Syoss Pure Fresh Micellar Shampoo.

Steeds meer vrouwen zijn op zoek naar haarverzorgingsproducten zonder siliconen. En ik geef hun geen ongelijk. Voor de één werken siliconen uitstekend, maar voor de ander juist niet. Ik heb dun en fijn haar dat snel vet wordt en na al die jaren shampoos gebruikt te hebben met siliconen erin, ben ik er eindelijk achtergekomen dat een shampoo met siliconen gewoon niet bij mijn haartype past. Het werd voor mij dan ook tijd om alle shampoos met siliconen in voor een tijdje te verbannen, en eens een shampoo aan te schaffen waar voor mij geen slechte ingrediënten inzitten. Ik koos dan ook voor de Pure Fresh Micellar Shampoo van Syoss. Een milde shampoo die geen siliconen, minerale oliën en kunstmatige kleurstoffen bevat. Ik vertel je er in dit artikel wat meer over.

“De milde Syoss Pure Fresh Micellar Shampoo maakt je haar en hoofdhuid schoon. Het verwijdert vuil, restjes en vettigheid als een magneet, zodat je haar weer fris wordt.

Syoss gebruikt de expertise uit de salon. Deze micellaire shampoo is ideaal voor dagelijks gebruik en bevat geen siliconen, minerale oilien en kunstmatige kleurstoffen. Daarnaast is het als allergie-vriendelijk beoordeeld en gecertificeerd door ECARF, bevat het een EU Ecolabel en is de verpakking gemaakt van 25% gerecycled PET.”

Wat is het?

De Pure Fresh Micellar Shampoo van Syoss is een milde haarshampoo die geen siliconen, minerale oliën en kunstmatige kleurstoffen bevat. De shampoo is beoordeeld als allergie-vriendelijk en is gecertificeerd door ECARF. Daarnaast bevat het een EU Ecolabel en is de verpakking gemaakt van 25% gerecycled PET. Ieder ingrediënt in deze shampoo is zorgvuldig herbekeken om tot een zo zuiver mogelijke samenstelling te komen. De shampoo met micellaire technologie werkt als een magneet op overtollig talg en onzuiverheden, voor een grondige reiniging van haar en hoofdhuid. 

De milde Micellar Shampoo maakt je haar en hoofdhuid schoon. Het verwijdert vuil, restjes en vettigheid als een magneet, zodat het haar weer fris wordt.

  • Verfrissend
  • Mild en geschikt voor dagelijks gebruik
  • Zonder siliconen, minerale oliën en toegevoegde kleurstoffen
  • Allergie-vriendelijk beoordeeld en gecertificeerd door ECARF
  • EU-Ecolabel verpakking, gemaakt van 25% gerecycled PET

Hoe gebruik je de Pure Fresh Micellar Shampoo?

De Pure Fresh Shampoo van Syoss gebruik je net zoals een andere normale haarshampoo. Je brengt een kleine hoeveelheid aan op nat haar, en masseert deze zachtjes in op het hoofdhuid tot deze begint te schuimen. Daarna spoel je de shampoo uit met lauwwarm water, en indien nodig herhaal je de eerste stap. Omdat de Pure Fresh Shampoo van Syoss geen siliconen, minerale oliën en kunstmatige kleurstoffen bevat is hij erg mild voor het haar, en kan de shampoo dagelijks gebruikt worden. De formule van de Pure Fresh Shampoo is het best geschikt voor normaal haar, maar ook andere haartypen kunnen hier zeker wel baat bij hebben. 

Ingrediënten

Aqua (Water, Eau), Sodium Laureth Sulfate, Coca midopropyl Betaine, Sodium Chloride, Argania Spinosa Kernel Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Disodium Cocoamphodiacetate, Coco-Glucoside, Parfum (Fragrance), Glyceryl Oleate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Behena midopropyl Dimethylamine, Lactic Acid, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride.

Mijn ervaring 

Wat ik heel erg fijn vind aan deze shampoo van Syoss, is dat hij een grote hoeveelheid shampoo bevat. Er zit namelijk 500 ml shampoo in de fles, wat wel een behoorlijke inhoud is als je weet dat een normale shampoo fles maar 250 – 300 ml aan inhoud bevat. Je komt er dus erg lang mee toe, en hij is ook nog eens erg budgetvriendelijk. Daarentegen vind ik ook nog eens de geur heel erg lekker. De shampoo ruikt lekker zoet en fris, en doet me een beetje denken aan de typische shampoo geur van bij de kapper. Heerlijk! De shampoo maakt mijn haar goed schoon, en laat mijn hoofdhuid fris en gehydrateerd aanvoelen. Na de shampoo een aantal keer gebruikt te hebben, had ik zelfs het idee dat mijn haar minder snel vet werd. Wat ik een enorme pluspunt vind.

Conclusie

Ik ben al een lange tijd op zoek naar een shampoo die mijn haar wat minder snel vet laat worden. En bij deze heb ik dan ook de juiste shampoo gevonden. De shampoo maakt op een milde wijze mijn hoofdhuid en haar goed schoon, en laat het fris en gehydrateerd aanvoelen. Ik vind de geur van deze shampoo heel erg lekker, en het geeft me telkens het gevoel alsof ik net van bij de kapper kom. Doordat de Syoss Pure Fresh Micellar Shampoo geen ingrediënten bevat die slecht zijn voor het haar, heb ik het idee dat dit erg goed werkt voor mijn haar. Mijn haren worden namelijk minder snel vet, waardoor ik mijn wasbeurt ook weer met een dag kan uitstellen. Ik vind de Pure Fresh Shampoo van Syoss een echte budgettopper, en behoort tot één van mijn favoriete shampoo.

(De foto van deze shampoo komt van het internet. Ik dacht dat ik foto’s gemaakt had van dit product, maar dit bleek niet zo het geval te zijn. Helaas had ik de lege shampoofles al weggegooid voor ik door had dat ik hier nog geen foto’s van had gemaakt.)

De Pure Fresh Micellar Shampoo van Syoss is verkrijgbaar op de online webshop van Deonlinedrogist.nl voor de prijs van € 5,49 – 500 ml.

Heb jij al eens gebruik gemaakt van een shampoo zonder siliconen? Wat is jou ervaring hiermee?

beauty secrets

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *