STARSKIN PURIFYING LIFTAWAY MUD FACE SHEET MASK.

Sinds ik het Illuminating Luxury Bio-Cellulose Second Skin Face Mask oftewel kort gezegd het Diamond Mask van Starskin heb geprobeerd ben ik niet meer weg te slaan van deze sheet maskers. Het merk spreekt mij heel erg aan en ik vind de producten hiervan ontzettend goed. Ik kan zelfs zeggen dat Starskin toch wel één van de nieuwe merken zijn die ik dit jaar ontdekt heb en waar ik meteen een grote fan ben van geworden. Kort nadat ik Starskin ontdekte kreeg ik een leuk pakketje ter review van dit merk toegestuurd waarin het Purifying Liftway Mud Face Sheet Mask oftewel kort gezegd het Silkmud Pink French Clay masker inzat. Uiteraard ben ik heel nieuwsgierig geworden naar dit klei/modder masker en ben ik blij te mogen vermelden dat ik het masker vandaag voor jullie heb uitgetest en dat ik jullie vandaag er alles over kan vertellen. Benieuwd naar wat ik van dit masker vond? Lees dan zeker snel verder.

“For mess-free clay masking look no further than Starskin Purifying Liftaway Mud Sheet Mask. It is a game changer.” – The Telegraph UK. 

Net zoals alle andere sheet maskers van Starskin zit het Silkmud Pink French Clay Mask verpakt in een leuke grote envelop vormige verpakking. Elke envelop heeft een andere kleur, zo kun je goed aan de kleur herkennen over welke soort masker het gaat. Het sheet masker waar ik het vandaag over ga hebben heeft een roze/bruinige kleur en wederom kan je enorm veel informatie op de envelop terug vinden. Zo kan je er onder andere de ingrediënten op terug vinden, maar er staat ook duidelijk op afgebeeld hoe je het masker moet aanbrengen. Je kan er op terug vinden waarvoor het masker dient en hoeveel keer je het masker per week mag gebruiken (1 keer per week). Kortom aan informatie over het product kom je niet te snel te kort.

Wanneer je de verpakking opent zit het masker zelf verpakt in een kleinere verpakking. Dit is natuurlijk heel handig want zo kan het masker niet in de envelop gaan lekken. Ook deze verpakking heeft een roze/bruinige kleur en ook hierop kan je weer heel veel informatie op terug vinden. Verder zit er in de envelop ook nog een klein boekje bij waar je nog meer informatie op kunt terug vinden, information overload! Natuurlijk ben ik wel heel erg blij dat je zoveel informatie bij het product kunt terug vinden, beter te veel informatie dan te weinig.

“Met Starskin’s revolutionaire mess-free moddermasker, die de diep reinigende en zuiverende eigenschappen van verschillende kleisoorten combineert met een makkelijk te gebruiken (en te verwijderen!) sheet masker, is de huid zichtbaar egaler, stralender en gelift na gebruik. Startkin Silkmud is gemaakt van een ultra-fijn gaas en sluit nauw aan op de natuurlijke gezichtscontouren en poriën te zuiveren en zichtbaar te verkleinen, actieve ingrediënten beter te laten opnemen en de huid te voorzien van een natuurlijke facelift. Na slechts 20 minuten verwijder je het masker, spoel je het gezicht af en straal je!

De huid oogt meteen egaler en stralender. Poriën zijn zichtbaar verkleind en de huid is na gebruik glamorous en glad, met minder fijne lijntjes en een matte fluweelzachte finish. Klaar voor een close-up”

Het masker is dus bedoeld om de huid diep te reinigen en te zuiveren, het maakt de huid zichtbaar egaler, stralender, maakt de poriën kleiner, minder fijne lijntjes, geeft een fluweelzachte matte finish en het masker zorgt er ook nog eens voor dat de huid gelift wordt. En dit allemaal in één sheet masker dat 12g modder bevat. Dit klinkt toch allemaal veelbelovend niet? Ik ging de test aan en ik brengde het sheet masker aan.

Alvorens je het masker aanbrengt moet je natuurlijk eerst je huid goed schoonmaken en daarna droog deppen met een handdoek. Het masker is namelijk bedoeld voor op een droge, schone huid aan te brengen. Daarna haal je het masker uit de verpakking en vouw je het uit. Zoals je kunt zien op de foto heeft het masker 2 delen, als eerst brengen we het bovenste gedeelte aan. Verwijder de transparante laag van het bovenste gedeelte van het masker en breng deze aan op het gezicht. Verwijder dan de witte laag en strijk het masker voorzichtig uit tot het een perfecte pasvorm heeft.

Daarna breng je het onderste gedeelte aan, deze laat je overlappen met het bovenste gedeelte. Ook bij het onderste gedeelte moet je eerst de transparante laag verwijderen en het daarna aanbrengen op het onderste gedeelte van het gezicht. Daarna verwijder je de witte laag en strijk je het masker uit tot het een perfecte pasvorm heeft. Let goed op dat het bovenste en het onderste gedeelte goed overlappen met elkaar en zorgt ervoor dat er geen plooien en luchtdeeltjes in het masker komen te zitten.

Waneer het masker goed is aangebracht laat je het masker zo een 20-tal minuten intrekken of totdat je voelt dat het masker strakker gaat zitten en droog is. De droogtijd kan natuurlijk variëren afhankelijk van het huidtype. Bij iedereen gaat dit dus verschillend zijn en moet je er dus heel erg op letten of het masker strak en droog aanvoelt. Daarna mag je het masker verwijderen.

Het masker verwijder je doormiddel van eerst het onderste laag te verwijderen en daarna pas het bovenste laag, wanneer dit verwijderd is maak je je huid nog even schoon met een warm washandje of watje om eventuele poederachtige resten te verwijderen. Na dat je het masker verwijdert hebt kan het zijn dat je huid wat rood ziet, dit is normaal en dit kan bij iedereen verschillen.

*Let op! Het masker kan je maar 1x gebruiken en moet na gebruik weggegooid worden.

Nadat ik het masker verwijdert had voelde ik het verschil meteen, mijn huid voelde diep gereinigd en zacht aan, mijn poriën waren kleiner en waren nog maar nauwelijks te zien. Hallo egale, stralende en porselein-heldere huid! Het voelde ook een beetje aan alsof mijn huid gelift was, alles voelde strakker aan en je zag ook dat de huid een lift had gekregen. Het effect hiervan was de dag erna nog te voelen, en mijn huid straalde als nooit tevoren.

De ingrediënten van het Starskin Purifying Liftaway Mud Face Sheet Mask.

INGREDIENTEN:

Water (Aqua), Kaolin, Butylene Glycol, Kaolin (Pink Clay), Bentonite, Polysorbate 80, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Magnesium Aluminum Silicate, Stearic Acid, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Tromethamine, Fragrance (Parfum), Allantoin, Panthenol, Niacinamide, Ethylhexylglycerin, Dipotassium Glycyrrhizate, Disodium Edta, Adenosine, Ethyl Hexanediol, Silkworm Cocoon Extract, Morus Alba Leaf Extract, Hydrolyzed Collagen, Portulaca Oleracea Extract, Morus Alba Fruit Extract.

Conclusie:

Ik was al eerder zeer tevreden over het Illuminating Luxury Bio-Cellulose Second Skin Face Mask en ik kan oprecht zeggen dat ik het Silkmud Pink French Clay Mask ook absoluut geweldig vind! Een ideale masker die de huid diep reinigt, die de poriën verkleinen en versmallen, je huid een enorme boost geeft en die ook nog eens de contouren van je gezicht lift. Wat wil je nog meer van dit masker? Het masker is gemakkelijk aan te brengen en weer gemakkelijk af te halen, een ideaal spa momentje waarbij je even 20 minuten kunt genieten van een zeer verfrissend masker en waarbij de resultaten adembenemend zijn. Ik ga zeker en vast dit masker nog eens aanschaffen en uiteraard ben ik nu wel heel benieuwd geworden naar de andere maskers van Starskin, ben jij ook benieuwd geworden? Hou de komende dagen mijn blog zeker in de gaten voor nog meer maskers van Starskin!

Het Purifying Liftaway Mud Face Sheet Mask van Starskin kan je online bestellen op Douglas.nl voor de prijs van € 10.15. 

Wat vinden jullie van de maskers van Starskin? Welk masker vinden jullie het fijnst? Ken je nog andere merken die sheet maskers verkopen? Laat het me even weten.

*De producten uit dit artikel zijn gesponsord en veranderen mijn uiteindelijke mening hierover niet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *