Pixi Rose Tonic.

De laatste tijd is mijn huid erg onrustig, ik heb veel last van roodheid in mijn gelaat en de PH-waarde lijkt erg verstoord te zijn aangezien mijn huid snel vet word en geen enkele crème nog goed lijkt in te trekken. Komt dit door stress of komt het door de koude weersomstandigheden? Ik heb er werkelijk geen idee van. In ieder geval wil ik er zo snel mogelijk vanaf en ben ik op zoek gegaan naar een oplossing. En die oplossing heb ik gevonden want toen ik op het internet aan het rondneuzen was kwam ik namelijk de Pixi Rose Tonic tegen, een tonic die de huid kalmeert en roodheden helpt te verminderen, bovendien zou de toner er ook nog eens voor zorgen dat de PH-waarde wordt hersteld en gebalanceerd. Dit was het product waar ik naar op zoek was en toen ik het product in huis haalde was het dan ook meteen een schot in de roos! Ben jij benieuwd geworden naar wat ik van de Pixi Rose Tonic vondt? Lees dan zeker even het artikel verder.

“Soothe and nourish your skin with Pixi’s Rose Tonic, a beautifully natural, indulgent addition to your skin care regime. Rich in nutrients, this tonic is a rose hydrosol based toner that hydrates and neutralises the skin’s pH, normalising hydration levels and gently removing impurities to leave skin at its radiant best. It’s also infused with elderflower to tone skin, minimising redness and refreshing to leave your complexion cool, calm and collected. Perfect used morning and night after cleansing, this is paraben-free, not tested on animals and suitable for all skin types, so you can welcome it to your ritual safe in the knowledge that it will do only good.”

De Pixi Rose Tonic zit verpakt in een smalle plastieken flacon en is afgewerkt met groene en rosé gouden details. De flacon ziet er best wel simpel uit maar door de groene en rosé gouden details die bij de licht roze kleur van de tonic passen vind ik de flacon er heel erg mooi en luxueus uitzien. Op de etiket kan je de werking van het product terug vinden en ook de ingrediënten, de inhoud (250ml) en de houdbaarheidsdatum (12m) staan op het etiket vermeld. De flacon voelt heel soepel en glad aan, en en doordat hij zo smal is kan je hem ook nog eens gemakkelijk meenemen op reis.

De Rose Tonic heeft een licht roze kleur en ruikt heerlijk naar rozen. Je kan de tonic tijdens de ochtend en tijdens de avond gebruiken na dat men de huid heeft gereinigd. Dit doe je door middel van een aantal druppels van de tonic op een watje aan te brengen en je huid er erna mee te reinigen. Wat me meteen opvalt is dat de geur van rozen heel sterk aanwezig is, je moet dus echt wel van deze geur houden.Wat me ook onmiddellijk opvalt is dat de tonic heel erg zacht aanvoelt op de huid en dat het meteen een fris en hydraterend gevoel achterlaat. De tonic trekt ook meteen in de huid waardoor dat je je routine meteen kan eindigen met een hydraterende dag of nachtcrème.

Na dat ik de tonic heb aangebracht op mijn gelaat voel ik meteen dat mijn huid al een stuk gekalmeerd is en dat de roodheid meteen wordt verminderd. Mijn gelaat voelt fris, gehydrateerd en zacht aan en doordat mijn huid onmiddellijk gekalmeerd wordt ziet hij er ook een stuk gezonder en egaler uit. Ik gebruik de Pixi Rose Tonic nu al een aantal weken en na een week zag ik al meteen verschil, mijn roodheid in mijn gelaat was verdwenen en doordat de toner de resterende oliën van je huid verwijderd heb ik sindsdien geen last meer gehad van een vettige huid. Mijn huid is gekalmeerd en de tonic heeft er voor gezorgd dat mijn huid zijn natuurlijke PH-balans weer is hersteld waardoor dat er een natuurlijke, gezonde glow is ontstaan.

De ingrediënten van de Pixi Rose Tonic:

INGREDIËNTEN:

Water/Aqua/Eau, Rosa Damascena Flower Water, Propanediol, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium PCA, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Triethyl Citrate, Rose Extract, Phenoxyethanol, Rosa Canina Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Sambucus Nigra Flower (Elder Flower) Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Sodium Hyaluronate, Betaine, Sodium Citrate, Montmorillonite, Citric Acid, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

De Rose Tonic van Pixi is geschikt voor elke huidtype en is alcohol en parabeen vrij. Bovendien is het product ook niet getest op dieren.

Conclusie:

Ik had nog nooit eerder een product van het merk Pixi geprobeerd en ik moet eerlijk zeggen dat ik er enorm verrast over ben. De Pixi Rose Tonic heeft ervoor gezorgd dat mijn huid weer volledig hersteld en gekalmeerd is, waardoor dat mijn huidproblemen die ik op dat moment had onmiddellijk verdwenen zijn. Ik ben dan ook zo blij dat ik dit product heb gekocht en dat mijn huidproblemen volledig van de baan zijn. Uiteraard ben ik dan ook erg benieuwd geworden naar de andere producten van het merk Pixi en ga ik zeker en vast nog meer producten van dit merk in huis halen.

De Pixi Rose Tonic is online verkrijgbaar op Pixibeauty.co.uk. voor de prijs van £ 18,00. Wil je hem liever via een andere webshop bestellen? Dan kan je hem ook nog bestellen op Cosmania.nl voor de prijs van € 23,50. 

Wat vinden jullie van de producten van Pixi? Wat is jullie favoriete product van dit merk?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *