Reductin Instant, de onmiddellijke oplossing voor dwangmatig snoepen.

Onder de dwangmatige snoepers zien we twee profielen: die van de avond en die van overdag. Ik ben een avond snoeper. Van zodra ik mijn avond eten heb binnengespeeld begin ik meteen te snoepen. Chips, snoep, chocolade, frisdrank,.. alles wat ik op dat moment in huis heb moet eraan geloven. Het is niet zozeer omdat ik dan nog honger heb, maar het is meer omdat ik er op dat moment gewoon zin in heb. Een soort dwangmatig gevoel dat meteen naar boven komt van zodra het avond eten erop zit. Toen ik onlangs gevraagd werd om een nieuwe tablet uit te testen, die een onmiddellijke oplossing zou bieden tegen dwangmatig snoepen, werd ik meteen enthousiast. Een tablet die mijn dwangmatig snoepgedrag onmiddellijk kan stoppen? Dat moet ik uitproberen! Een aantal dagen later kwamen de tabletten binnen bij de post en kon het uittesten beginnen. Ben je benieuwd of de tabletten van Reductin Instant mijn dwangmatig snoepgedrag heeft gestopt? Lees het artikel dan zeker even verder.

reductin instant

“Reductin Instant helpt u de drang om tussen de maaltijden door te snoepen te verminderen, voorkomt dat er vet blijft plakken, verbrandt overtollige calorieën en voorkomt het vasthouden van water. Neem Reductin Instant zodra je zin hebt in een zoete snack, na 2 minuten is de behoefte voor te snoepen voorbij en voel je je weer opgewekt.”

reductin instant

De chocoladereep onderin de lade, de zoete frisdrank in de drankautomaat of het pakje chips in de snackautomaat… Als je de verleiding niet kunt weerstaan, is dat niet omdat je het niet wilt, maar omdat je verslaafd bent aan suiker. In Italië hebben wetenschappelijke studies zelfs aangetoond dat suiker, d.w.z. glucose, net zo verslavend werkt als cocaïne! In werkelijkheid zijn we niet verslaafd aan zijn smaak, maar aan zijn invloed op de productie van dopamine, de neurotransmitter van plezier en energie. Het is wat ons elke ochtend de zin geeft om op te staan. Dit alles verklaart waarom velen onder ons onze dieetvoornemens niet kunnen aanhouden. Om de extra kilo’s kwijt te raken, moeten we ons eerst ontdoen van onze suikerverslaving.

Reductin Instant is geen medicijn of antibiotica, maar is een voedingssupplement met vitaminen en mineralen. Reductin Instant is zonder gevaar of risico op verslaving en stopt de compulsieve drang naar suiker door dopamine te stimuleren en de insulineproductie te reguleren. De kern van de formule bestaat uit drie natuurlijke ingrediënten: saffraan, chroom en kaneel.

 • Saffraan bevat één molecuul: crocine, een natuurlijke stimulator van dopamine. Het geeft dezelfde effecten als suiker.
 • Chroom maakt het mogelijk om de insuline in het bloed te reguleren. Wanneer we zoet voedsel absorberen, verhogen we het insulinegehalte, dat verantwoordelijk is voor de opslag van suiker in vet. Om overtollig vet te verwijderen, moet de insulineproductie verminderd worden.
 • Kaneel vermindert ook de insulineresistentie. Het is een ingrediënt dat vaak wordt gebruikt in mediterrane landen waar veel zoet gebak gegeten wordt.

reductin instant

Hoe werkt Reductin Instant?

Dankzij het innovatieve innamesysteem, een sublinguale tablet (te laten smelten in de mond), maakt Reductin Instant het mogelijk om de zin in suiker vrijwel direct te laten verdwijnen. Zodra het de kop opsteekt, laat je 1 of 2 tabletten onder of op de tong smelten. Na twee minuten dringen de moleculen direct door in de bloedbaan om in te werken op de dopamine en de insuline. De behoefte aan snoepen is voorbij en je voelt je weer opgewekt, zoals na het eten van een energiereep.

Het wordt aanbevolen om niet meer dan 2 smelttabletten per dag te nemen. De aanbevolen hoeveelheid mag dus niet overschreden worden zonder medisch toezicht. Reductin Instant vervangt in geen enkel geval een evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Het is dus erg belangrijk om je normale eetpatroon en levensstijl aan te behouden. Reductin Instant mag niet gebruikt worden door zwangere vrouwen en er wordt aangewezen om een arts of apotheker te raadplegen wanneer men Reductin Instant gelijktijdig wilt gebruiken tijdens een depressiebehandeling.

reductin instant

Mijn ervaring met Reductin Instant

Toen ik de tabletten binnenkreeg, ben ik ze die avond nog meteen beginnen uittesten. Mijn avond eten was op, en meteen erna kreeg ik zin om te gaan snoepen. Ik nam geen zak chips of chocolade, maar in plaats daarvan liet ik een tablet van Reductin Instant op mijn tong smelten. Ik had een beetje schrik om de smaak van de tablet, maar ik was aangenaam verrast. De tablet smaakte erg lekker, en had zelfs een beetje een zoete smaak. Het leek haast wel alsof er een snoepje op je tong aan het smelten was. Wat een aangename verrassing! Enkele minuten erna begon mijn zin om te gaan snoepen te verminderen. Ik dacht er wel nog aan, maar het was al veel minder dan een paar minuten ervoor. Nog enkele minuten erna was de zin om te snoepen volledig verdwenen en het heeft toch wel zeker een 2 uur geduurd voor ik er weer zin in begon te krijgen.

De dagen nadien heb ik altijd meteen na het avond eten een tablet van Redutin Instant ingenomen. Dat heeft mij geholpen om niet meer meteen na het eten dwangmatig beginnen te snoepen. Ik liet mijzelf toe om een paar uur erna wat zoetigheid te nemen, maar ik kon ook mijn 2e aanbevolen smelttablet ingenomen hebben om weer een paar uur van mijn compulsieve drang naar snoep te stoppen. Een paar dagen erna merkte ik op dat ik geen tablet meer nodig had en dat ik niet meer automatisch meteen na het avond eten begon te snoepen. Kreeg ik toch de drang om te snoepen, dan nam ik gewoon even een tablet in en was de drang om te snoepen meteen weer verdwenen.

Omdat ik zelf alleen maar snoep tijdens de avond heb ik Reductin Instant overdag niet nodig. Toch zijn er veel mensen die ook overdag een dwangmatige behoefte hebben om te snoepen. Reductin Instant kan zowel overdag als in de avond genomen. Het resultaat blijft hetzelfde: na twee minuten dringen de moleculen direct door in de bloedbaan om in te werken op de dopamine en de insuline, en wordt de drang naar snoepen meteen gestopt.

reductin instant

Conclusie

Ik had nooit gedacht dat een smelttablet een onmiddellijke oplossing kon bieden tegen dwangmatig snoepen. Ik ben dan ook aangenaam verrast over de resultaten van de smelttabletten van Reductin Instant. Vrijwel meteen na het innemen van een tablet wordt de drang naar snoepen gestopt. Je voelt je opgewerkt en energiek, zoals na het eten van een energiereep. De werking van het tablet blijft een aantal uur aanhouden, en is makkelijk om in te nemen. De aanbevolen hoeveelheid is 2 tabletten per dag, maar dat is zeker en vast voldoende. Tegen alle verwachtingen in, heeft de tablet ook nog eens een lekkere, zoete smaak. Waardoor het lijkt alsof er een snoepje op je tong smelt. Ik ben heel erg te spreken over de voedingssuplement van Reductin Instant, en ga het doosje van 40 tabletten zeker en vast opgebruiken.

Reductin Instant kost ongeveer 20 € per doosje van 40 tabletten. Reductin Instant is beschikbaar in de apotheek en online.

Ga jij Reductin Instant uitproberen?

beauty secrets

2 Reacties

 1. Marijke
  27 mei 2020 / 15:00

  Ik was op zoek naar ervaringen met dit middel en bij deze gevonden! Een welgemeende dankjewel om de moeite te nemen dit te schrijven zodat het mij kan helpen. Nu duim ikzelf natuurlijk of het zal werken!

  • Beauty Secrets
   Auteur
   5 juni 2020 / 11:08

   Dat is graag gedaan hoor Marijke! Daar voor staat mijn blog ter beschikking. Hou er uiteraard rekening mee dat ieder zijn lichaam anders is en ook anders kan reageren op producten of supplementen. Maar ik hoop voor jou dat het net zoals bij mij werkt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *