Revolution Skincare Rose Tonic.

Ik vind het erg belangrijk om mijn huid twee keer per dag te reinigen. Ik vind het heel erg leuk om te doen, en het helpt tegen huidveroudering en om rimpels vroegtijdig te kunnen bestrijden. Dat laatste vind ik het belangrijkste: rimpels vroegtijdig kunnen bestrijden. Ik zeg dan ook altijd: je kan er maar niet vroeg genoeg mee beginnen. Mijn huidverzorgingsroutine is dan ook zowel in de ochtend als in de avond vrij uitgebreid. Reiniger, tonic, serum, oogcrème en een dag- of nachtcrème. Het fijnste vind ik de tonic, het geeft je huid een enorme opkikker en het voelt altijd heerlijk verfrissend aan op mijn huid. Ik ga jullie dan ook vandaag laten kennismaken met een tonic die ik een tijdje geleden heb aangeschaft. Namelijk de Rose Tonic van Revolution Skincare. Benieuwd geworden naar het product en de werking hiervan? Lees het artikel dan zeker even verder.

revolution skincare rose tonic

Revolution Skincare Rose Tonic is een tonic speciaal ontwikkeld voor de beschadigde huid. Deze tonic heeft een milky formule en richt zich op het herstellen en beschermen van de huid. De tonic bevat rozen extracten en vitamine E, waardoor de huid niet alleen wordt hersteld maar ook verzacht. 

Deze tonic is vegan en kun je het beste ‘s ochtends en ‘s avonds gebruiken. 

  • Speciaal voor beschadigde huid.
  • Beschermt en verzacht de huid.
  • Bevat rozen extracten en vitamine E.
  • Cruelty free.
  • Vegan. 

revolution skincare rose tonic

Wat is het?

De Rose Tonic van Revolution Skincare is een tonic die speciaal ontwikkeld is voor de beschadigde huid. Deze tonic richt zich op het herstellen en beschermen van de huid. De tonic bevat rozen extracten en vitamine E, waardoor de huid niet alleen wordt hersteld maar ook wordt verzacht. De tonic zit in een plastiek flesje en heeft een inhoud van 200 ml. Na opening is het product nog 12 maanden houdbaar, maar wanneer je het product dagelijks gebruikt ga je zeker niet over de houdbaarheidsdatum heen. Revolution Skincare is een merk dat vegan en cruelty free is, de producten worden dus niet getest op dieren. Wat ik een enorm groot pluspunt vind!

De tonic heeft een waterachtige substantie met een doorzichtige roze kleur. De geur van rozen is subtiel aanwezig, en is niet storend. Het is een zachte, aangename geur die ik heerlijk vind ruiken.

revolution skincare rose tonic

Hoe gebruik je het?

De Rose Tonic van Revolution Skincare gebruik je voor het beste resultaat het best 2x per dag. 1x na het reinigen in de ochtend, en 1x na het reinigen in de avond. Breng de tonic (na het reinigen van je gezicht) aan op een wattenschijfje en veeg ermee over je gezicht en hals. Meteen nadat je de tonic hebt aangebracht op het gezicht, voelt deze fris en verzacht aan. De tonic irriteert mijn huid niet, en laat het ook niet plakkerig of vettig aanvoelen. Ik heb het idee dat mijn huid met deze tonic beschermt en verzorgd aanvoelt.

revolution skincare rose tonic

Resultaat

Ik heb mijn eerste flesje van de tonic volledig opgebruikt alvorens ik dit artikel schreef. Hoewel ik eigenlijk al resultaat zag na een week. Ik heb af en toe wel eens last van wat roodheden op mijn wangen en heb soms ook wel eens last van een doffe, grauwe huid. Vooral wanneer ik te kampen heb met stress, en een drukke werkweek achter de rug heb. Een week nadat ik gestart was met de tonic zag ik al meteen resultaat. Ik had minder snel last van roodheid op mijn wangen, en mijn huid zag er ook al duidelijk wat minder dof en grauw uit. Ook begon er een natuurlijke glow te ontstaan, die mijn huid er beduidend gezonder liet uitzien. Ik kan dan ook met alle eerlijkheid zeggen dat mijn huid erg baat heeft gehad bij de Rose Tonic, en dat het mijn huid wel degelijk heeft hersteld en beschermd.

De ingrediënten van de Revolution Skincare Rose Tonic.

INGREDIËNTEN:

Aqua (Water, Eau), Butylene Glycol, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Poloxamer 184, Propanediol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Benzyl Alcohol, Tocopheryl Acetate, Glycerin, Sodium Cocoamphoacetate, Disodium Cocoamphodiacetate, Parfum (Fragrance), Urea, Sodium Chloride, Dehydroacetic Acid, Rosa Centifolia Flower Extract, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Citronellol, Sodium Benzoate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Potassium Sorbate, Geraniol, CI 17200 (Red 33).

revolution skincare rose tonic

Conclusie

Ik moet zeggen dat ik nog niet zo erg veel tonics of toners ben tegengekomen die slecht waren voor mijn huid. De meesten die ik al geprobeerd heb bevielen me erg goed en de Rose Tonic van Revolution Skincare is daar één van. Het is een betaalbare tonic die vernieuwend is en die de huid goed beschermd en hersteld. Een tonic die de huid kalmeert, verzacht en verfrist. De resultaten zijn al na één week waarneembaar, en is ook goed te combineren met andere huidverzorgingsproducten. Ik kan dan ook oprecht zeggen dat ik erg tevreden ben over de Rose Tonic van Revolution Skincare en ben dan ook heel erg benieuwd geworden naar de andere producten van dit huidverzorgingsmerk.

De Rose Tonic van Revolution Skincare is verkrijgbaar op Boozyshop voor de prijs van € 12,95 (200 ml).

Wat is jouw favoriete tonic op dit moment? En waarom?

beauty secrets

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *