THE BODY SHOP FROSTED PLUM SOFTENING BODY BUTTER.

Ik hou ervan om na een lekker warme douche mijn huid in te smeren met een heerlijk ruikende Body Butter of Body Lotion, ik sla dat dan ook geen enkele keer over. Bovendien voelt mijn huid erna heel soepel en gehydrateerd aan. Een merk wat zeker mijn favoriet is bij de heerlijk ruikende en hydraterende body butters is toch wel  The Body Shop. Elk jaar opnieuw tijdens de kerstperiode brengt The Body Shop producten uit die maar tijdelijk te koop zijn en elk jaar opnieuw zijn de body butters van The Body Shop diegene die mij dan toch wel enorm aanspreken, en dan al zeker voor aan iemand cadeau te doen. En dan vooral ook voor de heerlijke geuren, ik hou er van om een lekker ruikende body butter aan te brengen, ik word er helemaal vrolijk van. Net zoals vorig jaar brengt The Body Shop ook dit jaar de Frosted Plum collectie uit die vorig jaar een absolute topper was geweest. Natuurlijk kon ik het niet laten om ook dit jaar de Frosted Plum Softening Body Butter in huis te halen en er een eerste review over te schrijven. Om jullie niet langer in spanning te houden kan ik jullie alvast vertellen dat ik het product geweldig vind qua geur. Wil je mijn hele review er over lezen? Aarzel dan zeker niet om even naar beneden te scrollen.

“Verwen je huid met 24 uur lang hydratatie en een fruitige, feestelijke geur met onze special edition Frosted Plum Body Butter. Deze luxe Body Butter is verrijkt met extracten van sappige pruimen uit Turkije en heerlijke bloemen. Het product maakt je huid zachter en gehydrateerd, met een zoetige geur voor de feestdagen. Met onze heerlijke fruitige en feestelijke geur.”

Net zoals alle andere verpakkingen van The Body Shop ziet ook deze verpakking er weer super leuk uit, het potje heeft een bordeaux-paarse kleur en heeft net zoals alle andere body butters van The Body Shop een ronde vorm. Op het deksel kan je een grote afbeelding terug vinden van een bevroren pruim met een sfeervolle kerstversiering er rond. Op een zijkant van het potje kan je de inhoud van 200ml er op terug vinden, en aan de onderkant van het potje vind je een sticker terug waar je mits je de sticker opent nog meer informatie van het product er op kan terug vinden, zo kan je er de ingrediënten lijst op terug vinden en hoelang het product houdbaar is (12m).

Wanneer ik het potje opendraai komt er onmiddellijk een heerlijke geur tevoorschijn, ik kan de geur niet echt omschrijven maar ik vind het alvast over heerlijk ruiken. Echt een geur voor in de winter en dan vooral voor naar de feestdagen toe. De body butter heeft een paars-witte kleur die net lijkt alsof het wel een yoghurt kan zijn. Helaas ben ik van de body butters van The Body Shop gewend dat deze ook echt aanvoelen als een butter, romig en stevig. Wat helaas niet zo het geval blijkt te zijn met de Frosted Plum Body Butter. Wanneer ik een beetje van de body butter neem voelt hij heel zacht en smeerbaar aan. Het heeft meer weg van een wat dikkere yoghurt dan een butter. Dit is niet echt wat ik gewend ben van de body butters van The Body Shop maar ik moet eerlijk bekennen dat ik de textuur ervan wel fijn vind, vooral tijdens het aanbrengen.

Doordat de textuur van de body butter heel smeerbaar en zacht is kan je de body butter gemakkelijk aanbrengen op het lichaam. Je hebt niet veel nodig voor heel je lichaam ermee in te smeren en de body butter laat onmiddellijk een heerlijke geur achter op het lichaam die je een paar uur nadien nog kan blijven ruiken. Het enige minpunt wat ik mis aan deze body butter is dat je hem niet onmiddellijk voelt hydrateren nadat je hem hebt aangebracht op het lichaam, zelfs niet een paar minuten erna. Je huid word wel soepeler en voelt zacht aan maar een hydraterend gevoel heb ik helaas niet bij de Frosted Plum Body Butter.

De ingredienten van The Body Shop Frosted Plum Softening Body Butter.

INGREDIENTEN:

Aqua/Water/Eau, Orbignya Oleifera Seed Oil, Stearyl Alcohol, Glycine Soja Oil/Soybean Oil, Glycerin, PEG-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Dimethicone, Ethylhexyl Palmitate, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Parfum/Fragrance, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Linalool, Limonene, Tocopherol, Disodium EDTA, Citronellol, Sodium Hydroxide, Benzyl Benzoate, Geraniol, Benzyl Alcohol, Prunus Domestica Fruit Extract, Citric Acid, CI 60730/Ext. Violet 2, CI 17200/Red 33.

Conclusie:

Zoals ik al eerder zei heb ik al veel body butters en body lotions van verschillende merken uitgeprobeerd, ik heb dan ook al een selectie kunnen maken van welke producten ik goed vind en welke producten ik niet goed vind. Ik kan zeggen dat ik de Frosted Plum Body Butter van The Body Shop heerlijk vind ruiken en dat ik de verpakking er heel leuk vind uitzien voor deze periode. De structuur die The Body Shop voor deze body butter gebruikt heeft vind ik fijn om te gebruiken, maar is anders dan wat we gewend zijn. Het enige wat ik dan ook niet begrijp is dat ze dit product benoemen als een body butter terwijl het eigenlijk helemaal niet de structuur heeft van een body butter, een andere naam zou hier dan toch wel beter bij passen. Bovendien heb je niet veel nodig van het product dus je kan er wel even mee toekomen maar toch vind ik het product best wel duur voor wat het is. Gelukkig kan je op de online shop van The Body Shop wel regelmatig eens van een korting genieten en wacht ik liever even af tot de body butters van The Body Shop in promotie staan. Ik kan jullie alvast de Frosted Plum Body Butter van The Body Shop zeker aanraden, maar hou dan wel even in je achterhoofd dat de structuur niet aanvoelt als een butter. Let op, deze kersteditie van de body butter is een special edition en is dus maar tijdelijk verkrijgbaar wees er dus zeker nog snel bij om hem nog te kunnen bemachtigen.

De The Body Shop Frosted Plum Softening Body Butter is nu online verkrijgbaar op Thebodyshop.com Shop voor de prijs van € 8,00 i.p.v € 17,00 Haal hem dus zeker nog snel in huis voor de prijs weer stijgt.

Gebruiken jullie elke dag een body butter of body lotion na het douchen? Wat vinden jullie het fijnste om te gebruiken? Welk merk gebruiken jullie? Geef je er liever wat meer geld aan uit of heb je toch liever een goedkoper variant?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *