Review: Catrice True Skin Foundation.

Het is al weer eens een tijdje geleden dat ik nog eens een artikel heb geschreven over een foundation. Dat komt doordat ik de laatste maanden weinig foundation heb gedragen omwille van de mondmaskers die we nu bijna overal moeten dragen. Van zodra je een mondmasker opzet verschuift heel je foundation, en had ik maar besloten om een tijdje geen foundation meer te dragen. Toch zijn er de laatste heel wat nieuwe foundations op de markt gebracht, en één daarvan trok toch wel mij aandacht. En dat is namelijk de True Skin Foundation van Catrice. Een hydraterende foundation die budgetproof is en die het bekende ingrediënt: hyaluronzuur bevat. Daar kon ik uiteraard geen nee tegen zeggen. Ik testte de True Skin Foundation van Catrice dan ook een tijde voor jullie uit, en laat jullie vandaag mijn mening hierover weten.

catrice true skin foundation

Catrice True Skin Foundation

De Catrice True Skin Hydrating Foundation is het ultieme schoonheidsgeheim voor een natuurlijke en tegelijkertijd egale teint. De verzorgende foundation die langdurig blijft zitten heeft een medium tot hoge opbouwbare dekking, laat kleine imperfecties en roodheid zachtjes verdwijnen en voelt ultra licht aan op de huid. Deze foundation geeft een ongeëvenaarde, natuurlijk matte finish. De True Skin Foundation van Catrice is in maar liefst 21 tinten te verkrijgen, van heel licht tot heel donker. 

De vegan formule met hyaluronzuur en watermeloenzaadolie zorgt voor intensieve hydratatie.

Deze foundation :

  • Verzorgende werking.
  • Geeft een natuurlijke en tegelijkertijd egale teint.
  • Laat kleine imperfecties en roodheid zachtjes verdwijnen.
  • Uitstekende dekking met lichtgewicht formule.
  • Hyaluronzuur en watermeloenzaadolie.
  • Hydrateert de huid.
  • Long wearing.
  • Matte finish.
  • Cruelty free.
  • Vegan.

true skin foundation

Hoe gebruik je de True Skin Foundation

De True Skin Foundation van Catrice gebruik je net zoals een andere foundation. Schud vooraf eerst de flacon even, zodat alle ingrediënten goed gemengd worden. Breng daarna een paar druppels van de foundation aan op je gezicht of op je favoriete beautytool, en blend vanuit het midden van je gezicht naar buiten toe uit. Zorg dat je ook een gedeelte van je hals meeneemt, zodat het een mooi geheel wordt. Nadien poeder je de foundation af met een setting powder, en breng je de rest van je make-up op.

Ingrediënten

Aqua (Water), Isododecane, Talc, Coco-Caprylate, Hydrogenated Tetradecenyl/Methylpentadecene, Trimethylsiloxysilicate, Cetyl Peg/Ppg-10/1 Dimethicone, Propanediol, Dimethicone, Sodium Chloride, Peg-10 Dimethicone, Sodium Hyaluronate, Citrullus Lanatus (Watermelon) Seed Oil, Tocopherol, Disteardimonium Hectorite, Caprylyl Glycol, Triethoxycaprylylsilane, Dimethiconol Stearate, Hexylene Glycol, Aluminum Hydroxide, Potassium Sorbate, Sodium Dehydroacetate, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499 (Iron Oxides), Ci 77891 (Titanium Dioxide).

catrice true skin hydrating foundation

catrice true skin

Mijn ervaring met de True Skin Foundation

Ik heb de True Skin Foundation van Catrice (kleur 010 Cool Cashmere) een week uitgetest toen ik met verlof thuis was. Het was dan ook het ideale moment om deze foundation uit te testen, aangezien ik thuis geen mondmasker moet dragen. Om eerlijk te zijn heb ik maar een dag nodig gehad om een oordeel over deze foundation te kunnen geven. Ik vind hem namelijk zo goed, dat ik besloten heb om de komende tijd geen dure foundation meer aan te schaffen. Voor mij is dit een high-end foundation die heel natuurlijk op de huid zit, en waarvan je niet kan zien dat je een foundation draagt.

Ik heb deze foundation dan ook met heel veel plezier gedragen tijdens mijn verlof, en kan er haast niet meer zonder. Hij is exact mijn kleur (en dat wil al heel wat zeggen, aangezien ik een heel lichte huid heb) en brengt heel dekkend en mat aan, zonder dat je de foundation voelt zitten. Gedurende de dag blijft de foundation heel erg goed zitten, zonder te verschuiven of te vlekken. De foundation mag dan wel mat zijn, maar ik vind dat hij een heel natuurlijke glow aan je gezicht geeft. Je kan haast niet zien dat je een foundation draagt. Bovendien is hij ook heel hydraterend voor de huid, en omdat de foundation hyaluronzuur bevat verzorgt hij de huid ook nog eens tijdens het dragen ervan. Ik ben dan ook heel erg te spreken over deze foundation, en kan er absoluut niets slecht over zeggen. Ik vind dat de foundation zijn geld meer dan waard is. Sterker nog, ik zou de foundation nog blijven kopen als hij een stuk duurder was.

Conclusie

Zoals jullie hierboven hebben kunnen lezen ben ik heel erg tevreden over de True Skin Foundation van Catrice. Vooral omdat hij mijn kleur is. En geloof me, ik heb een heel lichte huid. En omdat hij er heel natuurlijk uitziet op de huid. Je ziet hem nauwelijks zitten, en hij geeft een mooie natuurlijke glow af. Bovendien brengt de foundation heel makkelijk en snel aan op de huid, en is de foundation erg makkelijk op te bouwen. Ik heb namelijk niet veel foundation nodig gehad om een full-coverage te verkrijgen. De foundation blijft heel de dag goed op de huid zitten, zonder te verschuiven of te vlekken. Op het einde van de avond kan je hem makkelijk verwijderen met een make-up remover en voelt de huid nadien zacht en gehydrateerd aan. Ik ben dan ook heel erg tevreden over deze foundation en kan hem dan ook zeker en vast aanraden.

Verkrijgbaarheid

De True Skin Foundation van Catrice is verkrijgbaar bij Boozyshop.be en Boozyshop.nl voor de prijs van € 6,95. 

Heb jij de nieuwe foundation van Catrice al eens geprobeerd?

beauty secrets

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *