TREACLEMOON WARM APPLE PIE HUGS BATH AND SHOWER GEL.

Tijdens de wintermaanden is het vaak erg koud, grauw en donker. Ik zit tijdens deze koude maanden dan ook heel graag lekker warm binnen met een dekentje over me heen en een paar kaarsjes aan. Ik zet dan een leuke film of serie op en drink er een heerlijk warme koffie of thee bij. Tijdens deze maanden vind ik het ook heerlijk om mijzelf te verwennen met producten die heerlijk ruiken. Het maakt me vrolijk en dat is wat ik juist nodig heb in deze grauwe periode. Toen ik onlangs ging shoppen in Maastricht was ik op zoek naar een heerlijk ruikende douche gel, en in specifieke van een merk die ik nog nooit eerder getest had. Ik moest niet lang rondkijken tot ik een merk tegenkwam waar ik al veel over gehoord had maar waar ik nog nooit een product van getest had. Treaclemoon, een merk uit de UK met heerlijke geurende en verzorgende huidproducten die exclusief te koop zijn bij de Etos en in de Albert Heijn. Ik koos de Treaclemoon Warm Apple Pie Hugs Bath And Shower Gel variant en toen ik thuis kwam testte ik hem onmiddelijk uit. Ik kan jullie alvast zeggen dat ik ontzettend gelukkig word van deze geur. Benieuwd wat ik nog meer van deze bath and shower gel van Treaclemoon vond? Lees dan zeker even verder.

Memories of a cosy kitchen where sunlight danced and played… it felt like the whole world was cocooned in glorious, apple pie heavenliness.

De fles waarin de bath and shower gel inzit ziet er best wel simpel uit, een doorzichtige, best wel grote fles (500ml!) met een zwarte dop. Maar wat deze fles zo leuk maakt is de tekst die erop staat. Het maakt je meteen enthousiast en vrolijk en het geeft de fles ook meteen een leuke uitstraling. Simpel maar wel leuk bedacht, hier hou ik wel van. Op de achterkant kan je de ingrediënten en de houdbaarheidsdatum (12m) van het product terug vinden. Ook staat er op hoe je het product moet gebruiken, maar dat lijkt me wel vrij logisch? De fles staat heel leuk in de badkamer en doet me telkens weer opnieuw wegdromen naar heerlijke warme appeltaart.

Hetgeen wat mij het meeste naar deze fles deed grijpen was de geur. Zou hij echt naar warme appeltaart ruiken? Wel, niet zoals ik gehoopt had maar met veel fantasie erbij kom je er wel. In ieder geval een geur die ik wel heerlijk vind ruiken. De Warm Apple Pie Hugs Bath And Shower Gel heeft een oranje/roze kleur, en met zijn inhoud van maar liefst 500ml heb je er enorm lang plezier aan. De fles heeft een handige grote dop waarmee het product goed te doseren is.

Je zou denken dat de geur niet zo heel erg aanwezig is als je zo even aan de fles ruikt, maar niets is minder waar. Wanneer je het product gebruikt onder de douche en je, je lichaam ermee insmeert verandert de geur al snel in een heerlijke frisse en zoete erg aanwezige geur. Je moet er dan natuurlijk ook wel van houden want de geur blijft nog wel even in je badkamer hangen. Ook hoef je er maar een kleine hoeveelheid van te gebruiken, want zelfs de kleinste hoeveelheid geeft al heel veel schuim af. Ik ben er alvast dol op en mijn huid ook want na het douchen voelde ik mij weer helemaal schoon en voelde mijn huid heel erg zacht aan. Voor mij is dit product dan ook zeker en vast geslaagd.

De ingrediënten van de Treaclemoon Warm Apple Pie Hugs, Bath And Shower Gel.

INGREDIENTEN:

AQUA (WATER), SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, COCAMIDE DEA, SODIUM CHLORIDE, GLYCERIN, PARFUM (FRAGRANCE), PHENOXYETHANOL, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, BENZOIC ACID, XANTHAN GUM, CITRIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, POLYQUATERNIUM-7, SODIUM BENZOATE, CI 16035, CI 15985.

*De producten van Treaclemoon worden niet getest op dieren.

Conclusie:

Dit heerlijk ruikende en goed schuimende product uit de UK, heeft me vrolijk en weer goed schoon gemaakt. Het is een leuk merk met leuke producten en met lekker grote hoeveelheden. Jammer genoeg is dit product nauwelijks bij ons te vinden in België en moet je er voor naar Nederland of je moet de producten online bestellen. Gelukkig is Maastricht niet ver voor mij, en ik ga er ook zeker en vast opnieuw om wanneer het product leeg is. Het is een simpele verpakking maar het zijn net de teksten die erop staan die me vrolijk maken, en het product er ook wat leuker doen uitzien. Helaas was mijn verwachting net iets te groot want de Warm Apple Pie Hugs ruikt namelijk helemaal niet echt naar warme appeltaart, gelukkig kan je er met een grote verbeelding er nog wel iets van maken. Warm Apple Pie Hugs heeft een frisse en zoete geur die nadat je hem gebruikt hebt nog lang na blijft hangen in je badkamer. Ik vind het een tof product en kan hem iedereen aanraden.

De producten van Treaclemoon zijn verkrijgbaar bij de Etos en bij de Albert Heijn voor de prijs van € 4,95. Dit merk heeft ook nog andere leuke producten zoals body lotions, body scrubs en handcrèmes.

Hebben jullie al ooit eerder van dit merk gehoord? Wat vinden jullie er van? Wat is jullie favoriete geur? 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *