The Ritual Of Advent, Rituals Adventskalender.

Dinsdag kwam mijn vriend thuis van zijn werk en had hij een cadeautje in zijn handen, ik wist meteen wat het was aangezien ik de verpakking herkende van Rituals en ik ook al eerder had gelezen over de nieuwe adventskalender van Rituals, en was ook al dagen aan het zeggen dat ik het toch maar eens moest gaan kopen, aangezien hij bij ons bijna uitverkocht was. Ik was dan ook enorm verrast toen hij zei dat het een cadeautje voor mij was, en ik was ontzettend blij ermee, dit is mijn eerste adventskalender vol met leuke beauty-producten en ik kijk er enorm naar uit om hij te mogen openmaken in de maand december! Ik kan al niet wachten! Ik heb hem na het fotograferen ook dadelijk weg gelegd zodat ik er toch nog niet stiekem aan zou zitten.

The Ritual Of Advent, Rituals Adventskalender.

the-ritual-of-advent-2016-1

De adventskalender is voor veel mensen een mooie jeugdherinnering. Elke ochtend vol spanning een deurtje openen om te kijken wat erachter zit… Een geweldige manier om de laatste 24 dagen tot Kerstmis af te tellen. Deze adventskalender bevat 24 kleine verrassingen die het aftellen tot Kerstmis omtoveren tot een reeks van betekenisvolle momenten. Neem elke dag even een momentje voor jezelf en koester dit ritueel.

Zoals ik al eerder zei is dit mijn eerste adventskalender en ik kijk er enorm naar uit om het te mogen openmaken, ik was even aan het twijfelen om hem voor jullie gelijk al open te maken zodat jullie zouden kunnen zien wat er in zit, maar ik heb uiteindelijk toch besloten om nog even te wachten tot december, zo behoud ik het voor mij ook nog even spannend. Alle producten zet ik later dan dagelijks op Instagram zodat jullie elke dag mee kunnen volgen welk product er in welk deurtje verstopt zit.

De verpakking vind ik zelf heel leuk bedacht en ziet er ook heel feestelijk uit, een gigantische knalrode doos met een gouden strik eromheen en een zwarte band waarop staat geschreven: The Ritual Of Advent, Countdown To Christmas, en dan hangt er nog een kaartje aan wat denk ik bedoeld is als een kerstbal waar je kan opschrijven aan wie je het als geschenk wil geven. Wat ik ook heel leuk vind is dat het echt een heel grote doos is en dat vind ik altijd wel fijner dan een klein doosje. Echt heel mooi om naar te kijken, maar nog niet aan te raken!

img_1514

Ik heb wel alvast voor jullie de gouden strik er van af gedaan om de adventskalender toch eens open te maken zodat jullie een shot kunnen zien van de binnenkant van de doos.

the-ritual-of-advent-2016-2

Zoals jullie kunnen zien op de foto zie je allemaal deurtjes die je 24 dagen lang kan openmaken, elke dag één en de afmetingen variëren van klein tot groot. Ook de binnenkant van de doos vind ik heel leuk gedaan, je komt er echt mee in de kerstsfeer! En het maakt het aftellen tot kerstmis enorm leuk.

Helaas kan ik jullie nog niet vertellen wat er allemaal in de doos gaat zitten, aangezien ik het nog niet wil openmaken maar volgens mij gaat dit variëren van verzorgingsproducten tot zeepjes, badschuim, en douche gel’s en misschien ook wat make-up en parfum? Ik heb er geen flauw idee van en wil dit ook graag nog zo houden.

Ik houd jullie in de maand December zeker op de hoogte op Instagram, en ik hoop dat jullie er net zo fel er naar uitkijken als ik.

Deze adventskalender van Rituals kan je kopen in de winkel van Rituals zelf voor de prijs van €49,50, in de webshop gaat hij denk ik wel al uitverkocht zijn, en wil je deze adventskalender nog bemachtigen ga je het best nog snel in de winkel moeten gaan halen want dit is een Limited Edition en gaat heel snel uitverkocht zijn.

De prijs ligt wat aan een duurdere kant maar ik ben er best wel van overtuigd dat de producten die er gaan inzitten meer waard zijn dan de prijs die je ervoor betaalt hebt.

Hebben jullie de nieuwe adventskalender van Rituals al? Hebben jullie hem misschien al opengemaakt om te kijken wat er in zit? Laat het me zeker weten.

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *