VAGANZA COSMETICS EYE GEL PATCHES.

Heel af en toe wanneer ik slecht geslapen heb of een vermoeide dag achter de rug heb gehad zie ik er best vermoeid en moe uit. Donkere kringen en fijne lijntjes onder mijn ogen zijn dan ook niet weg te denken. Het eerste wat meteen opvalt aan je gelaat als je vermoeid of moe bent zijn vermoeide ogen, donkere kringen, fijne lijntjes onder je ogen en een doffe huid. Gelukkig is er voor alles wel een oplossing voor. Zo heb je namelijk Eye Gel Patches van Vaganza Cosmetics die ervoor zorgen dat je weer een frisse uitstraling krijgt en ervoor zorgt dat fijne lijntjes en donkere kringen onder je ogen worden verminderd. Bovendien is het heel erg simpel in gebruik en neemt het niet veel tijd in beslag. Aangezien ik nog nooit eerder Eye Gel Patches van eender welk merk geprobeerd heb en ik laatst een pakketje opgestuurd kreeg waar dit product inzat was ik hier heel erg benieuwd naar geworden. Wanneer ik zag dat ik er wat vermoeider en moe uitzag en wel een flinke opkikker kon gebruiken testte ik de Vaganza Cosmetics Eye Gel Patches uit. Benieuwd wat ik er van vond? Lees dan zeker even verder.

De Vaganza Cosmetics Eye Gel Patches zitten verpakt in een kleine zilveren sachet verpakking. De sachet ziet er heel simpel en goedkoop uit maar de patches zitten wel in een handige kleine verpakking verpakt zodat je deze eventueel wel ergens mee naartoe kunt nemen zonder al te veel plaats in beslag te nemen. Op de voorkant van de sachet staat er een sticker opgeplakt waar je al de informatie over de Eye Gel Patches kunt terug vinden. Zo zijn de patches 12 maanden na opening houdbaar en zit er 5 x 1ml inhoud in, wat ik best wel een vreemde inhoud vind aangezien er maar 2 patches in de verpakking zit. Verder zie je ook op de sticker dat het product niet getest is geweest op dieren en kan je er op terug vinden waarvoor het product dient en hoe je het product moet gebruiken.

Wanneer je de sachet verpakking opent aan de aangeduide scheurrand zie je de patches al onmiddellijk zitten, de Eye Gel Patches hebben geen kleur maar vallen wel duidelijk op in de verpakking, je kan ze nauwelijks missen. Het eerste wat me opviel toen ik de patches uit de verpakking wou halen is dat ze namelijk heel erg dun waren en dus ook snel scheurden bij het uit de verpakking nemen, voorzichtigheid is hierbij dus zeker wel geboden. Nog iets anders wat mij meteen opviel was dat de patches enorm droog aanvoelde en er nauwelijks product op zat. Heel vreemd want in de verpakking zelf was ook nergens overgebleven product te vinden. Aangezien ik ook maar 1 verpakking had binnengekregen kon ik helaas ook niet even kijken in een andere verpakking of ze al dan niet misschien uitgedroogd waren. Al dan nog zat er geen scheur in de verpakking en zou dit dus ook niet mogen gebeuren.

Toen ik de patches onder mijn ogen aanbracht voelde ze onmiddellijk zeer fris en aangenaam aan, de patches bleven naar mijn verbazing ook zeer goed plakken en je kon ondertussen ook weliswaar dingen doen en je hoefde je niet neer te leggen in de zetel om geen patch verloren te raken. Ook voelde de patches helemaal niet storend aan en voelde je ze nauwelijks zitten onder je ogen.

 

Volgens Vaganza Cosmetics moet je de patches 10 minuten op laten zitten voor fijne lijntjes, donkere kringen en vermoeidheid onder je ogen te verdoezelen, na de 10 minuten kan je het overblijvende serum rondom je ogen uitsmeren. Maar aangezien er al nauwelijks serum op de patches en in de verpakking te bespeuren was kon ik helaas na de 10 minuten ook geen resterende serum rondom mijn ogen insmeren. Jammer maar helaas zag ik ook nauwelijks verschil nadat ik de patches er af haalde, ik zag er nog even vermoeid uit als voorheen. Wat ik wel heel aangenaam vond was dat de patches zeer fris en aangenaam aanvoelde en mij al onmiddellijk een wakker gevoel gaf. Helaas bleven de resultaten dan wel achter.

De ingrediënten van de Vaganza Cosmetics Eye Gel Patches.

INGREDIENTEN:

AQUA, PALM FREE VEGETABLE GLYCERIN, EMULSIFYING WAX NF, ORGANIC HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, OLEA EUROPAEA (OLIVE) OIL, PRUNUS AMENIACA (APRICOT) KEMEL OIL, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, ORGANIC BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), STEARIC ACID, ASCORBIC ACID (VITAMIN C), SODIUM HYALURONATE, ZINC OXIDE (MICRONIZED), TOCOPHEROL (VITAMIN E), AUSTRALIAN BEIGE CLAY, ALLANTOIN, SILK PEPRIDE PROTEIN, XANTHAN GUM, PHENOXYETHANOL, FRAGRANCE.

*De Eye Gel Patches van Vaganza Cosmetics zijn niet getest op dieren.

Conclusie:

Dit was voor mij de eerste keer dat ik Eye Gel Patches voor onder de ogen gebruikte en ik moet helaas zeggen dat deze eerste keer voor mij toch wel een teleurstelling was. Ik weet nu niet precies of ik de pech heb gehad en ik patches had die uitgedroogd waren of dat de patches gewoon echt zeer weinig serum bevatten. De patches waren namelijk enorm droog, er zat nauwelijks product aan en naar mijn gevoel gaf het ook geen groot en duidelijk resultaat. Wat ik wel erg prettig vond was dat de patches erg aangenaam en fris aanvoelde en je daardoor dan ook al meteen een wakker gevoel ervan kreeg, maar helaas was dit dan ook de enigste pluspunt die ik kon vinden. Bovendien vind ik de patches ook best wel duur, zeker voor een product die je maar éénmalig kunt gebruiken en erna moet weggooien.

Voor mij waren de Vaganza Cosmetics Eye Gel Patches geen succes maar wie weet geven ze jou wel het gewenste resultaat, twijfel dus zeker niet om de Eye Gel Patches van Vaganza Cosmetics uit te proberen, en laat me ook zeker even jullie resultaten hieronder weten.

De Vaganza Cosmetics Eye Gel Patches kan je online bestellen op Vaganza-cosmetics.com voor de prijs van € 7,50. 1 verpakking bevat een inhoud van 2 Eye Gel Patches.

Hebben jullie al ooit eens Eye Gel Patches gebruikt? Wanneer gebruiken jullie het? Wat waren de resultaten? Vinden jullie het fijn in gebruik? Laat me even weten welk merk jullie wel goed vinden.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *