Skin Days – Yves Rocher.

De huidanalyse van Yves Rocher

Tijdens de Skin Days in oktober kan je in de winkels van Yves Rocher je huid grondig laten analyseren. Met behulp van een wetenschappelijk apparaat onderzoekt de beauty experte jouw huidtype, de stevigheid en helderheid. Je komt ook te weten hoe het zit met de pigmentatie en de huidstructuur. En het is helemaal gratis!

De Skin Days komen er weer aan, de jaarlijkse periode waarin je in een Yves Rocherwinkel terecht kan voor een vrijblijvende huidanalyse. Op een klein half uur tijd kijkt een beauty experte met een apparaat naar de staat van je huid, dankzij microfotografie en een aantal sensoren.

banner_micro_derma_2_groot

Op basis van de resultaten van de test, stelt de huidanalysis een programma samen.

Verder krijg je uitleg over hoe je de producten die ze je samenstellen het best aanbreng. En je krijgt een demonstratie van de massagetechnieken waarmee je alles op de huid moet aanbrengen.

Wie ook zo’n huidanalyse wil laten uitvoeren, kan hiervoor in oktober terecht bij Yves Rocher in België. Je maakt hiervoor best een afspraak om zeker te zijn van jouw plekje aan de beauty bar. De huidanalyse is volledig gratis. De experte vult een persoonlijke fiche in met info over jouw huid en met de beste producten voor jouw behoeften, maar er is verder geen aankoopverplichting. Je kan dus thuis rustig nadenken over of je nu enkel het driestappenprogramma in huis haalt of toch net voor het volledige ritueel gaat. Of je koopt helemaal niks, maar test een van de beautybehandelingen in het instituut uit die volgens de experte het beste bij jouw huid passen.

Hier ontdek je waar je op welke dag terecht kan voor een huidanalyse. Een afspraak maak je telefonisch bij de winkel waar jij de analyse wil laten uitvoeren.planning-proteam-nl

Vrijdag 14 Oktober kan je mij vinden in hasselt, en zal ik een uitgebreid verslag van deze huidanalyse uitbrengen.

Gaan jullie ook naar de Yves Rocher Skin Days?

Bron: http://www.elle.be/nl/154315-getest-huidanalyse-yves-rocher.html

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *