SLEEK I-DIVINE SNAPSHOTS PALETTE.

 SLEEK I-DIVINE SNAPSHOTS PALETTE.

Ik heb nog niet zo super veel oogschaduw paletten in mijn Stash zitten, maar tegenwoordig begin ik er toch meer en meer te kopen. Ik vind oogschaduw paletten er echt heel leuk uitzien, al die mooie kleuren die er in zitten en de mooie designs van paletten die je soms kunt vinden. Ik vind het helemaal geweldig! Ook ben ik van plan om wat meer een make-up look te gaan maken en deze te delen met jullie. Mijn eerste make-up (oog) look die ik ga maken voor jullie is met het Sleek I-Divine Snapshots Palette.

Het Sleek I-Divine Snapshots Palette is een oogschaduw palet waar 12 super gepigmenteerde tinten inzitten. Deze kleuren blijven lang zitten en zijn op basis van mineralen ontworpen. Elke I-Divine palet bevat 12 verschillende tinten en deze collectie is verkrijgbaar in 22 verschillende paletten. Elk palet is verkrijgbaar in een verscheidenheid van kleuren en tinten. De collectie van de I-Divine oogschaduw paletten zijn bestaande uit deze tinten: All Night Long, V1, Oh So Special, Au Naturel, Bad Girl, Acid, Sunset, Storm, Original, A New Day, Primer, Enchanted Forest, Calm Before The Storm, Del Mar II, Vintage Romance, Garden Of Eden, Snapshot, V2, All The Fun Of The Fair, Nordic Skies, On The Horizon, Goodnight Sweetheart. Het palet waar ik het vandaag over ga hebben is in de tint: Snapshot.

Snapshot heeft 12 hele zomerse en felle kleuren in zijn palet met een regenboog scala aan diverse kleuren gaande van licht paars tot glitterend groen. De kleuren hebben elk hun eigen zomerse naam gekregen: Summer Breeze, Martini, Kiwi Flower, Lotus Flower, Hummingbird, Tequila Sunrise, Sand Walker, Washed Ashore, Sunset, Green Iguana, Purple Haze, Magenta Madness. Het palet heeft een inhoud van 12×1 1g.  Mijn lievelingskleuren uit dit palet zijn de kleur Green Iguana en de kleur Tequila Sunrise.

Het palet zit verpakt in een leuk zwart kartonnen doosje waar allemaal losse poeders op afgebeeld staan. Dit zijn volgens mij ook een deel van de kleuren die in het palet zitten. Op de achterkant van het kartonnen doosje vind je ook wat meer informatie over het palet terug. Wanneer je het doosje opent zie je meteen dat het kartonnen doosje vanbinnen roze is, dit vind ik wel een heel leuk detail dat ze er aan toegevoegd hebben. Wanneer je het oogschaduw palet er uit haalt zie je meteen dat dit een product van Sleek is. Het palet is volledig zwart en in het groot staat er het logo van Sleek op. Zo zien de meeste paletten van Sleek er wel uit. Het palet is rechthoekig van vorm en is strak en vrij stevig, het palet is niet zo heel erg groot en is handig om mee te nemen en op te bergen. Ook vind je in dit palet een spiegeltje en een sponsapplicator terug wat heel erg handig voor onderweg kan zijn.

Wanneer we het palet openen zien we meteen heel mooie, warme en felle zomerse kleuren tevoorschijn komen. Gaande van matte glanzende zomer kleuren tot wat natuurlijke, koelere en wat zachtere kleuren, hier en daar zitten er ook glitterende kleuren tussen. Met dit palet kan je een ideale zomerse en kleurrijke ooglook mee maken.

Summer Breeze, Martini, Kiwi Flower, Lotus Flower, Hummingbird, Tequila Sunrise.

Hier boven zie je een foto van de swatches van de bovenste rij van het palet. De bovenste rij van het palet bevatten bijna allemaal pastel tinten behalve de kleur Tequila Sunrise, deze is knal oranje. De pasteltinten zijn zeer goed gepigmenteerd en kan je ook als highlighter gebruiken.

Sand Walker, Washed Ashore, Sunset, Green Iguana, Purple Haze, Magenta Madness.

De kleuren van de onderste rij van het palet zijn wat heftiger. Er zitten metallic en matte kleuren tussen. Ook deze kleuren zijn zeer goed gepigmenteerd. Ook met deze kleuren kan je een perfecte zomerse ooglook mee maken.

Dan is het tijd om de oogschaduw aan te brengen. Wanneer ik oogschaduw op doe breng ik als eerste altijd een primer aan. Ik gebruik de primer van Urban Decay genaamd Eyeshadow Primer Potion. Hier heb ik eerder ook al een review van geschreven. De oogschaduw’s breng ik aan met een schone kwast. Om te beginnen heb ik de kleur Hummingbird aangebracht, daarna heb ik een klein beetje van de kleur Green Iguana aangebracht op het bewegend ooglid. Vervolgens heb ik een beetje van de kleur Tequila Sunrise onder mijn ogen (waterlijn) aangebracht en ook een klein beetje op mijn bewegend ooglid aan de linkerkant om de look compleet te maken.

De oogschaduw’s brengen gemakkelijk aan en kan je ook gemakkelijk uitblenden. De kleuren zijn super gepigmenteerd en blijven goed op zijn plaats zitten tot je ze er weer afhaalt. Hier en daar zitten er wat oogschaduw’s tussen die een beetje beginnen te kruimelen in het palet bij het eerste gebruik, omdat deze wat zachter zijn van structuur dan de rest. Let hier dus ook bij op wanneer je die oogschaduw’s gaat gebruiken en vergeet zeker je kwast niet even af te tikken, zo voorkom je dat er oogschaduw op je kleren of op je wangen valt.

Gedurende de hele dag bleef de oogschaduw goed op zijn plaats zitten, maar natuurlijk raad ik altijd iedereen aan om alvorens men een oogschaduw aanbrengt altijd eerst een primer aan te brengen. Zo blijft de oogschaduw nog beter en langer op zijn plaats zitten en is de kleurintensiteit van je oogschaduw ook veel beter en feller van kleur. De oogschaduw kan je er weer gemakkelijk afnemen met een make-up reiniger.

De ingrediënten van de oogschaduw:

INGREDIENTS:

Mica, Talc, Kaolin, Magnesium, Stearate Dimethicone, Paraffinum Liquid, Ethylhexyl Palmitate, Propylparaben and Methylparaben, +/- [CI77510, CI 77289, CI 77491, ,CI 77492]. 

De producten van Sleek zijn geschikt voor vegetariërs maar zijn niet geschikt voor vegans ook worden de producten van Sleek niet getest op dieren.

Conclusie:

Wat ben ik zo enorm tevreden over de paletten van Sleek! Qua prijs en kwaliteit verhouding zijn de producten van Sleek echt top. De oogschaduw’s zijn super goed gepigmenteerd en blijven gedurende de dag goed op zijn plaats zitten. Je kan er talloze ooglooks mee maken en dit palet is ideaal voor te gebruiken tijdens de zomer of tijdens een avondje uit. Ook zijn de pasteltinten die in dit oogschaduw palet zitten geschikt om te gebruiken als highlighter, wat natuurlijk een enorme pluspunt is. Dit oogschaduw palet van Sleek is een echte aanrader voor iedereen die houdt van wat fellere, zomerse en warme kleuren, en die graag wat experimenteert met verschillende kleuren voor verschillende ooglooks mee te maken.

https://www.youtube.com/watch?v=tEhrHjo30Qg

Het oogschaduw palet van Sleek kan je kopen bij verschillende make-up filialen of je kan het online bestellen op de webshop van Sleek voor de prijs van € 10,49.

Wat vinden jullie van dit oogschaduw palet van Sleek? Wat vinden jullie van het merk Sleek en zijn jullie er ook zo tevreden van? Welke look heb jij al met dit palet gemaakt? Je mag het zeker even laten zien door even een foto of een reactie achter te laten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *