PS… Pro Lipscrub.

Ik heb een hele tijd terug de lipscrub van Lush gebruikt en was hier weg van, de kleur zag er heel leuk uit en het smaakte ook nog eens heel lekker naar bubblegum. Tot ik laatst in de Primark was en toen zag ik dat ze daar ook een lipscrub verkochten. Ik was hier heel benieuwd naar en nam deze mee voor uit te testen.

PS… PRO LIPSCRUB VITAMIN E & ALMOND OIL.

img_0133

PS… PRO is een nieuwe lijn van de Primark en zou dus iets luxueuzer moeten zijn dan de gewone PS… lijn van de Primark.

Ik kwam dus deze lipscrub in de Primark tegen en toen ik thuis kwam testte ik hem gelijk even uit. De verpakking is niet zo heel denderend. Een wit doosje met daarin het potje met de lipscrub. Het ziet er heel goedkoop uit maar dat was het ook. Ik vind dit helemaal niet erg, zeker niet voor de Primark. Het potje zelf heeft een wit dekseltje met een zilveren randje eromheen en het potje is van hard plastiek en is doorschijnend waardoor je de scrub ziet zitten door het potje. Het is een heel klein potje maar ik denk dat je hier wel een tijdje mee gaat toekomen.

img_0122

img_0139

Ook wanneer ik het potje opendraaide zat het heel hygiënisch dicht met een plastiek dopje, dit dopje heb ik meteen weggegooid na het openen, maar dit is wel een pluspunt en zo ben je er zeker van dat er al niemand heeft ingekeken. Het zat dus heel goed afgeschermd.

img_0137

Wat ik wel heel speciaal vind aan deze lipscrub is dat er vitamine E en amandel olie is aan toegevoegd. Dit heeft een hele verzorgende werking en belooft dus mijn lippen heel zacht te maken en te verzorgen. Ik ben hier heel benieuwd naar.

De lipscrub ziet er wat bruin-achtig uit en wanneer ik er aan ruik vind ik het niet zo een aangename geur, mij doet het niets. Ik kan de geur niet echt omschrijven maar het ruikt een beetje naar honing en amandelolie. Deze combinatie vind ik niet echt fijn ruiken maar dat is mijn mening. De scrub voelt heel zacht aan maar je voelt wel dat het een beetje vettig is.

img_0143

Wanneer ik de scrub aanbreng op mijn lippen voelt het heel zacht aan en het is gemakkelijk uit te smeren, het is echt een zachte scrub en voelt prettig aan op mijn lippen. Wanneer je het uitsmeert wordt het wat olie-achtig en smelt het fijn samen met mijn huid.

Er zitten suikerdeeltjes in verwerkt maar hier voel je niet veel van op de lippen. Ik weet niet of het de bedoeling is dat je deze scrub “aflikt” na het scrubben maar ik denk dat dit niet zoveel kwaad kan. Ze hadden hier wel beter een kleine instructie bij meegegeven maar ik denk dat iedereen wel ongeveer weet hoe je een lipscrub kunt gebruiken. Alleen jammer dat we dus dan niet weten of het kwaad kan of niet wanneer je deze scrub “aflikt” van de lippen.

Ook zou het fijn geweest zijn moesten we weten hoelang we moeten scrubben en of deze al dan niet in de lippen moet intrekken. Ik ga dus gewoon maar op mijn gevoel af.

img_0164

Ik heb het getest en het smaakt een beetje naar honing vind ik, maar persoonlijk smeer ik het toch liever af met een wattendoekje. Ik vind de smaak namelijk niet echt zo mijn ding. Echte honing smaakt veel beter.

Mijn lippen zijn heerlijk gescrubd en voelen zacht aan. Er zitten geen velletjes meer op mijn lippen, en ik voel dat deze goed verzorgd zijn. Ook voel ik dat mijn lippen een beetje na tintelen, dit is een goed teken en wil dus zeggen dat deze lipscrub iets goed doet voor mijn lippen.

img_0169

Hier nog even de ingrediënten lijst:

img_0141

Ik ben ondanks de niet zo mooie/leuke verpakking toch enorm tevreden over dit product en ga dit zeker en vast vaak gaan gebruiken. Ik ben nu enorm benieuwd geworden naar de andere producten van de PS… PRO lijn en ga zeker en vast nog eens bij de Primark langs om deze ook in huis te gaan halen.

Deze lipscrub kan je kopen bij de primark voor de zachte prijs van € 4,00. Je kan hem dus zeker en vast niet laten liggen.

Wat vinden jullie van lipsrcubs? Hebben jullie al meerdere producten getest uit de nieuwe PRO lijn van de Primark?

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *