Review: Collistar High-Definition Slimming Cream.

Ik ben altijd best wel slank geweest, tot ik een aantal jaar geleden op een kantoor ging werken. Door te weinig beweging was ik op een jaar tijd meer dan 10 kilo bijgekomen, en merkte ik op dat ik op verschillende plaatsen striemen begonnen te krijgen. Mijn strakke lichaam van toen begon stilaan meer vormen te krijgen, met cellulitis en onvolkomenheden tot gevolg. Aan mijn striemen kan ik niet veel meer veranderen, maar ik kan er wel voor zorgen dat mijn huid er weer strakker en steviger begint uit te zien. Dit kan ik doen door te gaan fitnessen en op mijn voeding te letten. Helaas neemt dat enige tijd in beslag. Gelukkig kan ik die tijd wel opvullen door de High-Definition Slimming Cream van Collistar te gebruiken. Een afslankende crème die lokale vetophopingen beter laat afbreken en laat afvoeren, waardoor het silhouet afslankt en remodelleert. Ik vertel je er graag wat meer over.

slimming cream

Collistar High-Definition Slimming Cream

Deze cosmetische hightech specialiteit heeft een afslankend en remodellerend effect op het figuur, maakt het lichaam steviger en veerkrachtig en doet de huid zichtbaar egaler ogen. Het sterke punt van de formule? De uiterst originele combinatie van twee bestanddelen die voor de eerste keer ooit worden gebruikt in lichaamsverzorging: Spirulina alg, met uitzonderlijke remodellerende, verstevigende en ontgiftende eigenschappen, en Ganoderma lucidum, dat bekend staat als ‘elixir van de eeuwige jeugd’; het hoge gehalte aan fytosterolen, aminozuren, vitaminen en minerale zouten stimuleert de celvernieuwing en verbetert de veerkracht, stevigheid en vitaliteit van de huid.

Daarnaast bevat de formule ook cafeïne, escine en bergamot extract, met specifieke vetsplitsende en drainerende eigenschappen. Soft-focus poeders met een filler effect helpen om onvolkomenheden van de huid optisch te camoufleren, zodat de huid onmiddellijk glad, egaal en perfect oogt. De High-Definition Slimming Cream is geschikt voor alle huidtypen, en kan dagelijks gebruikt worden.

slimming cream collistar

Hoe gebruik je de afslankende crème?

De crème met een opwaartse massage op het lichaam aanbrengen. De crème is niet vet, dus je kunt je direct na gebruik aankleden. Na de eerste paar gebruiksmomenten oogt de huid al gladder en egaler. Bij regelmatig gebruik worden de resultaten makkelijker zichtbaar: dag na dag zie je lokale vetophopingen verminderen, het huidweefsel oogt steviger, veerkrachtiger en compacter, rondingen zijn meer in balans en het figuur wordt geleidelijk geremodelleerd.

Ingrediënten

aqua, c12-15 alkyl benzoate, dicaprylyl ether, alcohol denat., ethylhexyl palmitate, cyclopentasiloxane, cetearyl alcohol, caprylic/capric triglyceride, glyceryl stearate, steareth-21, steareth-2, aluminum starch octenylsuccinate, dimethicone, caffeine, citrus aurantium bergamia fruit extract, lactobacillus/ganoderma lucidum extract/lentinus edodes extract ferment filtrate, synthetic fluorphlogopite, parfum, maltodextrin, phenoxyethanol, peg-100 stearate, spirulina platensis extract, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, lactobacillus ferment, benzophenone-4, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, escin, methylparaben, ethylparaben, propylparaben, tocopherol, ascorbyl palmitate, tetrasodium edta, sclerotium gum, sodium hydroxide, ethylhexylglycerin, lecithin, silica, phospholipids, butylparaben, citric acid, beta-sitosterol, ci 19140, ci 42090, sodium benzoate, potassium sorbate, amyl cinnamal, citral, hexyl cinnamal, limonene, linalool.

high-definition slimming cream

collistar

Mijn ervaring

Ik gebruik de High-Definition Slimming Cream van Collistar vooral voor op mijn benen, billen en buik. Op mijn benen heb ik wat last van cellulitis en striemen, en voelt mijn huid onder mijn billen wat minder strak en stevig aan dan voorheen. De Slimming Cream zorgt er niet voor dat mijn striemen en cellulitis verdwijnen, maar het zorgt er wel voor dat mijn huid steviger aanvoelt, en er egaler uitziet wat zorgt voor een optisch afslankend effect. Ook op mijn billen heb ik een aantal striemen die ervoor zorgen dat de huid rondom mijn billen wat minder strak aanvoelen dan een aantal jaar geleden. Wederom zorgt de Slimming Cream er voor dat de huid strakker en stevig aanvoelt, en dat het egaler en ronder oogt. Op mijn buik heb ik geen last van striemen of dergelijke, maar hij is niet meer zo strak als dat hij voorheen was. Ik heb vooral last van een opgezette buik na het eten. Uiteraard kan de Slimming Cream van Collistar hier niets aan veranderen, maar ik gebruik de crème toch op mijn buik om mijzelf een geruststellend gevoel te geven.

collistar high-definition slimming cream

Tot Slot

Ik ga heel eerlijk zijn. De High-Definition Slimming Cream van Collistar zorgt er niet voor dat je er slanker van wordt, of dat je er van vermagerd. Zo een soort crème bestaat nu eenmaal niet, en kan je alleen maar verwezenlijken bij aangepaste voeding, en beweging. De crème zorgt er wel voor dat je huid (bij dagelijks gebruik) strakker en steviger begint aan te voelen, waardoor het egaler en steviger oogt. Dat zorgt voor een optisch afslankend effect, en laat de huid daardoor er een stuk beter en gezonder uitzien. Bovendien wordt de huid met deze crème ook gevoed en gehydrateerd, waardoor je hem niet alleen als een afslankende crème kan gebruiken maar ook als een hydraterende body lotion. Bovendien heeft de Slimming Cream van Collistar ook een heerlijk frisse geur, die het dagelijks gebruik ervan doet aanmoedigen. Ik ben dan ook erg tevreden over deze crème, en kan het dan ook aan iedereen aanraden die net zoals mij een strakkere en stevigere huid wil.

Verkrijgbaarheid

De High-Definition Slimming Cream van Collistar is verkrijgbaar bij Bol.com en Douglas.nl voor de prijs van € 45,79.

Heb jij al eens een afslankende crème gebruikt? Wat zijn jou ervaringen hiermee?

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Upragency.com Wil jij ook graag een eerlijke en persoonlijke review van jouw merk of product? Neem dan contact met mij op via het contactformulier.

beauty secrets

0
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *