Disclaimer

Algemene regels

Van de inhoud van http://www.beautysecrets.be kunnen geen enkele rechten worden ontleend aan derden. Ik behoud volledig zelf de controle over deze website en ik ben niet verantwoordelijk voor eventuele schade die direct of indirect geleden wordt door het gebruik van mijn site.

Al de tekst en beeldmateriaal op http://www.beautysecrets.beĀ is door mijzelf gemaakt (tenzij anders wordt aangegeven) en mag niet zomaar gekopieerd en gebruikt worden. Indien je toch materiaal van mijn site wilt gebruiken, kan dit alleen met mijn toestemming die je kan vragen via mijn mailadres.

Reviews

De reviews die hier verschijnen zijn op eigen ervaring gebasseerd op mijn eigen huid-en haar type. Voor alles wat je zelf test kan ik niet garanderen dat de resultaten hetzelfde zijn als die voor mij gelden. Iedereen heeft een andere huid-en haartype en kan anders reageren op producten die ik zelf voor mijn eigen gebruik goed vindt.

De producten die ik gebruik om te reviewen voor mijn site, zijn volledig zelf aangekocht of worden gesponsord. Mijn reviews geven altijd mijn eerlijke mening weer, aangezien ik eerlijkheid naar mijn lezers toe uiterst belangrijk vind. Dat kan zowel positieve of negatieve reviews van producten zijn.

Winacties

Wanneer er een winactie plaats vindt wordt de exacte deelname tijd steeds gemeld, na afloop van de winactie wordt de persoon zelf gecontacteerd door mij, de gegevens die men door geeft wordt achteraf vernietigt en wordt absoluut niet doorgeven aan derden, het gewonnen product wordt verstuurd door mij en er zal altijd een track & trace geplaatst worden zodat ik zelf op de voet kan opvolgen of het pakketje tot bij jullie geraakt. Eventuele schade dat opgelopen is tijdens de verzending is niet de verantwoordelijkheid van mij.

PR

Pr vragen zijn altijd welkom, ik sta open voor alles en ik hou van ontdekken van nieuwe producten of merken, als je een merk of product wilt laten testen en beoordelen door mij neem dan even contact met mij op en ik laat je zo snel mogelijk iets weten!

Ik behoud jullie zeker op te hoogte van wanneer het artikel al dan niet zal verschijnen.