystalline Wax, Hydrogenated Coco-Glycerides, Polybutene, Methicone, Tocopheryl Acetate, Phenethyl Alcohol. May Contain: Iron Oxides, Titanium Dioxide, Aluminum Hydroxide, Carmine, Synthetic Fluorphlogopite, Tin Oxide, Yellow 5 Lake.

Ik ben ontzettend blij met deze mineral glow poeder en ga zeker en vast nog meer producten van dit merk in huis halen, het heeft veel voordelen en doet zijn werk ontzettend goed.

Dit product kan je vinden op hun online webshop: http://www.physiciansformula.com/en-us/productdetail/face/pressed-powder/07040.html voor de prijs van $13,95. Wat bij ons neerkomt op een €13,00. Ook kan je dit product vinden bij de Di winkel.

Wat vinden jullie van het merk Physicians Formula, hadden jullie hier al van gehoord?

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *