SMART GIRLS FAKE IT!

THE BODY SHOP BODY BB CREAM HONEY BRONZE.

Waarom urenlang in de zon liggen als je die prachtige sunkissed glow ook kunt faken? Met de nieuwe Honey Bronze BB Body Cream van van The Body Shop zie je er in no time uit alsof je net van het strand komt! Deze zomerse musthave heeft een langdurige dekking en is verrijkt met Community Trade-honing en bijenwas uit Ethiopië voor extra hydratatie en verzorging.

Een zongebruind lichaam van top tot teen.

Onze nieuwe Honey Bronze BB Body Cream geeft je huid een prachtige sunkissed glow alsof je net van het strand komt. Het blijft lang zitten en laat geen tekenen achter. Onze lijn bevat Community Trade-honing en bijenwas om de huid te hydrateren en verzachten.

Body BB Cream 150 ML – €21.

Geeft je huid een natuurlijke zongebruinde look met onze nieuwe Body BB Cream voor het hele lichaam. Het is verrijkt met Community Trade-honing uit Ethiopië en zorgt voor een optimale en langdurige dekking.

Wist je dat?

De Community Trade-honing die we gebruiken is afkomstig uit het UNESCO Sheka Forest in Ethiopië en wordt verzameld door Ethiopische bijenhouders die werken voor de Coöperatie Beza Mar. Ze gebruiken traditionele imkerij-methodes om honing te verkrijgen van optimale kwaliteit en de hydraterende eigenschappen van de honing te behouden. Our Honey Leaves You Buzzing With Joy!

Onze Honey Bronze Body BB Cream zal beschikbaar zijn in onze winkels (met uitzondering van outlets) Vanaf 30 Mei 2017.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *