SodaStream levert persoonlijke Moederdagpakketten thuis af vóór 10 mei.

SodaStream zorgt ervoor dat je je (groot)moeders op Moederdag thuis kan verrassen met een sprankelend cadeau: je kan online een SodaStream Spirit bruiswatertoestel bestellen die vóór zondag 10 mei thuis wordt geleverd, met als gratis extraatje een mooie roos en een persoonlijk kaartje van de (klein)kinderen erbij. Om Moeder Aarde ook te steunen, schenkt SodaStream voor ieder verkocht pakket 2 euro aan Mei Plasticvrij. 

De Moederdagpakketten, in beperkte voorraad, zijn vanaf vandaag tot woensdag 6 mei door (klein)kinderen voor hun (groot)moeder te bestellen via www.sodastream.be/bubbels-voor-moeder. Het pakket bestaat uit een SodaStream Spirit bruiswatertoestel, een herbruikbare literfles en een koolzuurcilinder (waarmee je 60 liter bruiswater maakt), een roos én een kaartje met een boodschap van de afzender. Dit pakket kost even veel als een reguliere bestelling. Op deze manier wil SodaStream een geste doen naar alle moeders, die het verdienen om juist nu in het zonnetje gezet te worden.

Verfrissend voor thuis en beter voor het milieu
Tamara Kroon, Marketing Director SodaStream Benelux: “Wij vinden dat moeders een bruisende Moederdag verdienen, zeker in deze uitzonderlijke tijd. Daarnaast help je met dit originele cadeau om thuis te blijven, want dankzij SodaStream maak je makkelijk zelf bruiswater van kraantjeswater. Je hoeft dus niet meer naar de winkel voor flessen bruiswater. Hiermee bespaar je niet alleen nu maar ook in de toekomst duizenden plastic wegwerpflessen. We moeten ook nu vanuit huis allemaal samen voor de planeet blijven zorgen.”

Donatie per pakket
Om ook Moeder Aarde een extra steun te geven, schenkt SodaStream per verkocht pakket 2 euro aan Mei Plasticvrij, de jaarlijkse bewustwordingscampagne over de impact van plastic consumptie op het milieu.

Over SodaStream
SodaStream, onderdeel van PepsiCo, is wereldwijd marktleider in de bereiding van bruisende dranken thuis. SodaStream-bubbels zijn beter voor de consument – gezond, gemakkelijk te maken, licht om te dragen – en beter voor de planeet, waarbij duizenden plastic wegwerpflessen worden vervangen door één herbruikbare SodaStream-fles. Producten zijn verkrijgbaar in meer dan 90.000 winkels in 46 landen. In België is SodaStream verkrijgbaar bij onder andere Bol.com, Blokker, Carrefour, ColliShop, Colruyt, Coolblue, Delhaize, Eldi, Euronics, Exellent, Hubo, Krëfel, MediaMarkt, Okay en Vanden Borre.

www.sodastream.be

beauty secrets

+1
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *