Syoss Beauty Elixir Absolute Oil.

Ik gebruik al een wat langere tijd een olie/serum in mijn haar en is ook een wekelijkse routine voor mij geworden. Ik kan een olie/serum ook iedereen aanraden om zijn haar in optimale conditie te behouden, zeker wanneer men last heeft van droog en beschadigd haar raad ik het zeker aan. Je haar wordt er soepeler van, het wordt minder droog, houdt pluis tegen en geeft je haar een stralende glans. Kortom een product die bij iedereen in zijn badkamer zou moeten staan.

Syoss Beauty Elixir Absolute Oil

img_1396

Heb je beschadigd of droog haar, dan kun je het herstellen met Syoss Beauty Elixir Absolute Oil Every Day Elixir. De elixir voedt je haar diep en geeft het een mooie glans. Je haar voelt weer lekker soepel aan.

  • 100% voeding, soepelheid & glans
  • Lichtgewicht micro-oliën voor direct herstel

Op 3 manieren te gebruiken:

  • Vóór het wassen op droog haar voor speciale verzorging
  • Na het wassen op handdoekdroog haar voor intensieve voeding en verzorging zonder te verzwaren
  • Als finish op droog haar voor glans, structuur en soepelheid

Gebruik: 1. Een paar druppels in de handen verdelen 2. Gelijkmatig aanbrengen op de haarlengtes en punten.

Syoss is een budget product die in de meeste warenhuizen te vinden is en die toch best wel veel verkocht wordt en die zijn producten gamma ook steeds bijhoudt.

Ik heb al een aantal olie/serums geprobeerd van andere merken en was deze keer eens op zoek gegaan naar een budget variant. En toen kwam ik het tegen, Syoss Beauty Elixir de naam sprak me al gelijk aan en vond het flesje er leuk en handig uitzien. Een plastieken doorzichtig flesje waar je de olie/serum duidelijk in kunt zien zitten en met een dosseer pomp wat ik altijd heel fijn vind om te gebruiken.

Ik heb de nummer 03 Absolute Oil Every Day Elixir voor droog en beschadigd haar en vond dat deze het best bij mij zou passen.

img_1401

Je kan de olie/serum elke dag gebruiken op droog haar maar dat vind ik zelf wat te veel van het goede, ik gebruik het enkel wanneer ik mijn haar gewassen heb op handdoekdroog haar en dan ook alleen maar op mijn haarlengtes en op de puntjes en niet op het hoofdhuid want anders wordt je haar weer terug snel vettig. Ook gebruik ik het soms wel op droog haar waneer ik merk dat mijn puntjes wat droger aanvoelen en ook waneer ik merk dat mijn haar wat pluiziger is door het weer. Maar dan gebruik ik echt maar een heel klein beetje.

Als eerste vind ik de geur van deze olie/serum heerlijk ruiken! Er zit zonnebloemolie en een klein beetje argon olie in verwerkt en dat ruik je wel een beetje. Ik vind het alvast heel goed ruiken en ben er weg van!

img_1399

Wanneer je op het dosseer pompje drukt vind ik dat er best wel een grote hoeveelheid uit komt en je merkt ook meteen dat de olie vrij dik van structuur is en had eigenlijk al een beetje schrik dat ik te veel olie op mijn haar ging smeren, aangezien ik vrij dun en weinig haar heb en ook snel last heb van haar dat snel vet wordt, zeker waneer ik de verkeerde producten en te grote hoeveelheden neem. Ik heb daarom er ook maar een klein beetje van genomen. Ongeveer 1 vingertopje olie is genoeg voor half lang haar.

Waneer ik de olie op mijn haarlengtes en punten masseer op handdoekdroog haar merk ik meteen na het föhnen dat mijn haar soepeler wordt en glans krijgt, mijn haar voelt zacht aan en mijn pluis verdwijnt, de olie trekt snel in het haar en je ziet geen resterende resten meer zitten. (Let wel op dat je niet te veel gebruikt want dan kan je haar heel snel er vettig uitzien en dan droogt de olie ook niet goed op in het haar). Ook na een langere tijd te gebruiken heb ik ook wel gemerkt dat mijn haar minder droog aanvoelt. Ik heb dit ook getest op droog haar en je kreeg vrijwel hetzelfde effect, je haar glanst en voelt zacht aan en je pluis verdwijnt.

img_1407

Ik raad jullie ook aan om Syoss enkel maar op 1 methode te gebruiken en niet alle 3 methode’s te gelijk. Ofwel doe je het voor je je haar gaat wassen op je droog haar, maar dan doe je het niet meer na het wassen op handdoekdroog of droog haar. Ofwel doe je het op handdoekdroog haar maar dan doe je het niet meer op droog haar enzo.. Waarom niet? Van dit product mag je echt maar een klein beetje nemen en als je al de 3 methode’s in 1 keer gaat toepassen dat gaat echt veel te veel voor je haar zijn en natuurlijk gaat je haar ook heel snel vet hiervan worden en dat willen we natuurlijk niet! Ook gaat je product hierdoor heel snel op geraken wat ook niet echt de bedoeling kan zijn natuurlijk.

Ik ben dus ontzettend tevreden over dit product en wil hiervoor zeker mijn duurdere varianten voor laten staan, hij doet dezelfde werking als andere duurdere varianten en vind hem heel fijn in gebruik en vind de verpakking ook nog eens leuk! Zeker een aanrader waard!

Wanneer ik de ingrediënten lijst bekijk merk ik meteen dat er veel siliconen verwerkt zijn in deze olie/serum. Daar is natuurlijk helemaal niks mis mee, want siliconen vormen een laagje om je haar waardoor je haar juist heel zacht en glanzend word! Ook verminderd het je pluis en biedt het bescherming tegen UV stralen en hitte. Wat helemaal niet onmisbaar is en haast in elke hitte product verwerkt zit. Naast de siliconen bevat het Syoss Beauty Elixir ook zonnebloemolie en zelfs wat arganolie.

img_1398

INGREDIENTS: CYCLOMETHICONE, DIMETHICONOL, OCTOCRYLENE, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, PARFUM, LIMONENE, GERANIOL, BENZYL ALCOHOL, BUTYLPHENYL METHYL, PROPIONAL, HEXYL CINNAMAL, CITRONELLO, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRAL, CI 40800.

Kortom, ik raad iedereen dit product aan en voor de prijs van €9,29 voor een 100 ml kan je dit product zeker niet laten liggen.

Zeker even goed als een duur variant!

https://www.youtube.com/watch?v=h91Eufe6yPM

Heb jij deze Syoss Absolute Oil Beauty Elixir weleens geprobeerd? Gebruik je misschien zelf een andere haarolie waar je erg enthousiast over bent? Laat het me zeker weten!

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *