Slaap je mooi met het satijnen kussensloop van Beauty Pillow.

Ik test nu al een aantal jaar verschillende make-up en skincare producten uit, om mijn huid en haar optimaal te verzorgen en om er op mijn mooist uit te zien. Maar wat als ik ’s nachts al kan starten met mijn beautyritueel, en niet alleen met genoeg uren slaap en de juiste producten een stralende huid en glanzend haar kan krijgen? Dat kan namelijk met het satijnen kussensloop van Beauty Pillow! Het satijnen kussensloop van Beauty Pilllow biedt verschillende voordelen op gebied van huid en haar. Zo bestrijdt de Beauty Pillow onzuiverheden, en zorgt het voor glanzend haar. Het haar zou minder snel vet worden, en voorkomt gespleten haarpunten. Toen ik las dat het satijnen kussensloop van Beauty Pillow het haar minder snel vet zou laten worden, en nog veel andere voordelen had. Trok het gelijk mijn aandacht. Ik heb het satijnen kussensloop van Beauty Pillow mogen ontvangen ter review, en ik ga jullie er vandaag mijn ervaring er over vertellen.

beauty pillow

“Met de Beauty Pillow kussensloop slaap je jezelf mooi! Een goede nachtrust is van groot belang, het wordt niet voor niets “beauty sleep” genoemd. Ons drukke leven doet ons steeds meer beseffen dat een goede nachtrust van groot belang is. Met Beauty Pillow krijg je de heerlijke slaapmomenten die zo belangrijk zijn en die jij verdient.  Slapen op het zachte satijn van Beauty Pillow geeft een gevoel van luxe en verwennerij. 

 

Tegelijkertijd heeft Beauty Pillow een verzorgende werking voor je huid en haar. Het reguleert namelijk de talgproductie en behoudt vocht voor huid en haar. Bovendien heeft het een polijstende werking. Het resultaat is stralend wakker worden en de nieuwe dag starten met een fris gezicht, vrij van slaapvouwen en zonder warrig ochtendkapsel. Dat betekent geen gehaast door lange ochtendrituelen en dus meer tijd voor dingen die echt belangrijk voor je zijn. Wie wil dat nu niet?”
beauty pillow
Beauty Pillow is een satijnen kussensloop die niet alleen een luxe uitstraling heeft, en heerlijk zacht aanvoelt. Maar het heeft tegelijkertijd een verzorgende werking voor je huid en haar. Het resultaat van slapen op dit kussensloop is volgens het merk stralend wakker worden en de nieuwe dag starten met een fris gezicht, vrij van slaapvouwen en zonder warrig ochtendkapsel. Volgens Beauty Pillow heb je met dit kussensloop nooit meer een “bad hair day”, deze kussensloop zorgt er namelijk voor dat je haar beter in model blijft, voorkomt gespleten haarpunten, geen klitten en pluis meer en vermindert ook nog eens vet haar. Huid- en haarproducten worden beter opgenomen, en je haar- en wimperextensions zullen je dankbaar zijn. Het kussensloop van Beauty Pillow is anti-allergeen en je slaapt heerlijk koel. Volgens Beauty Pillow is dit kussensloop een echte musthave voor je huid en haar! Over deze beloftes kom ik verder in dit artikel nog even terug en dan vertel ik je gelijk of ik dat zelf ook zo ervaren heb.

Het satijnen kussensloop van Beauty Pillow heeft verschillende voordelen

 • Slaapt heerlijk verkoelend
 • Voorkomt slaapvouwen in het gezicht
 • Verfijnt rimpeltjes en zorgt voor een zichtbaar stralende huid
 • Bestrijdt onzuiverheden
 • Zorgt voor makkelijk doorkambaar en glanzend haar
 • Voorkomt gespleten haarpunten en pluis
 • Het haar wordt minder snel vet en blijft beter in model
 • Kalmeert een onrustige en gevoelige (hoofd)huid
 • Behoud van haar- en wimperextensions
 • Mooier resultaat van PMU-behandelingen
 • Intensievere werking van huid- en haarproducten
 • Is een anti-allergeen tegen huisstofmijt en pollen

beauty pillow

 

De Beauty Pillow is gemaakt van een zware kwaliteit polyestersatijn en heeft geen uitwasbare coating. Vlekken zijn makkelijk te verwijderen en de Beauty Pillow kan zonder problemen gewassen worden op 40°C. De witte Beauty Pillow, die wordt weergegeven op de afbeelding, en die ze met name adviseren voor de probleemhuid, mag zelfs op 60°C gewassen worden. Na het wassen kan de Beauty Pillow in de droger en komt daar vervolgens krimpvrij uit. Beauty Pillow adviseert echter om het kussensloop uit te hangen, zodat hij nog langer meegaat.

Ben je allergisch voor huisstofmijt? De satijnen kussenslopen van Beauty Pillow zijn niet alleen goed voor huid en haar maar hebben ook een anti-allergene werking. Door de fijne weving kan de huisstofmijt zich niet nestelen in het zachte satijn. Een heerlijke nachtrust is het resultaat, zonder jeukende ogen en een verstopte neus. Een bijkomend voordeel van de anti-allergie kussensloop is dat deze door verschillende zorgverzekeraars vergoed wordt. Artsen, verpleegkundigen en specialisten bevelen de anti-allergie kussenslopen van harte aan. Even informeren bij je zorgverzekeraar is dus zeker de moeite waard!

Beauty Pillow belooft ons heel wat voordelen met dit kussensloop. Zowel op hun website als op de achterzijde van de verpakking vind je een heel rij met beloftes terug. Ik neem ze even met je door en vertel je wat ik er persoonlijk van vindt.

beauty pillow

 

Slaapt heerlijk verkoelend en voorkomt slaapvouwen in het gezicht

Verkoelend is het satijnen kussensloop wel, vooral in de zomer, wanneer de temperaturen de hoogte in schieten is dit een zaligheid. Helaas is het kussensloop voor mij in de winter dan toch net wat te verkoelend. Maar met heerlijke warme dekens over je heen, kun je het nog steeds wel goed warm krijgen. Aangezien het satijnen kussensloop nauwelijks verkreukt, is de kans op slaapvouwen al reëel wat minder. Ik merk dan ook in de ochtend dat ik geen last heb van slaapvouwen in mijn gezicht, en dat mijn huid er al een stuk stralender uitziet.

Zorgt voor makkelijk doorkambaar en glanzend haar, en voorkomt gespleten haarpunten en pluis

De fijne structuur van het dicht geweven satijn zorgt ervoor dat het vocht wordt behouden voor huid en haar, en niet wordt geabsorbeerd zoals bij katoen, waardoor je de volgende ochtend niet zo’n trekkerig gevoel in je gezicht hebt. Tevens wordt de talgproductie gereguleerd en heeft het satijn een polijstende werking waardoor de huid niet wordt opgeruwd en het haar kan glijden. In het begin is dit wel even wennen, omdat een katoenen kussensloop een stuk “stugger” aanvoelt. Je glijdt dan ook gemakkelijk van het satijnen kussensloop af. Een nadeel bij een voordeel, want ik merkte wel op dat ik veel minder klitten in mijn haar had, waardoor ik een stuk minder hard aan mijn haar moest trekken om het weer glad te krijgen. Ook bleef mijn haar langer in model zitten, en had ik geen last van pluizig haar. Ik sta sins kort dan ook vaker op met een good hair day! Wat me al meteen in de ochtend een stuk blijer maakt.

Het haar wordt minder snel vet, en heeft een intensievere werking van huid- en haarproducten

Door de fijne structuur van het gewezen satijn zorgt het kussensloop ervoor dat het vocht wordt behouden, en niet wordt geabsorbeerd. Tevens wordt de talgproductie gereguleerd en heeft het satijn een polijstende werking. Doordat de talgproductie van het haar wordt gereguleerd zal het haar ook minder snel vet zijn. Aan de andere kant wordt droog haar minder droog doordat satijn geen vocht uit het haar onttrekt. Helaas heb ik hier niet zo heel veel van opgemerkt. Ik heb al zo lang ik mij kan herinneren last van snel vet wordend haar. En het satijnen kussensloop heeft er niet voor gezorgd dat mijn haar minder snel vet wordt. Wel heb ik gemerkt dat mijn punten minder droog aanvoelden en dat mijn gespleten haarpunten minder fel opviel. Wat mij nog opgevallen is, is dat mijn huid-en haarproducten beter werden opgenomen door mijn huid. Normaal werd ik elke ochtend wakker met nog restanten van mijn nachtcrème, maar sinds ik het satijnen kussensloop van Beauty Pillow gebruik zijn er geen restanten meer aanwezig, en is mijn huidverzorging volledig ingetrokken in mijn huid.

beauty pillow

Conclusie:

Een satijnen kussensloop die zoveel voordelen kan bieden voor je huid en haar? Daar had ik nog nooit van gehoord. Ik was dan ook ontzettend blij toen ik het kussensloop opgestuurd kreeg ter review, en ik deze grondig kon gaan uittesten. Op het begin was ik er een beetje sceptisch over, maar na een week begon ik toch wel resultaat te zien. En dat vooral op gebied van huid en haar. Ik merkte vrijwel meteen op dat ik in de ochtend niet meer opstond met slaapvouwen in mijn gezicht, en dat mijn huid er ook meteen een stuk stralender uitzag. Mijn huidverzorging werd een stuk beter opgenomen door mijn huid, en ik merkte ook op dat ik minder snel klitten in mijn haar had. Wat resulteerde in makkelijk doorkambaar haar. Zonder pluis en zonder klitten. Bovendien bleef mijn haar ook een stuk beter in model zitten en sta ik vaker op met een good hair day. Helaas heb ik er niet alle voordelen uit kunnen halen, maar toch wel de meeste. Wat voor mij toch wel zeker de moeite loont. Ik ben dan ook ontzettend enthousiast over het satijnen kussensloop van Beauty Pillow, en ga hem zeker en vast blijven gebruiken.

Het satijnen kussensloop van Beauty Pillow is verkrijgbaar in drie verschillende maten: 60×70 cm, 80×40 cm en 80×80 cm. De prijzen liggen tussen de € 19,95 – € 23,95. Beauty Pillow is verkrijgbaar in 15 verschillende kleuren. Je kan een Beauty Pillow bestellen via deze link.

Slaap jij al op een satijnen kussensloop?

beauty secrets

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *