Smashbox Full Exposure Mascara.

De nieuwe in de studio geteste mascara creëert uiterst lange, volle wimpers dankzij de combinatie van verlengende vezels met een volumiserende formule. Zonder klontjes of schilfers. 

    • 104% toename in wimpervolume
    • 32% toename in wimperlengte
    • vergroting van 34 graden in de wimperkrul

Smashbox Full Exposure Mascara

img_1224

Een mascara die een toename in lengte doet van 32%, dat lijkt behoorlijk veel!

Ik was zoals gewoonlijk benieuwd naar deze mascara en aangezien ik nog nooit eerder een product gebruikt had van het merk Smashbox was ik nog meer benieuwd ernaar!

Voor de verpakking moeten we het niet echt doen want de mascara ziet er vrij neutraal uit, een zwarte mascara met witte letters op de verpakking en daar in het groot een rode X doorheen. Nee dat spreekt me niet echt aan maar toch was ik benieuwd naar zijn werking.

Het eerste wat opvalt wanneer je het borsteltje uit de verpakking neemt is dat hij vrij groot en dik is, veel groter dan ik gewend ben bij andere mascara’s. Ik heb hele dunne/fijne wimpers dus hier had ik wel al wat schrik voor. Wat mij wel opviel is dat de mascara echt wel diepzwart is en dat er best wel veel op het borsteltje komt te zitten. Toen ik de mascara aanbracht aan mijn wimpers vond ik het best wel moeilijk door het borsteltje dat zo groot is om het perfect te kunnen aanbrengen, maar na even wennen lukte mij dat wel.

img_1228

Na 2 lagen waren mijn wimpers echt goed vol, en ze waren ook heel goed verspreid, mijn wenkbrauwen waren ook wel wat verlengd maar voor te zeggen dat het voor een 32% meer verlenging was wat dat ze beloofde daar kan ik alvast een nee opzeggen. Ze waren wel wat langer maar dat effect was echt maar een klein beetje ik zou eerder zeggen dat het je wimpers voor zo een 10% verlengt, maar niet meer.

picmonkey-collage-8

Voor de rest doet de mascara wel goed zijn best, Ik vind hem bijna net zo goed als de Lancôme Grandiose Mascara en gebruik hem ook best wel veel.

img_1236

img_1233

De ingrediënten van deze mascara zijn:

INGREDIENTS: WATER\AQUA\EAU , STEARIC ACID , COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX\CERA CARNAUBA\CIRE DE CARNAUBA , POLYISOBUTENE , POLYVINYL ACETATE , GLYCERYL STEARATE , PARAFFIN , SILICA , AMINOMETHYL PROPANEDIOL , POLYESTER-5 , ISOSTEARIC ACID , PVP , HYDROGENATED OLIVE OIL , OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL , OLEA EUROPAEA (OLIVE) OIL UNSAPONIFIABLES , CHOLESTEROL , PANTHENOL , PANTETHINE , KAOLIN , NYLON-6 , LAURETH-4 , HYDROXYETHYLCELLULOSE , VP/EICOSENE COPOLYMER , SIMETHICONE , SODIUM POLYACRYLATE , PTFE , CAPRYLYL GLYCOL , HEXYLENE GLYCOL , PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE , POLYAMINOPROPYL BIGUANIDE , CHLORPHENESIN , PHENOXYETHANOL , [+/- MICA , TITANIUM DIOXIDE (CI 77891) , IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499) , BISMUTH OXYCHLORIDE (CI 77163) , BLACK 2 (CI 77266) , BLUE 1 LAKE (CI 42090) , CARMINE (CI 75470) , CHROMIUM HYDROXIDE GREEN (CI 77289) , CHROMIUM OXIDE GREENS (CI 77288) , FERRIC AMMONIUM FERROCYANIDE (CI 77510) , FERRIC FERROCYANIDE (CI 77510) , MANGANESE VIOLET (CI 77742) , ULTRAMARINES (CI 77007) , YELLOW 5 LAKE (CI 19140)]<ILNILN37603>

Een formule zonder parabenen, geurloos en er zit ook geen talc in verwerkt.

Deze mascara kan je bestellen op de webshop van Douglas en Sephora voor de prijs van €23,50.

Wat vinden jullie van deze mascara? 

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *