The 100-Day Happiness Planner.

Bloggers hebben een planner nodig, zonder een planner kan het al heel snel in het honderd lopen en worden dingen niet op tijd afgeleverd of worden er op de verkeerde datums een verkeerd artikel geplaatst. Een planning helpt ons ook om alles netjes bij te houden en georganiseerd te werken, een goede en strakke planning is onmisbaar, uur per uur, of dag per dag. Om alles natuurlijk heel fijn te kunnen plannen heb ik gekozen voor een wel heel speciale planner, namelijk: The 100-Day Happiness Planner. The 100-Day Happiness Planner is een boek voor 100 dagen die je helpt bij het ontwikkelen van geluk, mindfulness, zelfbewustzijn, en zelfverbetering. Dit boek focust dus vooral op geluk en de goede dingen in het leven, en het geeft je een positieve kijk op het leven.

THE 100-DAY HAPPINESS PLANNER.

Wat kan je allemaal met The Happiness Planner?

 • Stel doelen en dromen, die aansluiten bij wie je werkelijk bent: en die betekenis geven aan je leven.
 • Noteer doelen die je wil bereiken en de actieplannen die u zal ondernemen.
 • Integreer meer van wat je gelukkig maakt in het dagelijks leven.
 • Plan on wijzigingen aan te brengen in de dingen die je ongelukkig maken.
 • Leer om de positieve dingen te zien, in elke situatie.
 • Leer je eigen persoonlijke kracht te ontwikkelen, bouw mentale krachten op en verkrijg een groeiende mentaliteit.
 • Start elke dag met een positieve en spannende gedachten.
 • Eindig elke dag met dankbaarheid.
 • Evalueer je geluk en energie niveau
 • Denk na over de week en de maand, en over de lessen die je geleerd hebt.
 • Stel doelen in voor verbetering.

Zeg nu eerlijk, het boek ziet er super leuk uit, niet? ìk ben zelf helemaal verliefd geworden op het strakke design en de leuke kleuren die ze voor hun planners gebruiken. De planner zit in een leuk hoesje en het boek zelf kun je er uitschuiven, dit hoesje rondom de planner is heel handig om het te beschermen en het geeft net die leuke uitstraling. Het hoesje is van vrij stevig materiaal gemaakt en kan niet zo snel kapot gaan. Het boek zelf is ook van stevig materiaal gemaakt. En de gouden letters die ze als tekst voor de voorkant van de planner gebruikt hebben vind ik perfect passen bij het design van de planner. Ook zit er een handig koordje aan het boek zodat je het gemakkelijk tussen de bladzijden kunt steken waar je gebleven was, zo moet je het dus niet altijd gaan zoeken.

The 100-Day Happiness Planner is verkrijgbaar in 5 kleuren waaronder: Aqua, Pink, Navy Blue, Black en Lavender. Dit zijn allemaal ontzettend mooie kleuren die ook nog eens heel goed in je interieur gaan passen.

Helaas is de planner alleen nog maar verkrijgbaar in het engels, maar dit vind ik opzicht niet zo heel erg. 

Wanneer je de planner opent kom je als eerste 10 regels tegen. 10 regels voor diegene die een positief leven willen.

 1. Voel je comfortabel in je eigen lichaam.
 2. Apprecieer wat je hebt, en vergelijk jezelf nooit met anderen.
 3. Zie het positieve in elke situatie.
 4. Laat de behoefte aan controle van je los.
 5. Laat de wrevel in je los
 6. Leef in het nu
 7. vermijd overanalyseren
 8. Stop met je zorgen te maken over de toekomst.
 9. Laat je ego gaan, en wees eerlijk.
 10. Heb een open geest

Wanneer je deze 10 regels in acht neemt, heb je al “The Key” tot succes.

Verder staan er ook nog in het boek heel leuke quote’s, over geluk natuurlijk.

In de eerste sectie van het boek, compleet je oefeningen die je helpen bij het nadenken over jezelf. Ze zijn gemaakt om na te denken over wat je gelukkig maakt en je wensen te vervullen. Het doel is om te kunnen plannen voor de komende 100 dagen en om aandacht te geven aan de gelukkige gewoontes in je dagelijks leven. De komende 100 dagen, focus je op hoe je tijd zal worden beïnvloed door uw antwoorden in de eerste sectie van het boek.

Wanneer je verder in het boek bladert kom je een pagina tegen waar je dingen moet opschrijven waar je gelukkig van wordt, je moet het een cijfer geven, en je moet er bij schrijven hoe vaak dat je het doet. Op de volgende bladzijde doe je hetzelfde maar dan voor de dingen die je ongelukkig maken. Ook deze geef je weer een cijfer. Ook moet je er bij schrijven of je de dingen die je ongelukkig maken, kunt veranderen of niet. Je schrijft er ook bij hoe je deze dingen kunt veranderen.

Daarna volgen ook nog:

 • Wat zijn je sterke kanten?
 • Wat zijn je zwakke punten?
 • Wat zijn de dingen waardoor je boos en gefrustreerd van geraakt?
 • Welke kwaliteiten of gewoontjes zou je willen verbeteren?
 • Voor wat en voor wie ben je dankbaar voor in het leven?
 • Wie zou je nog meer willen zien?
 • Wat heb je tot nu toe al bereikt waar je heel trots op bent? 
 • Wat zijn je dromen? Wat wil je nog bereiken in het leven?
 • Hoe zie jij jezelf over 5-10 jaar?
 • Wat wil je bereiken in 100 dagen?
 • Schrijf je goals op voor de komende 100 dagen, en die je 1 voor 1 wilt gaan bereiken.

Al deze dingen ga je moeten beantwoorden, wanneer je deze allemaal hebt beantwoordt heb je zelf een duidelijk overzicht op al je vragen.

Daarna zit er ook nog een volledige jaarkalender bij.

Voor we kunnen beginnen met het plannen moet je jezelf ook nog even een cijfer geven over hoe dat je je op dit moment voelt. Wanneer je dit allemaal hebt gedaan kunnen we beginnen met het plannen van onze 100 dagen.

 

 

Er zit een planner bij die je per week kan gebruiken, dus daar kan je gewoon opschrijven wat je heel de week moet plannen, en er zit ook een dagelijkse planner in. Bij de dagelijkse planner kan je opschrijven waar je vandaag enthousiast van wordt, wat je oefeningen vandaag zijn, wat je vandaag gaat eten, wat je hoofdfocus is voor deze dag, je planning voor de dag,  wat je vandaag moet doen, notities, goede dingen die er vandaag gebeurd zijn en wat je hoopt wat er morgen gaat gebeuren. Dit heb je voor 100 dagen die je kan invullen.

Elke week heb je ook 2 pagina’s waar je een wekelijkse reflectie moet noteren, je moet je week in 3 woorden omschrijven en het een cijfer geven, je goede, gelukkige, trotse momenten die je bereikt hebt die week, je frustraties, uitdagingen en problemen die je die week gehad hebt, wat je die week geleerd hebt, wie je dankbaar bent, en wat je nog wil bereiken. Die dingen moet je allemaal noteren om een goede reflectie van de week te krijgen.

Wanneer de 100 dagen er op zitten moet je jezelf nog een eindevaluatie geven. Je gaat week per week kijken hoe je je bij die week hebt gevoeld, daarna ga je de 100 dagen die gepasseerd zijn omschrijven in 3 woorden, Wat was je meest voorkomende gemoedstand? Gelukkig, blij, verdrietig, boos? Wat waren je gelukkigste momenten? Wat waren de kleine momenten waar je het meest van genoten hebt op dagelijkse basis? Welke nieuwe dingen heb je geleerd? Welke persoonlijke kwaliteiten of gewoontes heb je ontwikkelt? Welke nieuwe dingen heb je over jezelf ontdekt? Welke dingen heb je gedaan die je uit je comfort zone hebben gehaald? Welke negatieve dingen zijn er gebeurd en hoe ben je ermee omgegaan? Wat en wie ben je het meest dankbaar?

Deze dingen ga je ook allemaal moeten noteren, op het einde van het boek vind je nog enkele pagina’s waar je notities in kunt zetten. Wanneer dit allemaal gebeurd is, zit het erop. Je hebt je 100-dagen planner volbracht met hopelijk veel geluk in het leven.

Conclusie:

Deze 100-Days Of Happiness Planner is ideaal voor mij, ik vind het combineren van plannen en het daarbij nog eens nadenken over het geluk in mijn leven heel belangrijk. Dit boek helpt mij door goede en slechte tijden en helpt mij om het geluk terug te vinden in dagen dat ik het wat moeilijker heb. Alles is heel goed uitgelegd en de manier waarop je je dingen kan plannen is ook heel leuk ingedeeld. De quote’s die je op wel bijna elke pagina terug vind zijn leuk om te lezen. En ze geven je dag een extra boost. Deze Happiness Planner kan ik iedere blogger, of zelfstandige aanraden die ook net zoals ik, ook bezig willen zijn met het geluk in hun leven. Het boek past ook ideaal in ieder zijn interieur en wanneer je het boek even niet gebruikt kan je het zeker ook als “decoratie” gebruiken. Het boek trekt je aan, en geeft zin om te plannen.

Het boek kan je online bestellen op https://thehappinessplanner.com voor de prijs van $28.00 USD. Let op, hier komen ook nog verzendkosten bij.

Hebben jullie al gewerkt met The Happiness Planner? Wat vinden/vonden jullie ervan? Heeft het geholpen met je geluk? Weet jij misschien nog andere leuke planners? Laat het me zeker even weten.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *