The Inkey List – Brighten-I Eye Cream.

Noem één product dat niet vaak vermeld word in je blog. Dat moet dan wel een oogcrème zijn. Toen ik onlangs door mijn artikelen aan het gaan was, merkte ik op dat er een aantal skin-care producten waren die ik niet zo vaak de aandacht gaf die ze daadwerkelijk wel verdienen. Een oogcrème is daar één van. En laten we eerlijk zijn, een oogcrème speelt toch wel een belangrijke rol in mijn huidverzorgingsroutine. Ik gebruik het dagelijks, en merk dat ik dit toch echt wel nodig heb. Zonder oogcrème ziet de huid rondom mijn ogen er erg dof en grauw uit. Het is lastig om mijn make-up goed aan te brengen, en de huid rondom mijn ogen voelt dan ook erg droog aan. Dagelijks een oogcrème aanbrengen is voor mij dan ook een must. Ik ga jullie vandaag laten kennismaken met de Brighten-I Eye Cream van The Inkey List.

eye cream

The Inkey List Brighten-i Eye Cream is een crème en primer in één speciaal ontwikkeld voor de huid onder je ogen. Deze crème is het antwoord op donkere kringen, wallen, fijne lijntjes, rimpels en een droge huid rondom de ogen. De formule bevat Brightenyl, een krachtig ingrediënt wat 4 keer sterker is dan vitamine C. 

Deze crème herstelt en hydrateert de huid en zorgt voor een gelijkmatige teint. Donkere kringen en roodheid verminderen, waardoor je er uit gerust en stralend uitziet. Deze crème is ook ideaal om onder je make up te dragen als primer. 

eye cream

Wat is het?

De Brighten-I Eye Cream van The Inkey List is een oogcrème en primer in één. Deze crème is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid onder je ogen. Deze crème is het antwoord op donkere kringen, wallen, fijne lijntjes, rimpels en een droge huid rondom de ogen. De formule bevat Brightenyl, een krachtig ingrediënt wat 4 keer sterker is dan vitamine C. Een ander sleutelingrediënt is hyaluronzuur, wat een absolute held is in de beautywereld. De crème herstelt en hydrateert de huid en zorgt voor een gelijkmatige teint. Donkere kringen en roodheid verminderen, waardoor je er uitgerust en stralend uitziet. Bovendien is de crème ook ideaal om je make-up te dragen als een primer.

Deze crème:

  • Speciaal ontwikkeld voor de huid onder je ogen.
  • Vermindert wallen en donkere kringen.
  • Verzorgt en hydrateert de huid.
  • Vermindert roodheid en irritatie.
  • Geeft een egale en stralend resultaat.
  • Minimaliseert fijne lijntjes en rimpels.
  • Wakeup call voor je ogen.
  • Cruelty free.

the inkey list

Hoe gebruik je het?

De gebruiksaanwijzing is simpel. Reinig je huid en zorg ervoor dat deze goed schoon en droog is. Breng daarna een kleine hoeveelheid van de Brighten-I Eye Cream aan op je vingertoppen en dep de crème op de huid onder je ogen. Voor het beste resultaat gebruik je de Brighten-I Eye Cream van The Inkey List zowel ’s morgens als ’s avonds.

eye cream

brighten-i eye cream

Resultaat

Ik heb bijna nooit last van donkere kringen of wallen onder mijn ogen. Waar ik wel regelmatig last van heb zijn fijne lijntjes, en een droge huid rondom de ogen. Het stoort mij, en mijn make-up zit dan ook helemaal niet goed. Dankzij de Brighten-I Eye Cream van The Inkey List heb ik hier geen last meer van. Meteen na het eerste gebruik merkte ik al meteen op dat mijn fijne lijntjes minder zichtbaar waren, en dat de droge huid rondom mijn ogen goed gehydrateerd werd. Mijn make-up zat plots veel beter, en bracht ook egaler en gelijkmatiger aan.

Het aanbrengen van de Brighten-I Eye Cream kost ook helemaal geen moeite. Je brengt een kleine hoeveelheid aan op je vingertoppen en je dept de crème op de huid onder je ogen. Je kan de oogcrème ook rechtstreeks op de huid met de applicator aanbrengen, maar ik verkies het liefst mijn vingertoppen. De crème trekt vrijwel onmiddellijk in de huid, en je merkt meteen een groot verschil. De huid rondom de ogen ziet er meteen wat minder dof en grauw uit, waardoor je er uitgerust en stralend uitziet. Fijne lijntjes zijn als sneeuw voor de zon verdwenen en de huid ziet er meteen een stuk egaler uit.

Ondanks dat ik bijna nooit last heb van donkere kringen of wallen, ben ik er toch van overtuigd dat de Brighten-I Eye Cream van The Inkey List hier erg veel baat zou bij doen. Doorgaans las ik bij veel reviews over dit product dat het donkere kringen zou verdoezelen en dat het product wonderen zou doen bij wallen. Uiteraard reageert elke persoon anders op een product. Maar toch ben ik er steevast van overtuigd dat dit product voor velen wonderen kan doen. Ik kan het product dan ook absoluut aanraden aan iedereen die last heeft van donkere kringen, wallen, fijne lijntjes, droogheid en rimpels.

the inkey list brighten-i eye cream

Ingrediënten

Aqua (Water), Glycerin, Cyclopentasiloxane, Coco-Caprylate/Caprate, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, Candelilla/Jojoba/Rice Bran Polyglyceryl-3 Esters, Trichilia Emetica (Mafura) Seed Butter, Ethylhexyl Palmitate, Mica, Sodium Levulinate, Cetearyl Alcohol, Sodium Stearoyl Lactylate, Hydroxyacetophenone, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Polysilicone-11, Benzyl Alcohol, Aminobutyric Acid, Barium Sulfate, Sodium Anisate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium Gluconate, Silica, Centella Asiatica, Ethylhexylglycerin, Panax Ginseng Root Extract, Portulaca Oleracea Extract, Diglucosyl Gallic Acid, Dehydroacetic Acid, Trihydroxystearin, Tin Oxide, Sodium Benzoate, Sodium Hyaluronate, Glucomannan, CI 77891 (Titanium Dioxide).

the inkey list

Conclusie

Dit is het eerste product dat ik van The Inkey List uitprobeer, en ik moet zeggen dat ik toch wel aangenaam verrast ben. De Brighten-I Eye Cream is heel betaalbaar, en doet wat hij ook nog eens belooft. De oogcrème verdoezelt fijne lijntjes en wallen. En zorgt voor een goed gehydrateerde huid rondom de ogen. Bij het gebruik van deze oogcrème ziet de huid rondom de ogen er meteen minder dof en grauw uit, waardoor je er meteen uitgerust en stralend uitziet. De Brighten-I Eye Cream zou doorgaans ook goed helpen bij donkere kringen en wallen, maar omdat ik hier zelf nauwelijks last van heb kan ik hier mijn mening niet over geven. Toch ben ik er van overtuigd dat deze oogcrème doet wat hij belooft, en zal hij ook donkere kringen en wallen volledig kunnen verdoezelen. Ik kan het product dan ook zeker en vast aan iedereen aanraden die af en toe wel eens last heeft van donkere kringen, wallen, fijne lijntjes of droogheid. The Inkey List heeft er in ieder geval een fan bij.

De Brighten-I Eye Cream van The Inkey List is verkrijgbaar via Boozyshop.be voor de prijs van € 12,95. Wees er wel snel bij, want hij is heel vaak uitverkocht!

Gebruik jij dagelijks een oogcrème?

beauty secrets

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *