UNICORN OIL ILLUMINATING GLOW ELIXIR.

De vloeibare highlighters zijn weer helemaal in dit najaar en ze zijn in verschillende vormen en kleuren verkrijgbaar. Aangezien ik al een tijdje mijn oog had laten vallen op een highlighter die nog niet zo heel erg bekend is besloot ik toch maar om hem te bestellen. Na een aantal weken kwam hij eindelijk aan en was ik er razend benieuwd naar. De Unicorn Oil Illuminating Glow Elixir, is een glinsterende, gepigmenteerde en hydraterende olie die zonder of onder de foundation kan aangebracht worden voor een mooie, stralende en glinsterende glow. De Unicorn Oil kan ook gebruikt worden bovenop de foundation als highlighter en dat is ook waarvoor ik het product ga gebruiken. Benieuwd wat ik van de Unicorn Oil vond? Lees dan zeker even verder.

De Unicorn Oil Illuminating Glow Elixir is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren waaronder: 24K Gold, Celestian, Irie Rose, Moon Beam en de kleur Rose Gold. De kleur waar ik het vandaag over ga hebben is de kleur Moon Beam, een zilver kleur met een koele ondertoon.

De elixir zit in verpakt in een simpele doorzichtige glazen flacon met een handig doseer pipetje. Doordat de flacon doorzichtig is zie je al gelijk de olie zitten en ik kan je vertellen dat het er magisch uitziet. Verder staat er geen informatie op de flacon er is enkel een sticker met een unicorn en de inhoud van het product (14 ml) er opgeplakt. Helaas moet je dus voor alle informatie van het product toch even het internet ervoor raadplegen. Toen ik dat deed kwam ik er uiteindelijk dus ook achter dat deze elixir niet bedoeld is voor te gebruiken als een highlighter maar eerder als een hydraterende olie die je huid een stralende glow geeft. Tegen alle regels in gebruikte ik de olie dan toch als highlighter.

Wanneer je het pipetje opendraait komt de olie al meteen tevoorschijn en ik kan jullie zeggen dat het er echt fantastisch uit ziet. De olie ruikt ook overheerlijk, een geur waar je niet genoeg van kunt krijgen. Het is een beetje moeilijk te beschrijven naar wat de olie juist ruikt maar je kan het een beetje vergelijken als een goed ruikende haar shampoo. Het pipetje neemt veel highlighter op maar een klein beetje is al genoeg voor een groot effect.

Op internet kon ik terug vinden dat je het best met de flacon even schud voor gebruik, zodat je het beste resultaat kunt bekomen. Nadat ik met de flacon geschud heb breng ik een klein beetje highlighter aan op mijn jukbeenderen en dep het met een kwast een beetje uit (met de vingers kan natuurlijk ook), WAUW! het resultaat is echt prachtig!. Dit is toch wel de meest gepigmenteerde highlighter die ik ooit gezien heb. Met een klein beetje olie tover je de meest gepigementeerde glow ooit op je gezicht. Dit is een product dat echt wel een instahit op Instagram zou kunnen worden. Persoonlijk denk ik dat de highlighter net wat te opvallend is voor alledaags gebruik aangezien de glow echt wel enorm is, maar dit zou een perfecte highlighter kunnen zijn voor wanneer je looks zou willen maken voor op social media of voor wanneer je een avondje gaat stappen.

Ik gebruik de olie nu als een highlighter maar eigenlijk is hij bedoeld als een hydraterende olie die een glow op je gezicht tovert voor onder je foundation of voor zonder foundation maar nu ik gezien heb dat hij echt zo goed gepigmenteerd is denk ik persoonlijk dat wanneer je de olie voor heel je gezicht zou gaan gebruiken dit toch wel echt to much gaat zijn en kan jullie dus ook wel echt aanraden om de olie als highlighter te gebruiken en niet als een hydraterende olie voor een beetje glow op je gezicht te toveren.

Een groot pluspunt is dat hij ook effectief hydraterend aanvoelt en dat de olie niet vettig is wat bij de meeste olie’s het geval is. Hij smeert gemakkelijk uit en is makkelijk bij te werken. Je moet wel van de geur houden want bij het aanbrengen van de olie is de geur sterk aanwezig. Ik ben alvast een grote fan van de geur en ben er helemaal weg van!

De ingrediënten van de Unicorn Oil Illuminating Glow Elixir.

INGREDIENTEN:

Ingredients: Almond Oil, Grapeseed Oil, Evening Primrose Oil, Coconut Oil, Jojoba Oil, Mica,  Cyclopentasiloxane.

Zoals jullie kunnen zien zitten er helemaal niet zo veel ingrediënten in dit goedje en wat me enorm verbaasde is dat bijna al de ingrediënten nog eens van natuurlijke oorsprong zijn, die verzorgende, hydrarende en een kalmerende werking hebben. Behalve de laatste ingrediënt, dat zijn siliconen maar hoe kan het ook anders met die schitterende glans. Gelukkig staan de siliconen helemaal onderaan en zitten hier dus ook niet zo heel erg veel van in.

Conclusie:

WAUW! Ik ben echt aangenaam verrast! Wat een goed gepgigmenteerde highlighter! Dis is veruit wel de best gepigmenteerde highlighter die ik ooit gezien heb! Hij heeft een enorme glans, ruikt overheerlijk, heeft een hydraterende en verzorgende werking en is door het pipetje nog eens makkelijk aan te brengen + hij is ook nog eens spot goedkoop, wat wil je nog meer? Helaas vind ik door de enorme glow de highlighter niet echt bruikbaar voor alledaags gebruik maar eerder voor een highlighter voor wanneer je een look zou willen maken voor op social media of voor wanner je een avondje uit wilt. Natuurlijk zou je ook wel op verschillende manieren de highlighter wat minder dekkend kunnen maken en dan is hij wel bruikbaar voor alledaags gebruik.

Ik moet toch eerlijk zeggen dat ik aangenaam verrast was over dit product en dat ik het zeker en vast wel kan aanprijzen. Een goedkoop alternatief die heel goed gepigmenteerd is en een enorme instahit op instagram zou kunnen worden. Ik ben blij dat ik dit product besteld heb en ga hem zeker en vast gebruiken.

De Unicorn Oil Illuminating Glow Elixir heb ik besteld via Wish.com voor de prijs van € 1,00 excl. verzendkosten. Je kan Wish ook downloaden als App op je telefoon. Je kan de elixir ook bestellen op glowcultcosmetics.com maar dan betaal je $ 19,99. 

Wat vinden jullie van de Unicorn Oil en wat vinden jullie van het resultaat? Zouden jullie het als alledaagse highlighter gebruiken of toch maar niet? Zou dit een Instagram hit kunnen worden? Hadden jullie al eerder van dit product gehoord?

 

 

0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *