Rubella Deba Moisturising Hands&Nails Cream Balm.

Hoewel de temperaturen nog vrij zacht zijn voor de tijd van het jaar, merk ik toch al op dat mijn huid droger begint aan te voelen. Mijn handen voelen al wat vaker droger en ruwer aan, en ik merk dat ik weer wat sneller dan normaal naar mijn handcrème grijp. Omdat een handcrème een belangrijk onderdeel is in mijn huidverzorgingsroutine, vind ik het van groot belang dat een handcrème de handen goed hydrateert, verzorgt en voed. Bovendien vind ik het ook erg fijn als een handcrème snel in de huid trekt, en dat hij geen vettig of plakkerig gevoel achterlaat. Ik wil jullie dan ook graag voorstellen aan de Moisturising Hands&Nails Cream Balm van Rubella Deba. Een hydraterende handcrème die zeker niet in je stash mag ontbreken.

rubella deba

Rubella Deba Moisturising Hands&Nails Cream Balm

De Moisturising Hands&Nails Cream Balm van Rubella Deba is een hydraterende crémebalsem die verrijkt is met Arganolie, Macadamia-olie en Q10. Deze balsem verzacht en beschermt je handen en nagels op een milde wijze, zonder residu achter te laten. De crème is perfect voor gevoelige huidjes, en wordt onmiddellijk door de huid opgenomen. Je handen voelen zacht, glad en soepel aan. Je droge handjes zullen je dit najaar heel dankbaar zijn met deze fijne handcrème van Rubella Deba.

Waarom gebruik je een handcrème?

De huid van je handen is zeer dun en komt met heel veel in contact, waardoor deze huid heel kwetsbaar is. Je handen worden hierdoor sneller aangetast en kunnen daardoor snel droog worden. Door het gebruik van een vochtinbrengende handcrème wordt er een laagje op de huid gevormd. Hierdoor wordt verdere uitdroging van de huid tegengegaan en herstelt de huid sneller. Een droge huid maakt in principe zelf nieuwe vetten aan om de huidbarrière te herstellen, maar door het gebruik van een handcrème kun je dit proces versnellen.

Wat zijn de oorzaken van droge handen?

Droge handen ontstaan doordat de huidbarrière van de huid wordt aangetast door bijvoorbeeld kou, wind, UV-straling, droge lucht of door de vele aanrakingen gedurende de dag. Vooral in de winter, als de temperaturen dalen, krijgen veel mensen droge handen en is het fijn om een handcrème te gebruiken. Ook water en zeep beïnvloeden de huid. Ze reinigen de huid, maar verwijderen ook de aanwezige huidvetten waardoor de huidbarrière wordt beschadigd.

moisturising hands&nails cream balm

handcrème


Mijn ervaring met de Moisturising Hands&Nails Cream Balm

In het najaar gebruik ik dagelijks een handcrème. Vooral na dat ik mijn handen gewassen heb, en op momenten dat ik merk dat mijn handen wat droger beginnen aan te voelen. Ik vind het dan fijn om een handcrème te gebruiken die mijn handen goed hydrateert, verzorgt en voedt. Een handcrème die dan ook snel in mijn huid trekt is voor mij een must. Sommige handcrèmes laten een vettig of plakkerig gevoel achter, en dat vind ik niet zo heel prettig. De Moisturising Hands&Nails Cream Balm van Rubella Deba heeft gelukkig al de kwaliteiten die ik in een handcrème zoek, en is dan ook een product die uitermate geschikt is voor te gebruiken tijdens het najaar. 

De Moisturising Hands&Nails Cream Balm van Rubella Deba is verkrijgbaar voor de prijs van € 3,50.

beauty secrets

1+
Share:

2 Comments

 1. Sarah Cardon
  2 november 2020 / 09:06

  Hallo waar is de Rubella handcreme te koop?

  0
  • Beauty Secrets
   Auteur
   2 november 2020 / 21:57

   De Rubella Deba Handcrème zat bij de Goodiebox van September, en is nu helaas niet meer te verkrijgen.

   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *