Unboxing video: Canon EOS 700D.

Vandaag geen blog voor jullie maar wel iets anders. Ik heb namelijk een Unboxing video opgenomen voor jullie van mijn nieuwe Canon Eos 700D. Ik was al een tijdje aan het sparen voor deze fototoestel omdat ik vond dat de kwaliteit van mijn foto’s beter kon. Daarom dat ik deze voor jullie gekocht heb zodat ik betere kwaliteit aan jullie kan leveren. Dit is mijn eerste video ooit die ik opneem en ik was nog een beetje zenuwachtig, dit kunnen jullie waarschijnlijk een beetje zien in de video maar ik hoop dat jullie hier begrip voor hebben. Ik wens jullie veel kijk plezier en laat zeker een reactie achter over wat jullie van de video vinden. Misschien komen er binnenkort wel meerdere video’s online.

Liefs BeautySecrets.

Laat ook even weten wat er goed is en wat er beter kan, zo kan ik er bij de volgende video zeker op gaan letten.

Delen:

2 Reacties

 1. Anoniem
  4 december 2016 / 10:31

  Liefste Tatjana,

  Professioneel gedaan! Een natuur talent avant la letre! We hebben er echt van genoten. Keep up THE GOOD WORK!!

  Groetjes

  Your biggest fanclub

  • Beauty Secrets
   Auteur
   4 december 2016 / 16:46

   Dankuwel 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *