Tangle Teezer Wet Detangling Hair Brush.

Ik vind het nooit echt fijn om mijn haar te borstelen wanneer het nat is. Er zitten dan enorm veel klitten in mijn haar, en het is lastig om er doorheen te kammen. Bovendien verlies ik ook veel haar tijdens het borstelen, en verloopt het ook niet geheel pijnloos. Wachten tot mijn haar droog is en het daarna pas borstelen is geen mogelijkheid. Dan kom ik er namelijk met geen mogelijkheid meer doorheen. Ondanks dat ik weet dat het minder goed is voor je haar doe ik het toch. Gelukkig bestaan hier speciaal ontwikkelde borstels voor die geschikt zijn voor vochtig haar. Denk maar aan de haarborstels van Tangle Teezer. De Wet Detangling Hair Brush is een haarborstel die geschikt is voor alle haarsoorten, en die speciaal ontwikkeld is voor te gebruiken op nat haar. Ik heb de Wet Detangling Hair Brush van Tangle Teezer uitgetest en ga jullie er vandaag wat meer over vertellen. Benieuwd geworden? Lees het artikel dan zeker even verder.

tangle teezer wet detangling hair brush

De Tangle Teezer Wet Detangling Hair Brush is dé oplossing voor klitten in je haar na het wassen! Borstelen is niet langer meer een hel maar totaal pijnloos met deze borstel.

De borstel komt door alle haarsoorten, zelfs dik en krullend haar zonder trekken, rukken of haken. Ga heel makkelijk te werk en krijg zijde zacht en glad haar. Wie wil dat nou niet?! Verder heeft de borstel een mooi roze design en een antislip grip zodat hij niet uit je hand glijd.

tangle teezer wet detangling hair brush

Wat is het?

De Wet Detangling Hair Brush van Tangle Teezer is een haarborstel die het haar pijnloos ontklit zonder het haar te beschadigen. Het is een haarborstel die geschikt is voor alle haarsoorten. Het is de oplossing voor klitten in je haar te ontwarren na het wassen. Borstelen is niet langer meer een hel maar totaal pijnloos met deze borstel. De borstel komt door alle haarsoorten, zelfs dik en krullend haar zonder trekken, rukken of haken. Met deze haarborstel ga je heel makkelijk te werk en krijg je zijde zacht en glad haar.

De Wet Detangler is speciaal ontwikkeld om het haar te kunnen borstelen wanneer het nat en kwetsbaar is. De Detangler beschikt over 325 tanden die ervoor zorgen dat het haar ontklit zonder het te beschadigen. Deze borstel is daardoor ideaal voor de gelijkmatige verdeling van shampoo en conditioner door nat haar. Verder heeft de Wet Detangler een eenvoudig design maar ligt hij wel onwijs lekker in de hand wat ook niet geheel onbelangrijk is.

Deze borstel:

  • Is pijnloos.
  • Heeft een antislip grip.
  • Is geschikt voor alle haarsoorten.
  • Geeft je zijde zacht en glad haar.
  • Is makkelijk te gebruiken.
  • Heeft een mooi roze design.

tangle teezer wet detangling hair brush

tangle teezer wet detangling hair brush

Hoe gebruik je de Tangle Teezer?

De Wet Detangling Hair Brush van Tangle Teezer is speciaal ontwikkeld voor nat haar. Voor het beste resultaat gebruik je de borstel dan ook tijdens het wassen van je haar. In plaats van met je vingers trek je de shampoo van de wortels tot de puntjes met de borstel door je haar. Dit zorgt voor een hele diepe reiniging, en zo wordt het product beter verdeeld door het haar. Ook conditioner kan je aanbrengen met de borstel zodat iedere lok gelijkmatig wordt behandeld.

Let op: de Wet Detangling Hair Brush is niet geschikt voor te gebruiken bij warmte. 

tangle teezer wet detangling hair brush

Resultaat

Ik gebruik de Wet Detangling Hair Brush enkel en alleen op vochtig haar, en daar vind ik hem persoonlijk ook het best geschikt voor. De resultaten zijn wonderbaarlijk. Met deze haarborstel vind ik het zelfs leuk om mijn vochtig haar te borstelen. Het borstelen van mijn vochtig haar gaat veel sneller dan voorheen, en verloopt geheel pijnloos. Klitten worden meteen ontklit en mijn haar is in no time doorborsteld. Ook merk ik op dat mijn haar meer volume heeft en dat het zachter en gladder aanvoelt. Bovendien heeft de Wet Detangling Hair Brush van Tangle Teezer een antislip grip waardoor de borstel onwijs lekker in de hand ligt. Het geeft je zijdezacht en glad haar en maakt het borstelen een stuk leuker. De borstel is makkelijk te gebruiken, en zorgt voor minder haaruitval. Ik ben dol op de Tangle Teezer en ik vind het fantastisch dat er nu een borstel op de markt is die speciaal ontwikkeld is voor nat/kwetsbaar haar.

tangle teezer wet detangling hair brush

Conclusie

Dit is de eerste keer dat ik een Tangle Teezer gebruik, en bij het eerste gebruik hiervan was ik meteen verbaasd. Ik vind het normaal nooit echt fijn om mijn nat haar te borstelen, maar met de Wet Detangling Hair Brush van Tangle Teezer vind ik het kammen van mijn nat haar heel erg fijn. Binnen no time is je nat haar doorkamt en dat geheel pijnloos! Klitten worden meteen ontklit, en je haar is meteen volledig doorkamt. Bovendien voelt je haar na het kammen met deze borstel enorm zacht en glad aan, en krijgt je haar meer volume. Ik ben heel aangenaam verrast over de Tangle Teezer en ga hem telkens met heel veel plezier gebruiken. Ik kan de Wet Detangling Hair Brush van Tangle Teezer dan ook zeker en vast aan iedereen aanraden. Ook mensen met dik of krullend haar hebben hier zeker baat bij. Ik ben in ieder geval een fan!

De Wet Detangling Hair Brush van Tangle Teezer is verkrijgbaar via Boozyshop voor de prijs van € 14,95. De haarborstel is verkrijgbaar in twee kleuren: Millenial Pink en Midnight Black.

Gebruiken jullie al een Tangle Teezer?

beauty secrets

0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *