THE BODY SHOP VITAMINE C GLOW-REVEALING LIQUID PEEL.

THE BODY SHOP VITAMINE C GLOW-REVEALING LIQUID PEEL.

De huid van ons gezicht krijgt behoorlijk wat te verduren. Factoren als het weer, vervuiling of een onevenwichtig dieet kunnen allemaal zorgen voor een doffe, grauwe uitstraling. Geef je huid een energieboost met de nieuwe Vitamine C Glow-Revealing Liquid Peel! De exfoliërende peeling is verrijkt met camu-camu uit het Peruaanse Amazoneregenwoud en zorgt in no time voor een glowing healthy skin.

Energieboost.

De huid van het gezicht krijgt het nodige te verduren: denk aan een skincare-routine die niet volledig aangepast is op het seizoen, vervuiling, de grillen van het weer of een onevenwichtig dieet. Geef een energieboost aan je huid met onze Vitamin C-skincare!

Een stralende huid.

Ontdek de nieuwe Glow-Revealing Liquid peel die de Vitamin C-lijn compleet maakt.
De gelachtige textuur transformeert zich in een peeling nadat het in aanraking komt met de huid. Het helpt bij het verwijderen van dode huidcellen en onzuiverheden die zich gedurende de dag opbouwen.

Deze Liquid Peel is een zacht alternatief voor traditionele peelings.
Het exfolieert zacht de huid en geeft een gezonde en stralende look. Masseer het in op een droge huid gedurende 20 seconden, 2 à 3 keer per week, bij voorkeur voor het slapengaan.

GLOW-REVEALING
LIQUID PEEL (145 ML – 21 €)

ZEG JA Tegen een stralende, gezond ogende huid!

ZEG JA Tegen een zachte scrub.

ZEG JA Tegen ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

 

De nieuwe Glow-Revealing Liquid Peel zal beschikbaar zijn vanaf juni 2017 op thebodyshop.com/nl-nl en in alle The Body Shop winkels (met uitzondering van de outlets).

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *