Urban Decay Eyeshadow Primer Potion.

Vroeger gebruikte ik nooit een primer voor mijn oogschaduw’s, ik was er niet mee bekend tot ik het toch eens wou proberen, en geloof me ik kan niet meer zonder.

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion.

img_1829

De nummer 1 primer voor onverwoestbare all-day oogschaduw verpakt in een handige tube. De Eyeshadow Primer Potion is verkrijgbaar in vier varianten die alles hebben waar je van droomt in een oogschaduw primer : gemakkelijke applicatie en intensere kleur. Gebruik een vleugje Eyeshadow PrimerPotion voordat je oogschaduw aanbrengt, voor een optimaal langdurig resultaat en om tegen te gaan dat de oogschaduw in de fijne lijntjes gaat zitten.

Wanneer je een oogschaduw gaat gebruiken mag een primer eigenlijk nooit ontbreken. Net zoals we een primer voor onze foundation gebruiken mogen we een primer voor onze oogschaduw ook niet vergeten. De oogschaduw gaat langer blijven zitten en de kleuren worden intenser aangebracht, de oogschaduw komt hierdoor ook niet in de lijntjes van ons ooglid te zitten.

De verpakking vind ik er best wel tof uit zien, metallic paars met een plastieken dop die een beetje lijkt op glas maar dat is het niet, het is van plastiek. Ik heb ook horen zeggen dat door de jaren heen deze verpakking al vaak veranderd is.  Ook zou deze tube eerst zonder staafje uitgebracht zijn maar deze hebben ze dan uiteindelijk er dan toch weer bij gestoken, wat misschien wel een klein beetje jammer is want met een staafje kan je nooit alles van het product opgebruiken. Maar wat dan wel weer het voordeel is dat het wel gemakkelijk aanbrengt. Ook zou je de tube wel gemakkelijk kunnen oprollen voor toch nog net dat laatste beetje uit de tube te krijgen, al dan niet zonder staafje.

img_1830

img_1833

Het product is een klein beetje getint maar zodra je deze aanbrengt is hij transparant. Hier ben ik heel blij om want ik hou eigenlijk niet zo van primer’s die een kleurtje hebben, geef mij maar de transparante versie hiervan. Je hebt heel weinig van deze primer nodig en is hij vrij dun van structuur ook smeert hij heel gemakkelijk uit met het borsteltje. Hij smelt onmiddellijk samen met je huid en het voelt niet vettig aan, van zodra hij volledig is ingetrokken voel je deze primer niet meer zitten. De oogschaduw wordt door deze primer goed opgenomen

img_1840

Primer, je ziet dat deze getint is maar van zodra je deze uitsmeert is hij transparant.

img_1838

Links is zonder primer, en rechts is met primer, je ziet dus duidelijk het verschil hoe de oogschaduw eruitziet zonder, en daarna hoe de oogschaduw eruitziet met een primer.

Hetgeen waarom deze primer zo populair is geworden is omdat hij echt wel goed zijn werk doet, serieus. Wanneer je deze primer aanbrengt mag je er echt 100% zeker van zijn dat hij heel de dag op zijn plaats blijft zitten. De oogschaduw komt niet in lijntjes te zitten en wanneer je per ongeluk door je oog zou wrijven zou hij ook niet loskomen. Ook is de intensiteit van je oogschaduw veel beter en de kleur heldert helemaal op, het verschil zie je heel duidelijk en maakt de kleur van je oogschaduw zelfs mooier en beter.

Deze oogschaduw kan niet tippen aan meerdere bekende merken en is dus echt wel een nummer 1 topper.  Hij is verkrijgbaar in 2 andere tinten waaronder kleur: Eden, en de kleur Sin. Deze zijn getint en hebben ook een klein beetje een subtiele glitter er in. Ook is er sinds kort nog een andere variant te verkrijgen en deze is voor de Anti-aging en zou dus ook een verzorgende werking hebben, Wanneer je deze aanbrengt zijn ze ook getint op je oog, daarnaast heb je ook de originele versie die ik dus heb en deze is transparant op het oog. Deze vind ik gelijk ook de fijnste. En ik denk ook dat de originele versie ook wel de best verkochte is.

img_1828

Ik heb ook gemerkt wanneer ik mijn make up wil verwijderen dat het echt heel moeilijk gaat om mijn oogschaduw er af te krijgen wanneer ik deze met mijn primer draag, dit is niet zo fijn wanneer je je oog make up er af wilt halen maar zo weet je wel dat deze primer echt heel goed zijn best doet om je oogschaduw heel de dag te laat zitten waar het zou moeten zitten. Ik vind dit opzicht niet zo een heel groot probleem. Zolang mijn make up maar goed blijft zitten, het er af halen is een andere zorg.

Je komt met deze primer echt heel lang toe aangezien je echt niet veel nodig hebt en sommige beweren zelfs dat ze een jaar met een tube er over doen. En ze gebruiken dit dan elke dag. Ik ben benieuwd!

Ikzelf heb om te proberen een tube gekocht van 5ml. Maar hier bestaan ook tube’s van 11ml van en misschien zelfs nog meer.

img_1821

Deze Urban Decay Eyeshadow Primer Potion kan je kopen bij de Ici Paris voor de prijs van € 21,00 dit is dan wel voor een 11ml. Dit is veel geld maar je komt hier dus echt ontzettend lang mee toe. Dus ik vind wel dat dit zeker zijn geld waard is.

Kennen jullie nog andere goede oogschaduw primers? Misschien zelfs één die nog beter is dan deze van Urban Decay?

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *