The Body Shop French Lavender Pillow Mist.

Ik vind een goede nachtrust belangrijk. Echter heeft ons moderne drukke leven een grote en helaas vaak negatieve invloed op onze natuurlijke slaappatroon terwijl het zeer belangrijk is om elke nacht een goede nachtrust te hebben. Een goede nachtrust is goed voor onze gezondheid en welzijn, en zorgt voor een beter concentratie doorheen de dag. Persoonlijk vind ik het moeilijk om s’avonds tot rust te komen en al mijn gedachten te verzetten. Het is dan ook moeilijk om te ontspannen, met een slapeloze nacht tot gevolg. Gelukkig heb ik hier niet dagelijks last van en gebeurt het maar eens af en toe. Op de dagen dat ik er wel last van heb zou ik mij graag willen kunnen ontspannen. De nieuwe French Lavender Pillow Mist van The Body Shop zou mij hiermee kunnen helpen, en ik vertel je er vandaag graag wat meer over.

pillow mist

“Ontspan lichaam en geest met onze Secrets of the World Lavender Pillow Mist. Dankzij de rustgevende geur van Franse lavendel slaap je als een roos. Verstuif voor het slapengaan wat over je hoofdkussen en sluit je ogen. Adem diep in en droom van paarse lavendelvelden op het Franse platteland.”

pillow mist

Wat is het?

De French Lavender Pillow Mist van The Body Shop is een rustgevende kussenspray. Verstuif de spray voor het slapengaan wat over je hoofdkussen en sluit je ogen. Adem diep in en droom van paarse lavendelvelden op het Franse platteland. Dankzij de essentiële lavendelolie en de rustgevende geur van Franse lavendel slaap je als een roos. De geur van lavendel ontspant lichaam en geest, en na een diepe nachtrust word je heerlijk ontspannen wakker.

  • Rustgevende kussenspray
  • Met essentiële lavendelolie uit de Franse Provence
  • Geur van 100% natuurlijke oorsprong

Waarvoor gebruik je het?

De rustgevende kussenspray met lavendelgeur gebruik je voor het slapen gaan. Verstuif de spray voor het slapengaan wat over je hoofdkussen of lakens en sluit je ogen. De geur van lavendel ontspant lichaam en geest, en na een diepe nachtrust word je heerlijk ontspannen wakker. Uiteraard kan je de spray ook voor andere doeleinden gebruiken. Zo kan je bijvoorbeeld een heerlijk spa momentje voor jezelf in je badkamer houden. Spray de mist wat door de ruimte of op je handdoeken en je waant je net in een echte spa.

kussenspray

lavender

Resultaat

Ik heb de French Lavender Pillow mist een aantal nachten achter elkaar op mijn hoofdkussen gesprayd. Meteen na het sprayen komt er een heerlijke lavendelgeur naar boven, die me heerlijk liet ontspannen. Ik hou van de geur van lavendel, het is een heel rustgevende geur waar je meteen een heerlijk ontspannen gevoel van krijgt. De dagen dat ik de spray gebruikte merkte ik op dat ik sneller in slaap viel dan voorheen, en dat ik ook een stuk uitgeruster wakker werd. De spray hielp natuurlijk niet elke dag, er zijn ook dagen geweest dat ik toch niet zo goed de slaap kon vatten. Maar dat hangt er natuurlijk vanaf of je net voor het slapengaan nog frisdrank of koffie hebt gedronken etc.. Maar in het algemeen hielp de spray mij wel goed ontspannen.

Zelfs al zou de spray mij niet helpen om sneller in slaap te komen zou ik hem blijven gebruiken. Ik vind de geur van lavendel gewoon zo geweldig! Het is rustgevend en ontspannend en ik kan het gewoonweg iedereen aanraden.

Wist je dat? De ontspannende werking van lavendel alom bekend is. In de 14e eeuw vroeg de Franse Koning Karel VI om kussens gevuld met lavendel zodat hij beter kon slapen. De essentiële olie van lavendel heeft een natuurlijk ontspannende geur die voor een gevoel van welzijn en rust zorgt.

french lavender pillow mist

Conclusie

Dit is de eerste keer dat ik een kussenspray gebruik. Ik moet zeggen dat ik er op het begin niet echt heel hoge verwachtingen van had, maar na het product een aantal keer uitgeprobeerd te hebben moet ik zeggen dat ik toch wel aangenaam verrast ben. Het product doet geen wonderen, dat wil ik jullie zeker meegeven. Maar de kussenspray hielp mij wel ontspannen en kalmeren. Op bepaalde dagen dat ik de spray gebruikte viel ik sneller in slaap, en op bepaalde dagen hielp de spray voor mij niet. Ik denk niet zozeer dat de spray ervoor zorgt dat je sneller in slaap valt, maar het helpt je zeker wel ontspannen en kalmeren, waardoor de kans groter word om sneller de slaap te vatten. Ik ga de kussenspray van The Body Shop met alle plezier opgebruiken, en kan hem ook zeker en vast aan iedereen aanraden die net zoals mij van de heerlijke ontspannen geur van lavendel houd.

De French Lavender Pillow Mist is verkrijgbaar in alle The Body Shop filialen en online voor de prijs van € 12,00.

Gebruik jij wel eens een kussenspray? Wat is jouw favoriete geur om heerlijk te kunnen ontspannen?

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking. Wil jij ook graag een eerlijke en persoonlijke review van jouw merk of product? Neem dan contact met mij op via het contactformulier.

beauty secrets

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *