Verhoog je collageen met het nieuwe CH.V SmartFilm supplement.

Collageen is een belangrijk eiwit in je lichaam dat zorgt voor stevigheid en elasticiteit van je huid, haar en nagels. Maar naarmate je ouder wordt vermindert dit. Zodra je de dertig bent gepasseerd, verlies je maar liefst 1% collageen per jaar. Doordat onze huid dan stevigheid en elasticiteit gaat verliezen, krijgen we meer lijntjes, rimpels en huidverzakkingen. Er bestaan een heleboel huidverzorgingsproducten waarmee we onze collageen tekort mee kunnen verhogen, maar helaas kunnen deze niet tot diep in de huid binnendringen, waardoor er een groot deel van de werking verloren gaat. De CH.V SmartFilm is een nieuwe innovatieve technologie uit Korea, waarmee je doormiddel van een collageensupplement dat oplost in je mond, je collageen gehalte tot wel 92x meer kan verhogen. Ik vertel je er in dit artikel graag wat meer over.

CH.V SmartFilm

Wat is het?

De CH.V SmartFilm is een nieuwe innovatieve technologie uit Korea. Het is een collageensupplement die de hoeveelheid collageen in uw systeem drastisch kan verhogen, waardoor je een gezondere huid krijgt. Doordat het supplement oplost in de mond, wordt het effectiever opgenomen in uw bloedbaan, en is het tot wel 92x effectiever door het mondslijmvlies, de binnenwang vergeleken met absorptie door de epidermis, onze buitenste huidlaag. Het supplement is gebruiksvriendelijk, veilig voor gebruik en makkelijk mee te nemen. Het kan zowel door mannen als vrouwen geconsumeerd worden.

De CH.V SmartFilm collageensupplement bevat vier ingrediënten die kan bijdragen aan een gezonde huid:

  • Collageen: behoudt de vorm van de huid en het versterkt van weefsel, het voorkomt toename van fijne rimpels.
  • Hyaluronzuur: vermindert rimpels door fijne lijntjes op te vullen en hydrateert de huid.
  • Elastine: behoudt de elasticiteit van uw huid en verhoogt de veerkracht.
  • Vitamine C: ondersteunt en stimuleert collageen synthese en helpt bij de bescherming van antioxidanten.

collageensupplement

Hoe te gebruiken?

Het gebruik van de CH.V SmartFilm is best wel wat apart, maar went wel snel. In één verpakking zitten 30 sachets, met in elk sachet 1 film (smeltblaadje). Elke film bevat 48 mg collageenpeptiden, en het wordt aangeraden om 1 film per dag te consumeren. Open een sachet en leg 1 film op de binnenkant van je wang, een half uur voor het slapengaan. In 30 minuten is de film volledig opgenomen in uw systeem terwijl u slaapt. Sommige supplementen laten je achter met een rare of onaangename nasmaak. De SmartFilm van CH.V heeft een lekkere smaak, het is een combinatie van citroen en een vleugje mint.

Wetenschappelijke studies laten zien dat resultaten te zien zijn in slechts 2 weken. Bij sommige gebruikers kan het soms wat langer duren voordat er enige resultaat zichtbaar is.

Ingrediënten

Glansmiddel: pullulan, collageenpeptiden* (20%), gemodificeerd zetmeel, bevochtigingsmiddel: glycerol, emulgator: polyglycerolesters van vetzuren, stabilisator: carrageen, citroenaroma, antioxidant: ascorbinezuur, zoetstof: aspartaan, menthol, elastinehydrolysaat*, hyaluronzuur. Bevat een bron van fenylalanine. *Van vis.

CH.V

smartfilm

Mijn ervaring met de CH.V SmartFilm

Ik heb het CH.V SmartFilm collageensupplement een maand gebruikt, en zag na ongeveer 2 – 3 weken al resultaat. Op het begin was het wel wat onwennig, aangezien je de film (smeltblaadje) in de binnenkant van je wang moet steken. Maar je merkt er eigenlijk vrijwel niets van. Ook had ik best wel wat schrik voor de smaak, aangezien heel wat voedingssupplementen een nare nasmaak kunnen hebben. Gelukkig viel de smaak van de SmartFilm heel goed mee. Je kan de smaak een beetje vergelijken met een frisse nasmaak van munt wanneer je net je tanden hebt gepoetst. De smaak blijft gedurende een half uurtje aanwezig, en verdwijnt nadien weer. 

De eerste week en het begin van de 2e week, zag ik vrijwel geen resultaten. Maar na dat de 2e week bijna om was en ik aan mijn 3e week begon, begon ik toch wel echt een verschil op te merken. Mijn huid begon een stuk steviger aan te voelen, en kreeg meer glans. Ook had ik het gevoel alsof mijn huid elastischer en veerkrachtiger werd, en dat  het soepeler en gezonder aanvoelden. Zelf heb ik nog geen last van fijne lijntjes of rimpels, dus daar kan ik helaas geen oordeel over geven. Maar met de resultaten die ik na een maand behaalden met de CH.V SmartFilm was ik heel erg tevreden. 

CH.V SmartFilm Primine

Tot slot

Zelf had ik niet verwacht om zo een positieve resultaten te behalen met dit supplement. Het gebruik is op het begin wat onwennig, maar het is wel heel erg makkelijk in gebruik. Je stopt het aan de binnenkant van je wang, en je bent klaar. Het supplement doet de rest. Verder vond ik de smaak ook heel erg positief, en vond ik zelfs nog lekker smaken. De eerste twee weken zie je geen resultaat, maar nadien begin je toch wel veranderingen op te merken. De grootste verandering bij mij was toch wel da mijn gelaat strakker begon aan te voelen, en soepeler en gladder was. Bovendien zag mijn huid er ook gewoonweg een stuk gezonder uit, en straalde het zoals ik het nog nooit eerder had zien stralen. Ik gebruik het supplement nu al een 2-tal weken niet meer, maar toch zie ik nog steeds het eerder behaalden resultaat. Ik ben dan ook heel erg tevreden over dit collageensupplement, en kan het dan ook zeker en vast aanraden.

Verkrijgbaarheid

De CH.V SmartFilm van Primine is online verkrijgbaar via Bol.com voor de prijs van € 89,00. Je kan de CH.V SmartFilm ook bestellen via deze link. Met de code BEAUTYSECRETS10 krijg je dan ook nog eens 10 procent korting op je aankoop.

Gebruik jij weleens een voedingssupplement met collageen erin?

beauty secrets

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *