URBAN DECAY NAKED SKIN WEIGHTLESS COMPLETE COVERAGE CONCEALER.

Een concealer heb je nodig om donkere kringen, puisten en oneffenheden te camoufleren. Echter heb je tegenwoordig veel verschillende concealers op de markt, zo heb je er met een hele goede dekking maar die je ziet zitten op de huid, en er zijn er ook met een minder goede dekking maar die je voelt zitten op de huid. De één vind het prettig om een volledige dekking te hebben maar die graag wil dat je de concealer niet ziet zitten terwijl de ander al voldoening neemt met een wat mindere dekking en het niet storend vind om de concealer op de huid te voelen zitten. Kortom een goede concealer zoeken die het beste bij je verwachtingen aansluit is best wel een moeilijke opdracht. Mijn verwachtingen bij een concealer is dat hij een goede dekking heeft, die je niet voelt en ziet zitten op de huid en die ook nog eens aansluit bij mijn zeer lichte en bleke huid. Een zeer moeilijke opdracht voor mij maar gelukkig heb ik de concealer gevonden die het beste bij mijn verwachtingen aansluit. Namelijk de Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer. Een concealer die met zijn naam alleen al aan al mijn verwachtingen voldoet. Benieuwd of hij ook echt aan al mijn verwachtingen voldoet? Lees dan zeker even verder.

“Verberg zelfs je meest gênante oneffenheden. Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer geeft een opbouwbare, gelijkmatige dekking met een stralende demi-matte finish. De ultra lichte hightech formule smelt als een tweede huid op je gezicht en geeft je direct volledige dekking. Voor meer bouw je de concealer laag voor laag op. Hoeveel je ook aanbrengt, Naked Skin Concealer vermengt zich altijd prachtig met de vorige laag en gaat niet in fijne lijntjes zitten.”

De Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer is verkrijgbaar in maar liefst 14 kleuren. Ik kocht de lichtste kleur namelijk: Fair Neutral, een neutrale lichte kleur die perfect bij mijn bleke huid moet passen.

De concealer zit verpakt in een blinkend kartonnen doosje, er staat in het groot Naked Skin op en aan de zijkant kan je ook nog eens het logo van Urban Decay er op terug vinden. Verder kan je op de verpakking informatie vinden voor wat het product bedoeld is en wat het product precies doet. Je kan er ook de ingrediënten, inhoud (5 ml), kleur (Fair Neutral) en de houdbaarheidsdatum (9m) er op terug vinden. De verpakking is niet zo heel erg speciaal maar omdat hij blinkend is vind ik hem er toch nog wel leuk uitzien. Zeker wanneer je de verpakking opent want de binnenkant ervan is helemaal paars.

De huls van de concealer is gemaakt van een stevig hard plastiek, de huls is doorzichtig, waardoor dat je meteen de kleur van de concealer kan zien en heeft een grote zilveren dop. Op de huls staat nog eens in het heel groot Naked Skin en verder kan je er nog wat informatie van de concealer er op terug vinden. Ik vind de huls van de concealer er heel luxueus en stijlvol uitzien. Wat mij ook meteen opvalt is dat de kleur Fair Neutral echt wel heel licht is en ben hier dan ook meteen heel blij om. Benieuwd of de kleur dan ook goed bij mijn bleke huid past.

De applicator waarmee je de concealer aanbrengt is vrij lang en breed, hij is soepel en buigt goed mee. Ook is hij erg zacht en komt er aardig wat concealer op de applicator te zitten. De concealer heeft geen geur maar ruikt gewoon naar een chemisch make-up product. Aangezien ik geen oneffenheden, donkere kringen of puistjes heb om weg te werken breng ik de concealer met de applicator aan onder mijn ogen, op mijn kin, neus en op mijn voorhoofd zodat het licht er kan opvallen en voor alles net wat natuurlijker te laten lijken. Met de applicator is het aanbrengen van de concealer heel gemakkelijk en er zit meteen voldoende concealer op de applicator om alles in één keer te voorzien van voldoende product. Daarna blend ik het uit met een Beautyblender (je kan natuurlijk ook een borstel gebruiken).

De structuur van de concealer is wat aan de dikke en romige kant, toch is hij niet zo dik dat hij niet makkelijk aanbrengt, het zit een beetje tussen het romige en vloeibare in. Ik vind de structuur erg leuk om mee te werken en het brengt ook zeer makkelijk aan. Ook tijdens het uitblenden van de concealer blijft de dekking zeer hoog en natuurlijk ogen.

Wat mij het eerste opvalt is dat het product echt een zeer goede dekking heeft, alles wat bedekt moet worden wordt volledig bedekt en de concealer voelt heel licht aan, ook past de kleur zeer goed bij mijn bleke huid en is de kleur van de concealer, zoals de naam het al beloofde neutraal van kleur. De concealer blend zeer goed samen met mijn huid en gaat niet in fijne lijntjes zitten. Je ziet en voelt de concealer niet zitten op de huid en doorheen de dag bleef hij ook super goed zitten, hij verschoof niet en bleef gedurende de dag onzichtbaar. Ja, dit is de concealer wat aan mijn eisen voldoet en waar ik naar op zoek was.

De ingrediënten van de Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer.

INGREDIENTEN:

Cyclopentasiloxane, Water, Butylene Glycol, Silica, Cyclohexasiloxane, Glycerin, Litchi Chinensis Pericarp Extract, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Dimethicone, Camellia Oleifera Leaf Extract, Sodium Chloride, Disteardimonium Hectorite, Phenoxyethanol, Isopropyl Titanium Triisostearate, Caprylyl Glycol, Trimethylsiloxysilicate, Propylene Carbonate, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Tocopheryl Acetate, Carbomer, Polysorbate 20, Sodium Hyaluronate, Hexyl Laurate, Polyglyceryl-4 Isostearate, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Palmitoyl Tripeptide-1, [+/- (All Shades May Contain): CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491/77492/77499 (Iron Oxides)].

Naked Skin Concealer bevat ingrediënten die goed zijn voor je huid. Matrixyl 3000 bevat antirimpel-peptiden die de jeugdige uitstraling en elasticiteit van je huid verbeteren. Japanse groene thee stimuleert en helpt de zichtbaarheid van fijne lijntjes te verminderen. Litchiderm (uit lychee) beschermt tegen uitdroging, en resulteert in een frisse meer stralende tint. Dankzij hyaluronzuur wordt de huid gehydrateerd en houdt het vocht beter vast.

Conclusie:

Ik heb nog niet zo heel erg veel concealers getest maar ik kan jullie nu al zeggen dat dit toch wel één van mijn favoriete concealer is die ik nu heb. De concealer heeft alles wat ik in een concealer zoek en alles wat Urban Decay ons belooft: een volledige dekking, je voelt hem niet zitten (lichtgewicht) en je ziet hem niet zitten op de huid, bovendien is hij met de spons applicator ook nog eens heel gemakkelijk aan te brengen en de concealer blend heel goed uit. Dit is de concealer die ik zoek! Bovenal is hij ook nog eens verkrijgbaar in een zeer lichte kleur die perfect bij mijn bleke huid past. Wat wil je nog meer? Ik kan jullie in ieder geval vertellen dat ik heel erg blij ben dat ik dit product heb leren, ik ga hem zeker en vast opgebruiken en ik denk dat ik hem zeker ook weer opnieuw ga kopen. Een product die ik ieder van jullie wel kan aanraden.

De Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer kan je online bestellen op iciparisxl.nl of op urbandecay.be voor de prijs van € 25,50 per stuk.

Welke concealer gebruiken jullie op dit moment? Wat zoeken jullie in een concealer? Wat vinden jullie van de Urban Decay Naked Skin concealer? Zouden jullie hem kopen? Welke concealer zouden jullie mij aanraden?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *